01-01-2010

Yggdrasil® 11: Stabilisatie
de wereld van Skírfir

De tweede vuurwereld: Aurvangardr

cdnlyggdrasil/11stabilisatie.gif

TRANCE-FORMATIE 1:
Stabilisatie

In deze TRANCE-FORMATIE gaan we naar de vuurwereld: Aurvangardr, de gaarde zonder vruchtbare aarde. En in deze sfeer leeft Skirfir de dwerg met zijn volk.

Skírfir de dwerg is de zoon van Svarin. Hij is de heer van Stabilisatie. Hij is een machtige dwerg en een geweldige smid. Hij zal je astraal lichaam omsmelten en een nieuw en ijzersterk astraal lichaam smeden. Met een dergelijk astraal lichaam kun je leven zolang als je zelft wilt. En je kunt alle ziekte en ouderdom ver weg houden.

Aurvangardr wordt ook wel Jöruvellir genoemd. En dat betekent: velden van kracht. Want hier vind je de oorsprong van de levenskracht en de oorsprong van verval. Het leven bestaat uit groeien, volwassen worden, en ouderdom. En de drie onderste vuurwerelden zijn Groei, Stabilisatie en Verval. Zolang je naar een doel streeft en voortdurend nieuwe dingen leert, blijf je groeien. Wanneer je leven doelloos en zinloos is, stel je je open voor de krachten van verval. Dan takel je af en word je oud en moe. In deze TRANCE-FORMATIE leer je het vuur van de groei en het vuur van verval in evenwicht te brengen en te stabiliseren.

Als je ongeremd groeit, word je onevenwichtig en raak je uit balans. Als je teveel toegeeft aan de krachten van verval, val je uit elkaar en sterf je. En in het vuur van Stabilisatie vind je de kracht om groei en verval te beheersen en jezelf te stabiliseren. Laten we nu op weg gaan naar Aurvangardr, zodat je kunt kennismaken met Skirfir.

Aurvangardr is zo droog en heet, dat er geen planten kunnen groeien. Water verdampt er meteen, en ijs wordt hier niet gevonden. Alleen vuur en hete lucht. En deze wereld is nog de minst hete van aale vuurwerelden.

In deze wereld woont Skirfir met zijn dwergenvolk. De hal van Skirfir is gemaakt van leem, en heeft vier ijzeren poorten. ...

cdnlyggdrasil/11stabilisatie.gif

TRANCE-FORMATIE 2:
Astraal vuur:

Richt je op je astrale cirkel. Stel je de astrale cirkel voor, die je omringt. Open in het zuiden van je cirkel een poort van licht. Je bent nu in je astrale cirkel, en je loopt door de poort van licht. Ga door de poort van licht en betreed de vuurwereld Aurvangardr.

Richt je op je navelchakra en je astraal lichaam. Je astraal lichaam is een cocon van lichtdraden. En je kunt je lichtdraden opladen en versterken met je adem. Adem langzaam en diep in en zuig astrale energie in je navelchakra. Stel je voor, dat al je lichtdraden opgloeien en fel beginnen te stralen. Adem uit en blaas alle spanningen weg. En ontspan al je lichtdraden.

Met je lichtdraden kun je je afstellen op de astrale wereld. Als je iets astraal wilt ervaren, richt je een bundel astrale lichdraden op dat aspect van de astrale wereld. En dan ervaar je dat aspect met al je zintuigen. Laat de lichtdraden van je astraal lichaam opgloeien en richt ze op de wereld. Ontwikkel en train je astrale zintuigen. Leer jezelf wonderbaarlijke dingen te zien.

In de astrale dimensie zorgt het ultra-violette licht van de zon voor een speciaal verschijnsel. In de astrale wereld kunnen we dit zien als cirkels, die voortdurend op ons afkomen. Zo’n eindeloze rij cirkels lijkt een beetje op een buis met licht. Maar iedere cirkel lijkt apart tegen ons aan te botsen. Dan lijkt zo’n cirkel op een vuurbol van wel 2 meter doorsnede. Deze bollen botsen voortdurend tegen ons aan. En onze astrale navelchakra is heel gevoelig voor deze bollen. Onze astrale navelchakra is de poort tot ons astraal lichaam. En als een energierijke bol tegen onze navelchakra botst, krijgen we een grote schok. Je kunt je astraal lichaam aanpassen aan deze energierijke bollen. En je kunt deze bollen gebruiken om jezelf te transformeren of te verjongen. ...

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

 

reclame/groenepolitiek_rusland.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om te reageren op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Voor contact of om feedback te geven klikt u op:

 

Naam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Wat is 15 plus achtentwintig

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula_1000.gif

 

reclame/SpiritueleGids.gif