01-01-2010

Yggdrasil® DVD met 96 TRANCE-FORMATIES

Astraal reizen door de werelden van Yggdrasil®

cdnlyggdrasil/Ygg56cd_200.jpg

Yggdrasil®

De cursus Yggdrasil® bestaat uit 12 delen en 48 lessen met 2 TRANCE-FORMATIES per les. Dat maakt 96 TRANCE-FORMATIES. Deze zijn verkrijgbaar op 48 cd's of op deze DVD.

Op deze ene DVD staan maar liefst 96 TRANCE-FORMATIES van ca 35 minuten per TRANCE-FORMATIE.

  • De TRANCE-FORMATIES zijn ook beschikbaar op 48 cd's. Hiervan is de geluidskwaliteit iets beter, maar voor de meeste mensen is het verschil onhoorbaar. De cd's hebben overtonen tot 22.000 Hz, deze kunnen niet weergegeven worden in mp3. Sommige onderzoekers menen, dat deze hoge frequenties een positieve uitwerking hebben op lichaam, geest en ziel. Ook zouden de hersenen er door gestimuleerd worden.
  • De eerste twee delen van Yggdrasil® zijn gedrukt. Deze zitten ook in dit pakket. Deel 1 gaat over de fysieke realtiteit en de stuitchakra en heeft 192 pagina's. Deel 2 gaat over de etherische wereld en de sekschakra en heeft 139 pagina's.

 

Yggdrasil® deel 1
Aarden in de fysieke realiteit

 

cdnlyggdrasil/Ygg1Boek.jpg

Wortelen in de stuitchakra

Deel 1 gaat over de stuitchakra en de fysieke realiteit. Je leert helemaal op aarde te komen, echt te wortelen en je levensdoel in de fysieke realiteit te realiseren.

De vier lessen van deel 1 behandelen achtereenvolgens:

  • De vier elementen: Wat is hun betekenis? Hoe kun je ze in harmonie brengen? Hoe kun je je fysieke lichaam beter aansturen?
  • De Grote Moeder: Wat is je relatie met je biologische moeder? Wat is je relatie met Moeder Aarde? Waardoor zijn het goede en het kwade in jezelf gescheiden geraakt en hoe kun je ze integreren?
  • De Grote Vader: Wat is je relatie met je biologische vader? Wat is je relatie met 'god de vader'? Hoe kun je je vaderbeeld transformeren en volwassen worden?
  • Yggr: TRANCE-FORMATIE van je lager zelf. Het beklimmen van de wereldboom. Hoe kun je boven je idolen uitgroeien?

 

Yggdrasil® deel 2
Werken in de etherische wereld

 

cdnlyggdrasil/Ygg2Boek.jpg

Ontwikkeling en reiniging van de sekschakra

Deel 2 gaat over de sekschakra en de etherische wereld. Je leert helemaal in je sensueel lichaam te gaan en dit te reinigen. Je leert je mannelijke en je vrouwelijke kant te integreren.

De vier lessen van deel 2 behandelen achtereenvolgens:

  • Verraad: Een groep verlaten, uit een groep gestoten worden. Inwijding in een groep en uittreden. Het verraad aan het lichaam en de seksualiteit. Reiniging van de seksualiteit.
  • Trouw: Trouw zijn aan een groep of aan een partner. Trouwen en vertrouwen. Betrouwbaar zijn. Trouwen en rouwen. Integratie van mannelijk en vrouwelijk: Tantra.
  • Scheiding: Onderscheiden, jezelf afscheiden, losmaken van oude bekenden en oude situaties. Ritueel scheiden. Geestelijke groei. Scheiden van een stam, transformatie van het tribale denken. Onderscheid maken of discrimineren.
  • Plicht: Je plichten aanvaarden, plichtsbesef, verantwoordelijkheden nemen, je plichten en verplichtingen nakomen. Rechten en Plichten. Inwijding door Vílir en Vé.

 

Reactie

 

Al meer dan 20 jaar doe ik met veel plezier jouw TRANCE-FORMATIES en vooral de cursus Yggdrasil® zit alweer een poosje in mijn cd speler. Deze TRANCE-FORMATIES zijn voor mij als krachtige waarheden in hele mooie sprookjes gegoten.

De laatste maanden ben ik de TRANCE-FORMATIES eens anders gaan doen. In plaats van de tekst over mij heen te laten komen, ben ik de tekst precies op gaan volgen. En ik verbaas mij elke keer weer hoe fantastisch de TRANCE-FORMATIES zijn en de uitwerking op mij. De tekst, je zachte stem, de intonatie waarmee je het verhaal verteld.....heel mooi. Het lijkt elke keer, zelfs na zoveel jaren, alsof ik het verhaal opnieuw hoor en beleef. En daardoor is het elke keer weer effectief.

Nieuwe inzichten stromen vanzelf binnen die op dat moment wenselijk zijn voor mij. Ik voel mij dan ook heel lekker en ontspannen na 30 minuten in een andere astrale wereld te hebben vertoefd. Het achtergrondgeluid vult het geheel ook heel mooi op en brengt je na de TRANCE-FORMATIE weer goed op aarde.

Eva Silesia

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

In welk jaar werd de euro ingevoerd? (Tweede jaar van de 21e eeuw.)

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula__200_125euro.gif

 

Afwezig

Telefonisch ben ik nu niet bereikbaar.

Vaak ben ik bereikbaar via Helderinzicht.

NL 0909-8077 Box 33 90 cpm

B 0903-39968 Box 33 150 cpm

reclame/CirkelHoog.gif

 

Ontwikkeld door Nul-A Computers