01-01-2010

Kundalini les 6: Hartchakra

Doe het thuis cursus Kundalini-yoga

Kundalini les 6: Hartchakra

Deze fantastische CD bevat twee TRANCE-FORMATIES van 35 minuten, die je leren werken met je hartchakra. Je hartchakra is je spirituele chakra. Als je hartchakra goed ontwikkeld is, heb je een gezonde en sterke spiritualiteit. Mensen met een beschadigde hartchakra laten zich gemakkelijk in een sekte lokken.

Op de achtergrond staat een door de computer berekend geluid, dat speciaal de hartchakra stimuleert.

Frequentie van de achtergrond: 8.51 Hz.

  • Dit kun je doen voor je opstaat. Koop een wekker met mp3-speler. Zet de wekker 35 minuten voor je wilt opstaan. Je wordt wakker met een fantastische TRANCE-FORMATIE. En alles gaat deze dag beter.

Track 1:

Je hartchakra is verbonden met je spiritueel lichaam. En in je hartchakra zit je bewustzijn als een puber. Je transformeert en heelt je spiritueel lichaam. En je maakt contact met je puber-bewustzijn.

Track 2.

Je hartchakra is verbonden met je geloof en idealen. Je transformeert je geloof en idealen.

In je hartchakra zit een duistere afgod met enorme macht. Je overwint en transformeert deze afgod. En je transformeert al je angsten.

Veel mensen hebben niet voldoende aan alleen TRANCE-FORMATIES:

Misschien heb je iemand nodig om psychische blokkades op te ruimen en om angsten en remmingen te overwinnen. Kom dan voor een persoonlijke aurareiniging of chakrahealing. Of misschien heb je behoefte aan een workshop of aan een supportgroep:

  • Als er vier of meer mensen uit dezelfde omgeving een supportgroep willen beginnen, kan ik naar jullie toe komen.

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke rotzooi vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

Commentaar formulier

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om te reageren op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Voor contact of om feedback te geven klikt u op:

 

Naam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Wat is negentien min 6

 

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal
reclame/nula_1000.gif
reclame/SpiritueleGids.gif