07-09-2012

Ik ben tegen discriminatie en tegen racisme

Waarom is het nodig om zoiets vanzelfsprekends expliciet te vermelden ???

Op internet circuleren afschuwelijke artikelen van mensen, die tegen spiritualiteit en tegen religie zijn. Zij liegen en lasteren er op los. Van mij stellen ze, dat ik racistisch zou zijn, dat ik extreem-rechts zou zijn, etc. Keihard wordt er gelogen en gesteld, dat ik geschreven zou hebben, dat rasvermenging tot zwakke kinderen zou leiden. Dat is niet waar! Ik heb juist gesteld, dat streven naar raszuiverheid vrijwel gelijk is aan streven naar inteelt. Precies het tegenover gestelde.

Voor de opkomst van Google kon ik dit soort gezever negeren. Google geeft soms de meest absurde zoekresultaten. Onlangs bleek bij een test, dat bij de zoekvraag 'Cirkel van Licht en Liefde' bovenaan de zoekresultaten sites van lasteraars kwamen. Deze test deed ik, omdat ik weer een boze email kreeg van iemand, die meende dat ik discrimineer. Veel mensen laten zich erg gemakkelijk ophitsen en voorliegen. Ik heb geen zin in dat soort emails. Ik heb geen zin om mijn tijd te verspillen aan het reageren op onzin.

Ik heb geen zin om eindeloos mezelf te verdedigen. Ik raad je aan om lasteraars en leugenaars en hun websites te mijden. Zij vervuilen onze geest. Het zijn vervuilers van het emotionele en mentale milieu. Mocht je meer willen weten, kijk dan op: weerwoord

Waarom ik niet naar de rechter stap om dit soort laster tegen te gaan? De kosten zijn hoger dan de baten. De nederlandse rechtsstaat functioneert op dat gebied niet. En op internet laster bestrijden? Dat is heel erg moeilijk en heel erg duur. Ik kan mijn tijd wel beter gebruiken. De laster is eigenlijk een voorselectie. Degenen die de laster geloven, blijven weg. Hoger ontwikkelde mensen negeren laster en kwaadsprekerij. Die worden er niet door beïnvloed. En dat zijn de mensen die ik graag ontmoet.

Andreas Firewolf

 

reclame/groenepolitiek_co2.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om te reageren op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Voor contact of om feedback te geven klikt u op:

 

Naam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Hoeveel is zes gedeeld door 3

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula_1000.gif

 

reclame/CirkelHoog.gif