01-03-2010

Satsang met vegetarische brunch

Voed je lichaam met gezond fysiek voedsel,
voed je geest met gezond geestelijk voedsel
en voed je ziel met licht en liefde !!!

 • Iedere zondag van 11.00 uur tot 16.00 uur
 • Kosten: 65 euro
 • Opgave en informatie:
  Vul onderstaand formulier in.
 • Maximaal vier personen plus Andreas en Eva.

Satsang is een bijeenkomst met een geestelijk ontwikkeld persoon, waarbij men antwoorden vindt op levensvragen en waarbij geest en ziel gevoed worden met gezond voedsel. In India worden bij zulke gelegenheden vaak Upanishads uitgelegd. Dit komt overeen met uti-seta. Letterlijk betekent dit uit-zitten. Figuurlijk betekent dit: zitten bij het kruispunt van wegen. Een kruispunt van wegen is het moment in tijd waarin er absoluut begrip is tussen een leraar en een leerling. Dit moment van absoluut begrip duurt meestal maar kort, maar is essentieel voor de overdracht van ware kennis. Ware kennis zit niet in woorden, maar in inzicht dat voorbij de woorden ligt. Woorden zijn de instrumenten van de babbelaar in onszelf, die net als vogeltjes graag het hoogste woord wil voeren en die vooral geinteresseerd is in het voortbrengen van geluid.

De Upanishads en de Uti-seta's komen uit dezelfde oerbron, uit dezelfde oer-cultuur. Uit deze cultuur stammen de Zarathoestriers in Perzië, die de Zend-Avesta schreven, de oude germanen, die de Edda's voortbrachten, en de Brahmanen, die de Veda's schreven.

Deze Satsang is er om lichaam, geest en ziel te voeden.

 • Het lichaam voeden we met gezond en lekker fysiek voedsel. De meeste vruchten komen uit eigen tuin. Eieren komen van onze eigen kippen. Al het voedsel wordt vanuit een geest van zuiverheid bereid en vanzelfsprekend vegetarisch. Dat wil zeggen: Geen vlees, vis, kip of voedsel van dode dieren. Wel eieren en kaas. Als je veganistisch wilt eten, houden we daar rekening mee.
 • De geest voeden we met goede gedachten, goede gevoelens, goede woorden en goede daden. Positief denken, positief affirmeren en positief visualiseren. Positief is alles wat we wel willen, wat goed voor ons is. Negatief is alles wat we niet willen.
 • De ziel voeden we met elkaars gezelschap. Eva en Andreas TRANCE-FORMEREN al gezamenlijk sinds 1988. Hun uitstraling en hun voorbeeld inspireert ons tot TRANCE-FORMATIE en vervult ons met hoop en vertrouwen.
food/bosbessenbramentaart.jpg

Heerlijke bosbessen/bramentaart, door Eva gebakken, met vruchten uit eigen tuin.

food/aardappelbosbessenschotel.jpg

Ovenschotel met aardappelen en bosbessen uit eigen tuin.

food/BramenMoes2.jpg

Met onze championsjuicer maken we ijs van ingevroren vruchten.

food/BramenIJsSlagroom.jpg

Bramenijs met slagroom, bramen uit eigen tuin.

 

 • Iedere zondag van 11.00 uur tot 16.00 uur
 • Kosten: 65 euro
 • Opgave en informatie:
  Vul onderstaand formulier in.
 • Maximaal vier personen plus Andreas en Eva.

Eva kan heel erg goed en lekker koken. Andreas heeft heel veel heerlijke seitangerechten|seitanshoarma|si=vega ontwikkeld. Vaak gebruiken we producten uit eigen tuin met unieke smaak. Wil je lekker vegetarisch eten met een spirituele ontmoeting en een goed gesprek? Dat kan op iedere zondag.

food/firewolfburgers.jpg

Firewolfburgers op basis van seitan, volgens het geheime kruidenrecept van Andreas.

Veel licht en liefde van Firewolf en Eva Silesia.

Keukenprinses Eva

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

 

reclame/groenepolitiek_kwartje.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om te reageren op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Voor contact of om feedback te geven klikt u op:

 

Naam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

In welk jaar werd de euro ingevoerd? (Tweede jaar van de 21e eeuw.)

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula_1000.gif

 

reclame/succes2.gif