01-01-2010

Brochure Yggdrasil
de ijslandse wereldboom

Firewolf verlangt geen volgzaamheid. Als we Firewolf volgen, dan worden we zijn schaduw, zijn schim. Schimmen (mensen zonder een eigen wil en zonder eigen doel) zijn er al te veel in de wereld. Firewolf wil ons helpen te ontdekken dat wij zelf het Licht zijn, dat we onszelf moeten volgen. Doe wat je denkt dat goed is en wis alle nonsens en indoctrinaties uit je geest.

Firewolf wil ook geen verering of aanbidding. Het doel van de cursus is juist, dat we weer zelfstandig worden, dat we weer op eigen benen gaan staan. Daarom leert de cursist zichzelf:

‘Ik wijs de autoriteit van leraren, specialisten, guru’s en beetweters af. Ik alleen kan voor mijzelf bepalen wat waar is. Alleen ikzelf bepaal wat goed is en wat kwaad. Ik aanbid geen guru’s, leraren of leiders. Een guru is iemand die, op een bepaald gebied van het leven, meer ervaring heeft dan ik. Op dat ene gebied accepteer ik zijn/haar begeleiding als gids. Maar op andere gebieden heb ik meer ervaring dan die guru. Op die gebieden kan ik die guru begeleiden en tot gids zijn. Maar alle mensen zijn gelijkwaardig.’

Firewolf zelf zegt:

‘Ik ben alleen maar een gids. Ik kan jullie de weg wijzen omdat ik die zelf bewandeld heb. Ik heb de weg moeten zoeken zonder gids. Ik heb veel gedwaald en daardoor ken ik het gehele terrein tussen jullie vertrekpunt en het punt waar je het goddelijke vindt. Tijdens mijn dwaalwegen heb ik veel ontberingen geleden en mijn reis heeft lang geduurd. Ik wijs jullie nu een directe weg zonder al teveel ontberingen. Maar jullie zullen die weg zelf moeten bewandelen.

Breng mij niet in verleiding door mij te vereren of te aanbidden. Als jullie mij aanbidden, dan strelen jullie mijn ego. Door egostreling groeit de hoogmoed en hoogmoed komt voor de val. Wie hoog klimt, kan diep vallen. En ik ben hoog geklommen.

Bovendien verdien ik geen verering. Ik ben een mens zoals jullie. Ik doe niets meer dan mijn plicht. Ik heb hard aan mijzelf gewerkt en dat doe ik nog steeds. En dat is hard nodig, want ook ik ben niet volmaakt.

Wellicht vind je dat ik goed werk doe en wil je dat laten blijken. Dat stel ik op prijs. Maar laat dat dan blijken door mij te helpen. Dat doe je niet door mij te aanbidden. Als je mij aanbidt, dan hinder je mij. Als je mij wilt helpen, wijs mij dan op mijn fouten en zwakheden. Dan kan ik die onder ogen zien en weer een beetje beter worden. Want dat is onze plicht. Verbeter de wereld, begin bij jezelf! Ik geef het voorbeeld. Als je dat goed vindt, volg dan niet mij, maar volg het goede voorbeeld.’

Naar pagina    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    Deze pagina    20   

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

 

reclame/groenepolitiek_rabo5.gif

 

Promoot ons !!!

Vindt u deze pagina leuk? Geef de link dan door aan je vrienden.

Ik doe niet veel met twitter of facebook. Maar voel je vrij om over deze pagina te twitteren. Of zet een link naar deze pagina op je facebook pagina, als je die hebt.

 

Mijn facebook pagina is Andreas-Firewolf, mijn linkedin pagina andreas-firewolf. Als je een connectie wilt via sociale media, dan kan dat daar.

 

Geen spionage

Op deze site vind je geen cookies of javacript voor spionage.

Vrijwel alle websites hebben 'google analytics' en knoppen voor facebook, twitter, et cetera. Deze technieken werken meestal met javascript. Nog voor je kunt kiezen voor of tegen 'cookies', sturen deze javascripts je gegevens naar facebook, google et cetera. De Oost-duitse Stasi droomde niet eens over zulke mogelijkheden om mensen helemaal in kaart te brengen.

Op deze website worden dergelijke technieken niet gebruikt. Hier wordt je privacy niet geschonden.

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Schermnaam is de naam die anderen zien. Voor extra veiligheid is het beter wanneer uw schermnaam anders is dan uw gebruikersnaam. Minimaal 3 characters. Toegestane tekens: hoofdletters, kleine letters, cijfers, spatie, - en _

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Hoeveel is zes gedeeld door 3

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  

 

Login

Wie en wat is Firewolf ?

 

firewolf/bos2.jpg

 

Beknopte autobiografie van Firewolf.

Contact formulier

Navigeren op deze websites

Deze website heeft veel pagina's en veel informatie. Deze pagina geeft u informatie over hoe u door deze websites kunt navigeren.

Yggdrasil

Over de IJslandse wereldboom:

Wie en wat is Firewolf

firewolf/bos2.jpg

Firewolf aangaande spirituele onderwerpen

Videos met en over Firewolf

Firewolf aangaande wetenschap en spiritualiteit

firewolf/ANDREAS.JPG

Consulten, workshops en begeleiding

log2021/DSCF6850.JPG

Ons centrum: Alfheim

Hier kun je in foto's zien hoe ons centrum zich sinds 2004 ontwikkeld heeft.

Wie en wat is Firewolf ?

 

firewolf/bos2.jpg

 

Beknopte autobiografie van Firewolf.

Een andere kijk op fundamentalisme

Om jezelf te leren kennen en jezelf te veranderen, dien je terug te gaan naar je diepste fundamenten.

De aarde is "de parel van het Universum"

Hier vind je een gedicht over Moeder Aarde.

Universele Verklaring van de Rechten van de Mens

Volledige tekst van deze verklaring.

Ontwikkeld door Nul-A Computers