01-01-2010

Begeleiding bij prana-yama en ritueel werk

In de cursus Kundalini-yoga wordt veel met ademoefeningen (pranayama) gewerkt. Goed leren ademen in heel erg belangrijk voor je lichamelijke gezondheid en voor je geestelijke ontwikkeling. Als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding bij het leren van de ademoefeningen, reageer dan met onderstaand formulier.

Een yoga-meester kan met prana de geestelijke ontwikkeling van leerlingen stimuleren. Wanneer je samen met een yoga-meester een ademoefening doet, werkt dat veel sterker.

In de cursus kundalini-yoga wordt veel met rituelen gewerkt. Bij iedere les behoort een ritueel. Met een ritueel kun je de transformatie van die les beter bewerkstelligen. Als je nog geen ervaring hebt met rituelen dan is het uitvoeren van een ritueel best moeilijk.

Bij iedere les hoort een CD met twee TRANCE-FORMATIES. Het helpt om deze TRANCE-FORMATIES te doen onder begeleiding van iemand die je aura en chakra's kan zien en kan stimuleren. Een yoga-meester kan met prana, concentratie en speciale symbolen de chakra's naar een hogere trilling brengen en kan zo je ziel helpen evolueren.

Als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding en coaching bij het ritueel werk, reageer dan met onderstaand formulier.

Als je de cursus met een aantal mensen doet, is het soms mogelijk dat de auteur van deze cursus een dag naar jullie toekomt. Het minimum aantal is vijf personen.

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke rotzooi vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

Commentaar formulier

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om te reageren op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Voor contact of om feedback te geven klikt u op:

 

Naam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

In welk jaar werd de euro ingevoerd? (Tweede jaar van de 21e eeuw.)

 

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal
reclame/nula_1000.gif
reclame/superleren.gif