01-01-2010

Kundalini les 12: Lichaam van Licht

Doe het thuis cursus Kundalini-yoga

Kundalini les 12: Lichaam van Licht

Deze fantastische CD bevat twee TRANCE-FORMATIES van 35 minuten, die je leren hoe je je acupunctuurpunten en chakra's kunt verbinden met buizen van licht.

Op de achtergrond staat een door de computer berekend geluid, dat de chakra's één voor één stimuleert.

Open je kruinchakra voor het kosmisch vuur in het centrum van het Universum. Laat het kosmisch vuur door je gehele lichaam stromen. Open je enkelchakra voor de aardse energie en laat de aardse energie omhoog stromen. Verbind al je energiepunten en chakra’s met buizen van licht.

  • Dit kun je doen voor je opstaat. Koop een wekker met mp3-speler. Zet de wekker 35 minuten voor je wilt opstaan. Je wordt wakker met een fantastische TRANCE-FORMATIE. En alles gaat deze dag beter.

Track 1: Lichaam van licht 1

Maak buizen van licht door je aura en laat de energie heen en weer golven. Het plaatje hierboven geeft een indruk van het buizenstelsel.

Track 2: Lichaam van licht 2

Ga verder met het aanleggen van een netwerk van buizen van licht.

Veel mensen hebben niet voldoende aan alleen TRANCE-FORMATIES:

Misschien heb je iemand nodig om psychische blokkades op te ruimen en om angsten en remmingen te overwinnen. Kom dan voor een persoonlijke aurareiniging of chakrahealing. Of misschien heb je behoefte aan een workshop of aan een supportgroep:

  • Als er vier of meer mensen uit dezelfde omgeving een supportgroep willen beginnen, kan ik naar jullie toe komen.

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke rotzooi vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

Commentaar formulier

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om te reageren op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Voor contact of om feedback te geven klikt u op:

 

Naam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

In welk jaar werd de euro ingevoerd? (Tweede jaar van de 21e eeuw.)

 

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal
reclame/nula_1000.gif
reclame/CirkelHoog.gif