01-01-2010

Yggdrasil® deel 6A:
de wetenschappelijke werelden

4 cd's leren je wetenschappelijk te redeneren

Deel 6A van Yggdrasil® gaat over de rechterkant van de causale sfeer. Dit is het keelchakra niveau van Yggdrasil®. De rechterkant van de keelchakra gaat over wetenschappelijk redeneren en causale verbanden. 4B gaat over de linkerkant van de keelchakra en komt overeen met communicatie.

 • In de ijswortel Niflheimar vinden we op dit niveau de wereld Nidafjöll (duistere maan magie). De heersers van deze wereld zijn Sinmara de heks en Sindri de aardman. Zij hebben een roodgouden hal, waar zij mensen verdrinken in haat en jaloezie.
  Klik hier voor meer informatie over Nidafjöll.
 • In de zeewortel Vanaheimar vinden we op dit niveau de wereld Ran. De heersers van deze wereld zijn Aegir de zeekoning en zijn dochter Ran, de vanir van mildheid. Je vindt ze op de bodem van de zee. Hun hal wordt verlicht door roodgoud
  Klik hier voor meer informatie over Ran.
 • In de vuurwortel Jötunheimar vinden we op dit niveau de wereld Geirrodargardr. De heerser van deze wereld is Agnar, de vuurreus van orde. Hij ordent zijn wereldbeeld en zijn zelfbeeld. Daar helpt hij jou je causaal lichaam te transformeren en te ordenen.
  Klik hier voor meer informatie over Geirrodargardr.
 • In de stam Ásaheimar vinden we op dit niveau de wereld Glitnir. De heerser van deze wereld is Forseti, de Áas van Recht. Hij heeft hier een rechtszaal gemaakt van rood goud en het zilveren dak rust op roodgouden pilaren.
  Klik hier voor meer informatie over Glitnir.

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

 

reclame/groenepolitiek_co2.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om te reageren op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Voor contact of om feedback te geven klikt u op:

 

Naam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Wat is 15 plus achtentwintig

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula_1000.gif

 

reclame/superleren.gif