01-01-2010

Kundalini les 3: Sekschakra

Doe het thuis cursus Kundalini-yoga

Kundalini les 3: Sekschakra

Deze fantastische CD bevat twee TRANCE-FORMATIES van 35 minuten, die je leren werken met je sekschakra. Je sekschakra is je sensuele chakra. Het is de chakra waarmee je de wereld en je medemensen voelt. Als je sekschakra gezond is, is je seksualiteit gezond en ga je op gezonde wijze om met je medemensen. Bij veel spirituele mensen is de sekschakra beschadigd. Dan is het leven heel zwaar en moeilijk.

Op de achtergrond staat een door de computer berekend geluid, dat speciaal de sekschakra stimuleert.

Frequentie van de achtergrond: 6.58 Hz.

  • Dit kun je doen voor je opstaat. Koop een wekker met mp3-speler. Zet de wekker 35 minuten voor je wilt opstaan. Je wordt wakker met een fantastische TRANCE-FORMATIE. En alles gaat deze dag beter.

Track 1:

Je sekschakra is verbonden met je sensueel lichaam. En in je sekschakra zit je bewustzijn als een peuter. Je transformeert en heelt je sensueel lichaam. En je maakt contact met je peuter-bewustzijn.

Track 2.

Je sekschakra is verbonden met je sensualiteit en je opvattingen over erotiek. Je transformeert je etherische sensualiteit.

In je sekschakra zit een duistere magiër met enorme macht. Je temt en transformeert deze magiër. En je transformeert al je angsten.

Veel mensen hebben niet voldoende aan alleen TRANCE-FORMATIES:

Misschien heb je iemand nodig om psychische blokkades op te ruimen en om angsten en remmingen te overwinnen. Kom dan voor een persoonlijke aurareiniging of chakrahealing. Of misschien heb je behoefte aan een workshop of aan een supportgroep:

  • Als er vier of meer mensen uit dezelfde omgeving een supportgroep willen beginnen, kan ik naar jullie toe komen.

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke rotzooi vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

Commentaar formulier

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om te reageren op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Voor contact of om feedback te geven klikt u op:

 

Naam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Wat is 15 plus achtentwintig

 

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal
reclame/nula_1000.gif
reclame/SpiritueleGids.gif