01-01-2010

Hyperventilatie

Lichamelijke en geestelijke reiniging

Door heel snel in en uit te ademen, bereik je dat je lichaam meer zuurstof krijgt dan het nodig heeft. Hierdoor wordt de verbranding opgevoerd en maak je meer energie vrij. Tegelijk is het een lichamelijke en geestelijke reiniging. Er is zelfs een psychotherapie op gebaseerd (rebirthing).

Als je deze oefening doet, dan voel je na verloop van tijd tintelingen door je gehele lichaam. Ga je nog langer door, dan kunnen spieren zich gaan samentrekken. Voor mensen die naar je kijken, kan dit eng zijn. Als je niet alleen bent, licht de mensen dan van te voren in over wat je gaat doen en wat men kan verwachten.

De techniek is zeer eenvoudig. Je ademt in horten en stoten snel in en uit. Ongeveer zoals je hijgt nadat je hebt geprobeerd de lOOm in 10 sec. te lopen. Pas de ademhaling aan aan jouw lichaam. Er is geen voorgeschreven techniek. Als je het prettig vindt om door je neus in te ademen en door je mond uit te ademen, ga dan gerust je gang.

Doe deze techniek in het begin niet langer dan 3 min. Als je er meer ervaring mee hebt, dan kun je langzaam wat verder gaan.

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke rotzooi vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

Commentaar formulier

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om te reageren op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Voor contact of om feedback te geven klikt u op:

 

Naam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Wat is negentien min 6

 

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal
reclame/nula_1000.gif
reclame/RasataHoog.gif