26-09-2017

Organiseer zelf een workshop of lezing

Een activeit in dit artikel kan betekenen:
een lezing, een workshop, een cursus, een inwijding, een training, en dergelijke.

 

 

Wat zijn je wensen?

Ik geef sinds 1988 lezingen, workshops, cursussen, inwijdingen en trainingen. In de loop der tijd heb ik ontzettend veel lesmateriaal ontwikkeld. Ondermeer 200 TRANCE-FORMATIE cd's en 19 boeken. Eigenlijk is er teveel om alles te geven als training of cursus.

Omdat ik zo veelzijdig ben en zo ontzettend intelligent,
(en niet te vergeten: ontzettend bescheiden :-) ),
bied ik eigenlijk teveel. Ik kan niet alles tegelijk aanbieden. Daarom heb ik jou hulp nodig. Jij moet aangeven waaraan jij behoefte hebt.

Marketing draait om een aantal p's: Product, Plaats, Prijs, Promotie. Marketing draait ook om de wensen van de klant. Dat ben jij. Ik kan je optimaal van dienst zijn, als je kunt aangeven:

 • Waaraan je behoefte hebt: welk Product. Welke training, cursus of workshop bijvoorbeeld.
 • Waar je het product wilt afnemen: welke Plaats. Kom je naar ons centrum in het uiterste noord-oosten van Nederland? Of wil je een activiteit bij jou in de buurt? Of bij jou thuis?
 • Wanneer wil je de activiteit? Met name: Op welke dagen en tijden? Wil je door-de-weeks of juist in het weekend? Overdag of 's avonds?
 • Welke prijs wil je en kun je betalen? Meestal houd ik mijn diensten eenvoudig en goedkoop. Maar als je een activiteit wilt in het meest luxueuze hotel ter wereld, vind ik het ook best.

 

 

Vraag en je zult gegeven worden:

Ik kan gewoon een activiteit plannen op een door mij te kiezen dag en plaats. Bijvoorbeeld in het weekend in een hotel in Amsterdam. Vervolgens kan ik heel veel geld uitgeven aan reclame. Deze kosten bereken ik door in de cursusprijs. Als ik voldoende reclame maak, komen er ook wel voldoende mensen. Dit deed ik in 1991. In dat jaar gaf ik heel veel weekend-workshops, soms met 30 personen per workshop. De prijs was tamelijk hoog, het kostte mij heel veel energie en aan het eind van het jaar waren de kosten bijna net zo hoog als de baten. En het ergste: de meeste energie kostte het organiseren en het maken van de reclame.

Sinds 1991 houd ik het eenvoudig. Ik geef een activiteit naar behoefte. Vaak maar voor drie of vier personen, maar dan wel van hoog niveau. Op die manier heb ik nauwelijks kosten en kan ik de prijs van de activiteiten laag houden.

Om activiteiten goed te kunnen plannen is jouw hulp nodig. Jij moet aangeven aan welke activiteit je behoefte hebt, wanneer je tijd hebt en waar je die activiteit wilt. Wil je naar ons centrum komen of wil je de activiteit in jouw omgeving?

 

 

Mogelijkheden

We willen dat jij zoveel mogelijk het initiatief neemt. Jij moet bepalen wat je wilt en vervolgens proberen dit te realiseren. Daar groei je van. Als je persoonlijke begeleiding wilt van Andreas Firewolf, dan moet jij in actie komen. Jij moet laten weten wat je wilt. Dat kan via het contact-formulier (onderaan de pagina), via email en via een imail aan Andreas Firewolf.

 

Standaard zijn er de volgende mogelijkheden:

 • Workshops in jouw omgeving.

  Als je een paar mensen kent die mee willen doen, kun je Andreas Firewolf uitnodigen om een workshop te geven. Dat kan gewoon in een huiskamer.

  De kosten hiervoor kun je zelf berekenen. Indien je er niet uit komt, stuur dan even een berichtje.

  • 150 euro inclusief 21% BTW

  • plus reiskosten. Deze kun je zelf berekenen.

   Als je het te ver vindt om naar ons centrum in het uiterste noord-oosten van Nederland te komen, kun je een activiteit zelf organiseren in jouw omgeving. Als je het zelf organiseert. Dat kan in principe overal. Als je in de USA, Canada, de UK of Duitsland iets wilt organiseren, kan dat ook. Ik geef ook activiteiten in het engels en spreek redelijk duits.

   Als de reisafstand meer is dan 300 km, neem dan via contact formulier (onderaan de pagina) contact op. Dan kunnen we dingen persoonlijk afstemmen.

   Is de reisafstand minder dan 300 km., dan kun je de kosten zelf berekenen.

   Om de reiskosten te berekenen moet je de reisafstand weten. Ons Centrum is in Finsterwolde. Gebruik een routeplanner om de enkele reisafstand te vinden.

   Klik hier om naar de routeplanner te gaan en de afstand in kilometers te laten berekenen.

   Vul hieronder het aantal kilometers van de enkele reisafstand in en klik op 'herbereken'. Je krijgt dan de kosten wanneer je me uitnodigt voor een dag of avond.

    

    

   Kilometers
   Reiskosten
   €  
    
 • Workshops in het centrum van Andreas Firewolf

  Ons centrum is in het uiterste noord-oosten van Nederland, bij de waddenzee en de duitse grens. Als je dit te ver vindt, organiseer dan wat in jouw omgeving. (Zie boven.)

  • Je kunt mensen in je omgeving zoeken en samen naar ons centrum komen. Je maakt een afspraak voor wanneer het jullie uitkomt.

   Als jullie met de auto komen, kunnen jullie de kosten delen en elkaar afwisselen om de auto te besturen.

  • Wij organiseren de workshops en zoeken de mensen bij elkaar. Dat kunnen we alleen met jouw medewerking !!!

   Stuur ons een bericht waarin je vertelt:

   • Voor welke onderwerpen je belangstelling hebt.

   • Op welke dagen je kunt.

   • Of je met de auto komt of met openbaar vervoer.

   Op basis van deze gegevens proberen we voldoende mensen voor een workshop of opleiding bij elkaar te krijgen.

  De kosten bedragen 85 euro per persoon. Dit is inclusief koffie of thee en een vegetarische lunch.

  Duur van een bijeenkomst is meestal van 11.00 uur tot 16.30 uur maar kan uitlopen tot 18.00 uur.

 

Meer informatie

Als je meer informatie wilt, als je nog vragen hebt of als je iets wilt organiseren, neem dan contact met ons op. Neem zelf het intiatief.

Contact opnemen kan met het contact-formulier (zie hieronder), via email en via imail.

 

Een activeit in dit artikel kan betekenen:
een lezing, een workshop, een cursus, een inwijding, een training, en dergelijke.

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke rotzooi vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

Commentaar formulier

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om te reageren op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Voor contact of om feedback te geven klikt u op:

 

Naam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Hoeveel is zes gedeeld door 3

 

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal
reclame/nula_1000.gif
reclame/beroep.gif