01-01-2010

Kundalini les 10: Kruinchakra

Doe het thuis cursus Kundalini-yoga

Kundalini les 10: Kruinchakra

Deze fantastische CD bevat twee TRANCE-FORMATIES van 35 minuten, die je leren werken met je kruinchakra. Je kruinchakra is je evolutionaire chakra. Als je kruinchakra goed ontwikkeld is, kun je je eigen evolutie sturen. Mensen met een beschadigde kruinchakra neigen naar degeneratie.

Op de achtergrond staat een door de computer berekend geluid, dat speciaal de kruinchakra stimuleert.

Frequentie van de achtergrond: 11.74 Hz.

  • Dit kun je doen voor je opstaat. Koop een wekker met mp3-speler. Zet de wekker 35 minuten voor je wilt opstaan. Je wordt wakker met een fantastische TRANCE-FORMATIE. En alles gaat deze dag beter.

Track 1:

Je kruinchakra is verbonden met je kosmisch lichaam. En in je kruinchakra zit je egozelf. Je transformeert en heelt je kosmisch lichaam. En je maakt contact met je egozelf.

Track 2.

Je kruinchakra is verbonden met je filosofie en mythologie. Je transformeert je filosofie en mythologie.

In je kruinchakra zit een beeld van je egozelf. Je transformeert dit beeld van je egozelf. En je transformeert al je angsten.

Veel mensen hebben niet voldoende aan alleen TRANCE-FORMATIES:

Misschien heb je iemand nodig om psychische blokkades op te ruimen en om angsten en remmingen te overwinnen. Kom dan voor een persoonlijke aurareiniging of chakrahealing. Of misschien heb je behoefte aan een workshop of aan een supportgroep:

  • Als er vier of meer mensen uit dezelfde omgeving een supportgroep willen beginnen, kan ik naar jullie toe komen.

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke rotzooi vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

Commentaar formulier

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om te reageren op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Voor contact of om feedback te geven klikt u op:

 

Naam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Wat is vier maal 2

 

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal
reclame/nula_1000.gif
reclame/SpiritueleGids.gif