01-01-2010

Brochure Yggdrasil:
de ijslandse wereldboom

In deel 3 besteden we aandacht aan de emoties en sociaal gedrag. Je leert groepen te begrijpen en te werken met emotionele (astrale) energie.

In deel 4A en In deel 4B besteden we aandacht aan de gedachten en gevoelens, aan zakelijke omgangsvormen, aan politiek en maatschappij. Je leert te werken met mentale energie.

Pas in deel 5 beginnen we met spiritualiteit. Daarmee beginnen we pas, als we de onderliggende vier lagen (fysiek, sentimenteel, emotioneel, mentaal) in orde hebben gemaakt. Stap voor stap bouwen we ons spirituele huis, zonder ons te overhaasten.

Harmonie met ons onbewuste:

In deze cursus dalen we bij vol bewustzijn af in de onbewuste lagen van je psyche en brengen onze psyche in harmonie. Om die harmonie te bewerkstelligen, krijg je vanaf het begin suggesties die je in staat stellen harmonieus samen te leven met je omgeving. Zowel met je innerlijke (psychische) omgeving als met je uiterlijke (wereldse) omgeving.

Door de voortdurende herhaling van de suggesties is de cursus behoorlijk intensief. In een zeer hoog tempo verander je tot in de diepste lagen van je geest. Het is de bedoeling, dat je dit proces zelf gaat sturen. De cursus moet je bevrijden van regeltjes en vooroordelen. Het is niet de bedoeling om nog meer geboden te geven.

healingpics/workshop37.jpg

Je leert sjamanistische rituelen.

Omgang met je medemens:

Wil je je medemens beter aanvoelen? Wil je goede relaties onderhouden met je partner, kinderen, ouders, vrienden, collega’s, je medewerkers en leidinggevenden boven je?

Dit kun je automatisch wanneer je in harmonie bent met jezelf. Als je in disharmonie bent, dan verspreid je disharmonie. Ben je in harmonie, dan verspreid je harmonie.

Veel mensen hebben zich afgesloten voor hun medemens. Zij voelen zich een individu dat apart staat van het geheel. Dat is egoïsme.

We zijn allemaal delen van het geheel, zoals een cel in ons lichaam een deel is van ons gehele lichaam. Als onze cellen zich in dienst stellen van ons lichaam, blijven we gezond. Als onze cellen egoïstisch worden, als iedere cel zijn eigen weg gaat zonder rekening te houden met het geheel, dan lijden we aan kanker.

Hetzelfde geldt voor ons en de maatschappij. Als wij en alle mensen zich in dienst stellen van het geheel, dan brengen we het geheel weer in harmonie. Als wij onze eigen weg gaan, dan verbreken we de eenheid. Dan verstoren we de goede relaties met onze omgeving. Vervolgens gaan we ons schuldig voelen. En schuldgevoelens maken dat we ons afsluiten voor onze medemensen. Dan zijn we alleen en ongelukkig.

Ygg-drasil:

Ygg-Drasil is de wereldboom der Noordeuropeanen. Het is een model van ons lichaam en onze geest. In deze boom hangen 4 maal 11 werelden. Iedere wereld is een bepaald gebied in ons lichaam of onze geest. Deze cursus brengt je bij ieder van deze 4 keer 11 gebieden. Door ieder van deze gebieden te transformeren, transformeer je het geheel. Deze cursus kan je helpen om deze gebieden één voor één te transformeren.

Naar pagina    1    2    Deze pagina    4    5    6    7    8    9    10    11   

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

 

reclame/groenepolitiek_rabo.gif

 

Promoot ons !!!

Vindt u deze pagina leuk? Geef de link dan door aan je vrienden.

Ik doe niet veel met twitter of facebook. Maar voel je vrij om over deze pagina te twitteren. Of zet een link naar deze pagina op je facebook pagina, als je die hebt.

 

Mijn facebook pagina is Andreas-Firewolf, mijn linkedin pagina andreas-firewolf. Als je een connectie wilt via sociale media, dan kan dat daar.

 

Geen spionage

Op deze site vind je geen cookies of javacript voor spionage.

Vrijwel alle websites hebben 'google analytics' en knoppen voor facebook, twitter, et cetera. Deze technieken werken meestal met javascript. Nog voor je kunt kiezen voor of tegen 'cookies', sturen deze javascripts je gegevens naar facebook, google et cetera. De Oost-duitse Stasi droomde niet eens over zulke mogelijkheden om mensen helemaal in kaart te brengen.

Op deze website worden dergelijke technieken niet gebruikt. Hier wordt je privacy niet geschonden.

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Schermnaam is de naam die anderen zien. Voor extra veiligheid is het beter wanneer uw schermnaam anders is dan uw gebruikersnaam. Minimaal 3 characters. Toegestane tekens: hoofdletters, kleine letters, cijfers, spatie, - en _

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is vier maal 2

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  

 

Yggdrasil deel 3 de emotionele werelden, 4 cds met acht TRANCE-FORMATIES
Yggdrasil deel 4A de gedachten werelden, 4 cds met acht TRANCE-FORMATIES
Yggdrasil deel 4B de gevoelswerelden, 4 cds met acht TRANCE-FORMATIES
Yggdrasil deel 5 de spirituele werelden, 4 cds met acht TRANCE-FORMATIES
Login

Wie en wat is Firewolf ?

 

firewolf/bos2.jpg

 

Beknopte autobiografie van Firewolf.

Contact formulier

Navigeren op deze websites

Deze website heeft veel pagina's en veel informatie. Deze pagina geeft u informatie over hoe u door deze websites kunt navigeren.

Yggdrasil

Over de IJslandse wereldboom:

Europees sjamanisme

yggdrasil/boom_kl.gif
Online brochure
Aarden in de fysieke realiteit
Werken in de etherische wereld
Yggdrasil sessies
Ontwikkeld door Nul-A Computers