01-01-2010

Yggdrasil® deel 2:
Werken in de etherische wereld

4 cd's leren je te werken in de etherische wereld

Deel 2 van Yggdrasil® gaat over de etherische werelden. Dit is het sekschakra niveau van Yggdrasil®.

De sekschakra heeft vier werelden overeenkomstig de vier elementen. Deze etherische werelden vormen de brug tussen de fysieke wereld en de hogere werelden.

 • Het boek van deel 2 gaat over het werken in de etherische wereld en alles wat daarbij komt kijken. Het transformeren van de etherische sfeer en het sensueel lichaam wordt van alle kanten bekeken.
  Klik hier voor meer informatie over het boek van deel 2.
 • De eerste cd van deel 2 gaat over Verraad, het losmaken van een groep, en over het losmaken van de fysieke wereld. Je beleeft een mythologisch overgang naar de onderwereld en je ontmoet Garmr de hellehond.
  Klik hier voor meer informatie over Verraad.
 • De tweede cd van deel 2 gaat over Trouw, betrouwbaar zijn en het trouw zijn aan een groep. Je beleeft een mythe over inwijding door Mímir, de god van de zee.
  Klik hier voor meer informatie over Trouw.
 • De derde cd van deel 2 gaat over Scheiding, afscheid nemen van je oude leven en oude relaties. Je beleeft een mythe waarin je over een gouden brug naar het paradijs loopt.
  Klik hier voor meer informatie over Scheiding.
 • De vierde cd van deel 2 gaat over Plichten, verplichtingen en verantwoordelijkheden. Je stuurt je lager zelf naar het heilige woud der Ásen. Daar word je ingewijd door Vílir en Vé. Zij stoppen je in een leren zak en hangen je aan de wereldboom.
  Klik hier voor meer informatie over Plicht.

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

 

reclame/groenepolitiek_kwartje.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om te reageren op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Voor contact of om feedback te geven klikt u op:

 

Naam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Wat is negentien min 6

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula_1000.gif

 

reclame/SpiritueleGids.gif