01-01-2009

Opleiding tot meester(es)
van de Cirkel van Licht en Liefde

 

 

Het motto van de Cirkel van Licht en Liefde:

 

spreuken/goudentoekomst.gif

 

 

Meestertje spelen?

Dit is geen opleiding tot sm-meesteres en ook geen opleiding tot 'Verlicht Meester' of 'Ascended Master' of iets dergelijks. Je leert de energie van de Cirkel van Licht en Liefde te beheersen, meesteres of meester te worden over je eigen Cirkel van Licht en Liefde.

 • Een meester(es) staat niet boven zijn/haar cirkelgenoten omdat hij/zij meester(es) is !!!
 • In veel gevallen zal een meester(es) meer ontwikkeld zijn en daardoor een natuurlijk gezag hebben.
 • Hoe je je meesterschap invult, is je eigen verantwoordelijkheid en wordt bepaald door je eigen persoonlijkheid.
  • Als meester(es) kun je werken op basis van gelijkwaardigheid en je trekt dan gelijkwaardige cirkelgenoten aan.
  • Je kunt jezelf ook manifesteren als een soort guru en 'leerlingen' aantrekken die je aanbidden en blindelings gehoorzamen. Daar is geen bezwaar tegen, zolang je met respect handelt. Er zijn mensen met een zwakke persoonlijkheid, die behoefte hebben aan een dergelijke verhouding en die veel steun kunnen hebben aan een 'alwetende guru'. Persoonlijk doe ik dit niet. Enerzijds omdat het niet bij mijn persoonlijkheid past. Anderzijds omdat ik vooral 'meesters' wil opleiden. Om meester(es) te kunnen worden heb je een stevige persoonlijkheid nodig.
  • Je kunt jezelf ook manifesteren als een bdsm-meester(es) en slaven en slavinnen om je heen verzamelen. Afgaande op het aantal advertenties en internetsites aangaande bdsm is hier een sterke behoefte. Al heel lang bestaat er de 'Cirkel van Marleen'. Marleen heb ik in de jaren '90 opgeleid tot meesteres van de Cirkel van Licht en Liefde en zij is een bdsm-cirkel begonnen. De leden van die cirkel zijn daar heel gelukkig mee. Het is één van de best functionerende cirkels.
   • Mensen die onbekend zijn met BDSM verwarren het soms met platte seks of met sadisme. Dan ziet men niet, hoe BDSM een spirituele dimensie kan hebben.
   • In de meeste religie's streeft men naar het kleiner maken van het ego. In BDSM helpt de 'meester(es)' de slaven en slavinnen met het verkleinen van hun ego. Daarnaast kan de 'meester(es)' de noodzakelijke discipline afdwingen om spirituele oefeningen met regelmaat te doen.
   • Veel religie's hebben BDSM in hun rituelen. Met name de rooms-katholieke kerk. Men kan tegenwerpen, dat bij de r.k.-kerk seksualiteit geen rol speelt. In veel BDSM-verhoudingen gaat het ook niet om seksualiteit.
  • Je kunt je cirkel ook opzetten als een heksenkring met jezelf als hoge priester(es), en de ingewijden van de eerste en tweede graad als heksenpriesters en -priesteressen. Je kunt oude rituelen gebruiken, ik kan je ook helpen nieuwe te maken. De rituelen kun je naakt doen of in speciale gewaden. Je kunt daarbij allerlei magische symbolen in je eigen cirkel introduceren, zoals een dolk, een zwaard, een staf, een kelk, een altaar, ... Je kunt het zo mooi maken als je zelf wilt.

 

Net zoals je je huis inricht om een bepaalde sfeer te scheppen, zo richt je ook je cirkel in. De ene meester wil een zen-achtige cirkel zonder attributen, een ander wil een cirkel vol met symboliek. Het is jouw cirkel en je mag hem inrichten volgens je eigen smaak.

 

In de Cirkel van Licht en Liefde werken we met de drie V's: Vrijheid, Vrede en Vriendschap. We laten je vrij om je cirkel te maken zoals jij wilt. We bekritiseren elkaars keuzen niet, dat is vrede. En we accepteren mensen zoals ze zijn: Vriendschap.

In de opleiding tot meester(es) leer je jezelf te analyseren en beslissingen te nemen aangaande je eigen Cirkel van Licht en Liefde. Doe wat je wilt!

 

spreuken/doewatgijwilt.gif

 

 

Je eigen Cirkel van Licht en Liefde

De Cirkel van Licht en Liefde is ideaal voor spirituele groepen. Maar als je alleen bent en alleen wilt blijven?

Je kunt alleen of samen met je partner je eigen Cirkel van Licht en Liefde maken. Je hoeft je niet te verbinden met anderen. Je hoeft geen andere mensen in je cirkel te dulden. En ja, je kunt ook met je moeder of met je dochter een Cirkel van Licht en Liefde beginnen, of samen met je beste vriendin.

Stel je voor, dat je een magische cirkel om je heen trekt. Dat is jouw cirkel. Jij bepaalt, wat wel en wat niet in je cirkel komt.

Je cirkel is als een huis. Een huis is een fysieke bescherming rondom jou. Een huis beschermt je tegen weer en wind, houdt mensen en dieren buiten en houdt de warmte binnen. Een huis schept een aangenaam klimaat rondom je fysieke lichaam.

Je Cirkel van Licht en Liefde is een bescherming in de etherische, astrale, mentale en spirituele wereld. Met rituelen, meditaties, symbolen, kristallen en krachtvoorwerpen kun je je Cirkel van Licht en Liefde beschermen en op orde houden. Zoals een huis ongewenste bezoekers buiten houdt, zo houdt je Cirkel van Licht en Liefde ook ongewenste bezoekers buiten.

 • In de mentale dimensie beschermt je cirkel je tegen slechte gedachten en slechte gevoelens. Als mensen slechte gedachten of slechte gevoelens over jou maken, dan zenden ze iets uit. Je Cirkel van Licht en Liefde houdt hun slechte gedachten en slechte gevoelens buiten.
 • In de emotionele dimensie beschermt je cirkel je tegen schadelijke emoties. Medemensen kunnen emotioneel op jou reageren. Uit hun navelchakra komen dan krachten, die invloed uitoefenen in de omgeving. Andreas Firewolf ziet deze krachten als allerlei gekleurde vormen, die uit de navelchakra komen. Sommige emoties zijn heel sterk en hebben scherpe vormen. Deze kunnen schade aanrichten, mensen emotioneel beschadigen. Je Cirkel van Licht en Liefde houdt slechte emoties buiten.
 • In de sensuele dimensie beschermt je cirkel je tegen schadelijke sensaties. Medemensen kunnen seksueel op jou reageren. Uit hun sekschakra komen dan spiralen en lijnen van ruwe energie. Sommige sensaties zijn heel sterk en hebben grote invloed. Je Cirkel van Licht en Liefde houdt slechte sensaties buiten.

 

Als je prettig in je huis wilt wonen, dien je regelmatig schoon te maken. Dat geldt ook voor je Cirkel van Licht en Liefde. Als je je huis niet regelmatig stofzuigt en afstoft, vervuilt het. Gebrek aan hygiëne is vaak de oorzaak van ziekten, allergieën en vele vervelende problemen. Als je je Cirkel van Licht en Liefde niet regelmatig reinigt, vervuilt deze ook. Dat heeft schadelijke gevolgen, die je beter kunt vermijden. De meeste psychische problemen, emotionele problemen, seksuele problemen en relatieproblemen hebben te maken met vervuiling van de leefomgeving in de sensuele, astrale, mentale en spirituele sfeer. Daarom leer je TRANCE-FORMATIES, rituelen en pranayama (ademoefeningen) om je Cirkel van Licht en Liefde in al deze dimensies schoon te houden. Je leert ook je chakra's te ontwikkelen en met je chakra's de sensuele, astrale, mentale en spirituele dimensie van je Cirkel van Licht en Liefde te ontwikkelen en te versterken.

 • Met pranayama kun je prana (levensenergie) uit de lucht opzuigen met je ademhaling. Via je chakra's kun je de prana verdelen over de verschillende dimensies van je Cirkel van Licht en Liefde.
 • Met je chakra's kun je het trillingsgetal van energie transformeren. Chakra's kun je beschouwen als transformatoren van levensenergie.

 

spreuken/wijden.gif

 

Magische rituelen om jezelf te beschermen

Je leert technieken uit yoga, rituele magie, hekserij en sjamanisme

 • om jezelf te beschermen tegen boze gedachten, kwaadaardige emoties, etherische aanranding, etcetera;
 • om jezelf en je omgeving te reinigen, om kwaad en vuil uit te bannen;
 • om je geestelijke groei te bevorderen;
 • om je succes te vergroten.

 

Je kunt deze kennis en vaardigheden ook gebruiken om huisgenoten en goede vrienden te beschermen en te helpen. Denk daarbij aan je kinderen, je partner, je geliefden en ook aan huisdieren.

Hoeveel aandacht er besteed wordt aan de magische technieken hangt van jou af. In de individuele opleiding draait alles om jouw wensen en behoeften. In de groepsopleiding wordt de opleiding afgesteld op de wensen en behoeften van de deelnemers. Sommige mensen hebben genoeg aan rituelen om de Cirkel van Licht en Liefde op te bouwen en deze schoon te houden. Andere mensen hebben behoefte aan specifieke kennis over rituelen, methoden en technieken om meer succes te krijgen, zichzelf op bepaalde gebieden te ontwikkelen, remmingen en blokkades te overwinnen, etcetera. En er zijn ook mensen met vijanden, die kennis nodig hebben om zichzelf te beschermen. Bijvoorbeeld tegen een ex of tegen de ex van je huidige partner, etcetera. Helaas zijn er mensen die magische technieken gebruiken om andere mensen te schaden. Als je last hebt van aanvallen van dergelijke mensen is inwijding in de Cirkel van Licht en Liefde een belangrijke stap vooruit.

 

 

Moet je geloven in 'aanvallen met zwarte magie', 'voodoo-praktijken', etc.?

Allereerst: Voodoo is gewoon een religie, in films wordt voodoo vaak neergezet als een karikatuur.

Ten tweede: je moet niets! Je mag geloven wat je wilt. Als mensen geloven in 'zwarte magie' dan kunnen ze zichzelf gerust stellen met technieken om 'zichzelf te beschermen'. Is dit allemaal inbeelding, zoals skeptische mensen beweren? Of is het allemaal waar, zoals zeer-gelovige mensen beweren? Je mag geloven wat je wilt. De aandacht die in de opleiding besteed wordt aan dit soort dingen hangt af van jouw wensen en behoeften.

 

 

Is dit wicca of hekserij?

Wicca is meer een religie, met allerlei dogma's, beperkingen en voorschriften. De Cirkel van Licht en Liefde is beslist geen wicca. Maar als je een wicca-cirkel wilt maken van je eigen Cirkel van Licht en Liefde, dan is dat heel goed mogelijk.

Hekserij is wat ruimer. Maar ook in de hekserij lopen veel dogmatische en conservatieve mensen rond, die je willen laten geloven dat hun manier van leven de enig juiste is.

In de Cirkel van Licht en Liefde gebruiken we wetenschappelijke methoden om onze kennis te vergroten en om onze rituelen effectiever te maken. Wij wijzen wetenschap en techniek niet af. Integendeel! Wij verwelkomen de wetenschap en de techniek en gebruiken deze zoveel mogelijk. Het is echter wel belangrijk om het volgende te beseffen: Wetenschap is het gevolg van techniek. Nieuwe technieken veroorzaken vaak vernieuwing van de wetenschappelijke inzichten. Daarom leggen we de nadruk op de techniek en op de praktijk. Onze rituelen en TRANCE-FORMATIES moeten werken, ze moeten doen wat ze geacht worden te doen.

We zijn anti-dogmatisch. Er zijn geen vaste leerstellingen of voorschriften. Als je pas begint met de Cirkel van Licht en Liefde raden we je aan om de dingen te doen zoals we ze onderwijzen. Ben je wat verder, dan word je aangemoedigd zelf te gaan experimenteren. Ben je eenmaal meester(es) van de Cirkel van Licht en Liefde dan kun je doen wat je wilt. Je hebt dan de kennis en de verantwoordelijkheid om naar eigen inzichten dingen te veranderen.

Andreas Firewolf begon in 1974 met het bestuderen van magie, yoga, alchemie, sjamanisme, hekserij, psychologie, etcetera. Hij is de grondlegger van de Cirkel van Licht en Liefde en heeft een gigantische schat aan kennis en ervaring. Daarom werkt dit zo goed. Je wordt ingewijd in de kennis door een ware grootmeester.

 

spreuken/DoeMaarGek.gif

 

Meester(es) van je eigen Cirkel van Licht en Liefde

Je leert werken in de sensuele, emotionele, mentale en spirituele dimensie. Je leert om met rituelen, visualisatie en pranayama je Cirkel van Licht en Liefde in perfecte conditie te houden. Je leert om met je chakra's invloed uit te oefenen in de sensuele, emotionele, mentale en spirituele sfeer. Daarvoor is een speciale opleiding.

Mensen die echt begaafd zijn, kunnen ook leren in de hoogste dimensies te werken. Ik (Firewolf) kan met mijn keelchakra de causale laag van je geest en ziel helen. Hiermee kan ik je helpen oud karma te verwerken en te transformeren. Ik kan je karmisch lichaam reinigen en je leren geestelijk te verjongen. Dat heb ik al bij heel veel mensen gedaan. Ik kan dat ook onderwijzen, maar helaas zijn slechts enkele mensen in staat op de causale laag te werken.

Ik kan met mijn derde oog direct helende energie sturen naar je monadisch lichaam en je derde oog openen. Directe inwijding door mij kan je inzichten radicaal veranderen. Wanneer je je op monadisch niveau voor mij openstelt, kun je in korte tijd heel sterk groeien.

Met mijn kruinchakra kan ik direct helende invloed uitoefenen op je kosmisch lichaam en je kruinchakra. Dat voelt alsof je gehele aura oplicht en je problemen verdwijnen.

 

spreuken/onbelangrijk.gif

 

Reacties

Ik wil wel positief zijn en een beter leven. Maar de mensen om mij heen willen dat niet. Ik luister naar mijn vriendinnen, sta altijd voor ze klaar. Maar naar mij luisteren ze niet. Ze hebben dan geen tijd. Eigenlijk zuigen ze me gewoon leeg.

De 'vriendinnen' die je beschrijft kun je ook beschrijven als 'energie-vampiers'. Ze leven op jouw energie en geven er niets voor terug. Als mensen ook teruggeven is er sprake van symbiose: Je hebt er allebei voordeel van. Als mensen wel van jou ontvangen en niets teruggeven is er sprake van parasitisme: Je vriendinnen zuigen je leeg, ze parasiteren op jou. Waarom sta je dat toe?

De Cirkel van Licht en Liefde is een bescherming in de etherische, astrale, mentale en spirituele sfeer. En in nog hogere sferen zoals de causale, de evolutionaire, de monadische en de kosmische sfeer. Deze hogere sferen noemen we meestal niet, omdat ze voor gewone mensen te vaag zijn. De Cirkel van Licht en Liefde is als een huis in de hogere dimensies. In jouw huis ben jij de baas. Je huis heeft een deur. Deze dient om mensen toe te laten, maar ook om mensen buiten te houden. Jij kunt zelf bepalen welke mensen je toelaat en welke mensen je buiten houdt. Datzelfde geldt voor je cirkel. In je cirkel zitten deuren. Deze komen overeen met je chakra's. Jij kunt zelf bepalen welke mensen je op welke laag in je cirkel laat. Als je ingewijd wordt in de Cirkel van Licht en Liefde leer je deze deuren bewust te openen en te sluiten. Je leert bewuste keuzen te maken. Je leert bewust te kiezen welke mensen je toelaat en welke mensen je buiten houdt.

Ratten en muizen zijn hele mooie beesten, wanneer ze in de vrije natuur leven. Als ze in jouw huis doordringen en jouw eten vervuilen, is het 'ongedierte'. Dan moet je je huis afsluiten voor deze dieren en zorgen dat ze uit je huis verdwijnen. Muggen en vliegen houd je ook zoveel mogelijk uit je huis. 'Energie-vampiers', mensen die op jou parasiteren, kun je buiten je cirkel houden. Mensen die negatief zijn, altijd narigheid verwachten, die geloven dat het iedere dag slechter en slechter gaat, kun je beter buiten houden. Voor positieve mensen kun je je open stellen. Mensen die geloven dat het iedere dag beter en beter gaat zijn welkom in de Cirkel van Licht en Liefde. Mensen die licht en liefdevol zijn verwelkomen we in de Cirkel van Licht en Liefde. Mensen die alleen maar willen ontvangen en niet kunnen geven, houden we buiten. Mensen die willen delen, mensen die willen ontvangen en ook willen geven, die laten we toe.

Mensen die negatief zijn, die dat erkennen en dat willen veranderen, kunnen ook ingewijd worden. In de Cirkel van Licht en Liefde hebben we verschillende graden. Als aspirant wil je positief zijn, wil je licht en liefdevol zijn. Maar als je dat niet altijd kunt, als je af en toe vervalt in verkeerd gedrag, is dat geen probleem. Van een eerste graads ingewijde verwachten we meer. Van een tweede graad ingewijde verwachten we nog meer. En van een meester(es) verwachten we, dat hij/zij anderen het goede voorbeeld geeft en positief gedrag aanmoedigt.

Veel licht en liefde, Andreas Firewolf.

 

spreuken/inwijding.gif

 

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke rotzooi vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

Commentaar formulier

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om te reageren op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Voor contact of om feedback te geven klikt u op:

 

Naam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Wat is negentien min 6

 

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal
reclame/nula_1000.gif
reclame/succes2.gif