24-10-2011

Runentarot online

Deze pagina is uitsluitend voor mensen die kort geleden een online runentarot legging gedaan hebben en de runencode bewaard hebben. Heeft u de runencode niet bewaard, dan dient u een nieuwe legging te doen.

Klik op deze link voor een nieuwe legging

Vul hier onder de Runencode in om een legging op te vragen.

Deze pagina werkt alleen als u achter dezelfde computer zit als waarmee u de legging gedaan heeft. Als u op uw werk de legging gedaan heeft en thuis probeert op te vragen, werkt dit niet. Dit is om uw privacy te waarborgen. Het is niet mogelijk om zo maar leggingen van anderen op te vragen.

Runencode:

 

 

reclame/groenepolitiek_co2.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om te reageren op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Voor contact of om feedback te geven klikt u op:

 

Naam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Wat is vier maal 2

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula_1000.gif

 

reclame/CirkelHoog.gif