01-01-2010

Kundalini les 11: Kundalini

Doe het thuis cursus Kundalini-yoga

Kundalini les 11: Kundalini

Deze fantastische CD bevat twee TRANCE-FORMATIES van 35 minuten, die je leren hoe je je ruggegraat kunt reinigen en hoe je de energie vanuit je stuitbeen omhoog kunt laten stijgen.

Op de achtergrond staat een door de computer berekend geluid, dat de chakra's één voor één stimuleert.

  • Dit kun je doen voor je opstaat. Koop een wekker met mp3-speler. Zet de wekker 35 minuten voor je wilt opstaan. Je wordt wakker met een fantastische TRANCE-FORMATIE. En alles gaat deze dag beter.

Track 1: Kundalini

Terwijl je inademt stroomt rood licht in je linker neusgat en wit licht in je rechter. Deze twee stromen gaan omhoog naar je voorhoofd en dan via je kruin naar je achterhoofd. Daar gaan ze je ruggegraat in en stromen dan naast elkaar in je stuitchakra.

Terwijl je uitademt stroomt een kolom van roodgloeiende lava omhoog, vanuit je stuitchakra door je ruggegraat naar je kruinchakra. ...

Track 2: Slangevuur

Ergens in een heilig woud staat een machtige boom op een open plek. En je krijgt een onweerstaanbaar verlangen om deze gigantische boom te beklimmen. Instinctief begin je aan deze reis. En tijdens je klim word je je bewust van de kundalinikracht, die opstijgt door je ruggegraat. En deze klim is een initiatie, een inwijding. Terwijl je deze boom beklimt, word je ingewijd in de magie van het slangevuur. Want deze boom is de levensboom. En wie deze boom beklimt verkrijgt het eeuwige leven. Je ruggegraat is een afbeelding van de levensboom. Via je stuitbeen zuig je de energie op uit Moeder Aarde. En via je ruggegraat stijgt de energie naar je kruinchakra. Met je kruinchakra vang je het hemels licht op. En met dit hemelse licht voed je je stam en je wortels. ...

Veel mensen hebben niet voldoende aan alleen TRANCE-FORMATIES:

Misschien heb je iemand nodig om psychische blokkades op te ruimen en om angsten en remmingen te overwinnen. Kom dan voor een persoonlijke aurareiniging of chakrahealing. Of misschien heb je behoefte aan een workshop of aan een supportgroep:

  • Als er vier of meer mensen uit dezelfde omgeving een supportgroep willen beginnen, kan ik naar jullie toe komen.

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke rotzooi vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

Commentaar formulier

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om te reageren op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Voor contact of om feedback te geven klikt u op:

 

Naam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Wat is 15 plus achtentwintig

 

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal
reclame/nula_1000.gif
reclame/SpiritueleGids.gif