01-01-2010

Kundalini les 9: Derde oog

Doe het thuis cursus Kundalini-yoga

Kundalini les 9: Derde oog

Deze fantastische CD bevat twee TRANCE-FORMATIES van 35 minuten, die je leren werken met je derde oog. Je derde oog integreert je lichaam, geest en ziel. Als je derde oog goed ontwikkeld is, bereik je eenheid en zie je het licht. Mensen met een beschadigd derde oog zien hun eigen wanen.

Op de achtergrond staat een door de computer berekend geluid, dat speciaal het derde oog stimuleert.

Frequentie van de achtergrond: 10.75 Hz.

  • Dit kun je doen voor je opstaat. Koop een wekker met mp3-speler. Zet de wekker 35 minuten voor je wilt opstaan. Je wordt wakker met een fantastische TRANCE-FORMATIE. En alles gaat deze dag beter.

Track 1:

Je derde oog is verbonden met je monadisch lichaam. En in je derde oog zit je bewustzijn als een rijpe volwassene. Je transformeert en heelt je monadisch lichaam. En je maakt contact met de rijpe volwassene in jezelf.

Track 2.

Je derde oog is verbonden met je dogma's en denkpatronen. Je transformeert je dogma's en denkpatronen.

In je derde oog zit een beeld van je Hoger Zelf. Je transformeert dit beeld van je Hoger Zelf. En je transformeert al je angsten.

Veel mensen hebben niet voldoende aan alleen TRANCE-FORMATIES:

Misschien heb je iemand nodig om psychische blokkades op te ruimen en om angsten en remmingen te overwinnen. Kom dan voor een persoonlijke aurareiniging of chakrahealing. Of misschien heb je behoefte aan een workshop of aan een supportgroep:

  • Als er vier of meer mensen uit dezelfde omgeving een supportgroep willen beginnen, kan ik naar jullie toe komen.

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke rotzooi vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

Commentaar formulier

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om te reageren op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Voor contact of om feedback te geven klikt u op:

 

Naam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

In welk jaar werd de euro ingevoerd? (Tweede jaar van de 21e eeuw.)

 

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal
reclame/nula_1000.gif
reclame/SpiritueleGids.gif