01-01-2010

Aan welke activiteit wil je deelnemen?

Help ons de door jou gewenste activiteiten te plannen

Deze pagina is voor mensen die een activiteit willen bijwonen. Wil je een activiteit (helpen) organiseren, klik dan hier.

De meeste workshops kunnen ook als prive-les of prive-workhop gegeven worden. Dat kan aan jou alleen, aan jou en je partner of aan jou en een vriend(in).
Klik hier voor meer informatie.

Als je een activiteit met andere mensen wilt, geef dat dan aan met onderstaand formulier. Geef aan:

  • Voor welke activiteit(en) je belangstelling hebt. Bijvoorbeeld: Sjamanisme, Yggdrasil®, Runentarot, Yoga, Chakra-ontwikkeling, Spiritueel Genezen , Tantra, Cirkel van Licht en Liefde, Bereiken wat je wilt, Gelukkig en succesvol worden;
  • Wanneer je dit wilt. Met name op welke dag van de week. Bijvoorbeeld zaterdag of dinsdagavond. Als je het in een bepaalde periode wilt, geef dit dan ook aan. Bijvoorbeeld: in de komende drie maanden.
  • Waar je dat wilt. Bijvoorbeeld: In ons centrum in Finsterwolde. Of: "rond eindhoven", "in zuid-holland", "bij Amsterdam", etc.

Kijk ook in de agenda.
Alle geplande openbare activiteiten vind je daar.

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke rotzooi vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

Commentaar formulier

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om te reageren op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Voor contact of om feedback te geven klikt u op:

 

Naam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Wat is vier maal 2

 

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal
reclame/nula_1000.gif
reclame/superleren.gif