01-01-2010

Kundalini les 4: Navelchakra

Doe het thuis cursus Kundalini-yoga

Kundalini les 4: Navelchakra

Deze fantastische CD bevat twee TRANCE-FORMATIES van 35 minuten, die je leren werken met je navelchakra. Je navelchakra is je sociale en emotionele chakra. Het is de chakra waarmee je sociale relaties onderhoudt en waarmee je emoties ervaart. Wanneer je navelchakra niet goed ontwikkeld is, laat je je vaak belazeren en begrijp je de mensen niet.

Op de achtergrond staat een door de computer berekend geluid, dat speciaal de navelchakra stimuleert.

Frequentie van de achtergrond: 7.11 Hz.

  • Dit kun je doen voor je opstaat. Koop een wekker met mp3-speler. Zet de wekker 35 minuten voor je wilt opstaan. Je wordt wakker met een fantastische TRANCE-FORMATIE. En alles gaat deze dag beter.

Track 1:

Je navelchakra is verbonden met je emotioneel lichaam. En in je navelchakra zit je bewustzijn als een kleuter. Je transformeert en heelt je emotioneel lichaam. En je maakt contact met je kleuter-bewustzijn.

Track 2.

Je navelchakra is verbonden met je emoties en je moeder. Je transformeert je emoties. En je maakt je los van je moeder.

In je navelchakra zit een duistere moeder met enorme macht. Je overwint en transformeert deze moeder. En je transformeert al je angsten.

Veel mensen hebben niet voldoende aan alleen TRANCE-FORMATIES:

Misschien heb je iemand nodig om psychische blokkades op te ruimen en om angsten en remmingen te overwinnen. Kom dan voor een persoonlijke aurareiniging of chakrahealing. Of misschien heb je behoefte aan een workshop of aan een supportgroep:

  • Als er vier of meer mensen uit dezelfde omgeving een supportgroep willen beginnen, kan ik naar jullie toe komen.

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke rotzooi vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

Commentaar formulier

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om te reageren op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Voor contact of om feedback te geven klikt u op:

 

Naam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Hoeveel is zes gedeeld door 3

 

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal
reclame/nula_1000.gif
reclame/SpiritueleGids.gif