01-01-2010

Yggdrasil® deel 4A:
de gedachten werelden

4 cd's leren je mentaal te groeien

Deel 4A van Yggdrasil® gaat over de rechterkant van de mentale sfeer. Dit is het leverchakra niveau van Yggdrasil®. De leverchakra komt overeen met de rechterkant van de maagchakra en komt overeen met verstand. 4B gaat over de linkerkant van de maagchakra (miltchakra) en komt overeen met gevoel.

 • In de ijswortel Niflheimar vinden we op leverchakra niveau de wereld Náströnd (Lijkenstrand). De heerser van deze wereld is Hrymr, de ijsreus van vergif. Hij heeft een enorme zaal met een dak van giftige slangen. Daar ontvangt hij de eedbrekers, leugenaars en moordenaars.
  Klik hier voor meer informatie over Náströnd.
 • In de zeewortel Vanaheimar vinden we op leverchakra niveau de wereld Sökkvabekkr(Verzonken bank). De heerser van deze wereld is Saga, de vanir van opoffering. Je vindt haar op een zandbank bij de kust in een zaal van rotsen en schelpen.
  Klik hier voor meer informatie over Sökkvabekkr.
 • In de vuurwortel Jötunheimar vinden we op leverchakra niveau de wereld Höddmímirvidr. De heerser van deze wereld is Hödd, de vuurreus van groei. Hij giet gouden bomen (goede gedachten) tot een gouden woud. Daar helpt hij jou je mentaal lichaam te transformeren en te vergulden.
  Klik hier voor meer informatie over Höddmímirvidr.
 • In de stam Ásaheimar vinden we op leverchakra niveau de wereld Vindheim. De heerser van deze wereld is Hœnir, de Áas van Eer. Hier hoedt hij zijn kudde van schapenwolkjes, waar vandaan hij de aarde begiet. Daar ontvangt hij de mensen die zoeken naar eerzaamheid en eerlijkheid.
  Klik hier voor meer informatie over Vindheim.

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

 

reclame/groenepolitiek_rabo.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om te reageren op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Voor contact of om feedback te geven klikt u op:

 

Naam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Wat is 15 plus achtentwintig

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula_1000.gif

 

reclame/succes2.gif