01-01-2010

Wordt TRANCE-FORMATIE consulent

Als TRANCE-FORMATIE consulent kunt u mensen leren en stimuleren
om zichzelf te helpen, te ontwikkelen en te transformeren.
U bepaalt zelf wanneer u werkt, hoeveel uur u werkt
en op wat voor klanten u zich richt.

Wat doet u als TRANCE-FORMATIE consulent?

U kunt:

  • Mensen individueel begeleiden met hun transformatieproces;
  • Paren begeleiden met hun transformatie met de training Volwassen Relaties;
  • Trainingen en cursussen geven aan groepen;
  • Via beurzen of via uw website TRANCE-FORMATIE cursussen en CD's verkopen en optioneel mensen daarbij begeleiden via email of telefoon.

Als TRANCE-FORMATIE consulent bent u een kleine zelfstandige. U kunt werken wanneer en waar u maar wilt. Daarbij is het werk goed te combineren met zorg voor uw kinderen of met allerlei andere verplichtingen.

 

Verbeter de wereld,
TRANCE-FORMEER jezelf!

 

In de opleiding tot TRANCE-FORMATIE consulent leert u allereerst uzelf te TRANCE-FORMEREN. En wat is dat nu eigenlijk, TRANCE-FORMEREN?

Een transformatie is een verandering van vorm en functie. Als u een transformatie-proces doorloopt, verandert u. Uw identiteit, uw ego, uw beeld van de wereld, uw zelfbeeld, uw relaties, uw opvattingen over relaties, etc. etc. veranderen tijdens het transformatie-proces.

TRANCE-FORMEREN is een speciale manier van mediteren. Mediteren leidt tot geestelijke helderheid en mentale kracht. Wanneer u TRANCE-FORMEERT, gebruikt u deze helderheid en deze kracht om uw lichaam, geest en ziel om te vormen, te veranderen, te transformeren.

Een TRANCE-FORMATIE is een geleide meditatie over een specifiek onderwerp. Iedere TRANCE-FORMATIE is gericht op verandering van een bepaald deel van uzelf of van uw leven. En er zijn heel veel verschillende TRANCE-FORMATIES.

Een TRANCE-FORMATIE is ook een gereed produkt, dat u kunt verkopen. Op dit moment komen TRANCE-FORMATIES vooral op CD. Op zo'n CD staan één of meer TRANCE-FORMATIES. Wanneer u naar zo'n CD luistert met een koptelefoon, brengt het achtergrondgeluid u naar een alfa of theta staat van bewustzijn. Dat noemt men soms een TRANCE. In deze alfa of theta staat van bewustzijn heeft u beter contact met uw geest en ziel. En via uw geest kunt u gemakkelijker uw lichaam, uw zelfbeeld, uw ego, uw persoonlijkeid, uw wereldbeeld, etc. etc. transformeren.

Op een TRANCE-FORMATIE CD staat dus een achtergrondgeluid dat u helpt in alfa of theta te komen. Er is ook een voorgrond. Een stem geeft u instructies wat u kunt visualiseren, hoe en wat u kunt TRANCE-FORMEREN. Juist door deze combinatie is TRANCE-FORMATIE zo ontzettend effectief. Als u gewoon naar alfa gaat of gewoon gaat mediteren, kunt u gemakkelijk afgeleid raken. Met een TRANCE-FORMATIE CD brengt de stem op de voorgrond uw aandacht steeds opnieuw terug naar het onderwerp van de TRANCE-FORMATIE. En het achtergrondgeluid houdt u in een ontspannen staat van alfa of theta bewustzijn.

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

 

reclame/groenepolitiek_rusland.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om te reageren op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Voor contact of om feedback te geven klikt u op:

 

Naam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Wat is vier maal 2

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula_1000.gif

 

reclame/varietarier.gif