01-01-2010

Yggdrasil® deel 5:
spiritueel genezen

4 cd's leren je spiritueel genezen

Deel 5 van Yggdrasil® gaat over de spirituele sfeer. Dit is het hartchakra niveau van Yggdrasil®.

 • In de ijswortel Niflheimar vinden we op hartchakra niveau de wereld Hver-gelmir. De heerser van deze wereld is Nídhöggr of Nijdhakker, de nijdige draak. In een duistere grot betovert hij de mensen en leeft van hun brullende woede.
  Klik hier voor meer informatie over Hver-gelmir.
 • In de zeewortel Vanaheimar vinden we op hartchakra niveau de wereld Álfheim. Álfheim betekent huis der elfen. De heersers van deze wereld zijn Freyr en Álfrödul. Freyr is de god van vrede. Álfrödul betekent: elvenstraal of zonnestraal. Je vindt hun in het schitterende Álfheim
  Klik hier voor meer informatie over Álfheim.
 • In de vuurwortel Jötunheimar vinden we op hartchakra niveau de wereld Múspellr. De heerser van deze wereld is Surtr, de vuurreus van Verandering. Tijdens Ragnarokkr (de wereldondergang) stooit hij vuur over de aarde en wekt hij Jörmunganðr, de midgaardslang
  Klik hier voor meer informatie over Múspellr.
 • In de stam Ásaheimar vinden we op hartchakra niveau de wereld Baldrgardr. De heerser van deze wereld is Baldr de Witte, heer van al het goede. Hij heeft een schitterende hal, Breidablik, die naar alle kanten blinkt en straalt.
  Klik hier voor meer informatie over Baldrgardr.

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

 

reclame/groenepolitiek_co2.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om te reageren op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Voor contact of om feedback te geven klikt u op:

 

Naam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Wat is negentien min 6

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula_1000.gif

 

reclame/succes2.gif