14-06-2007

Weblog centrum Alfheim

Kikkers en poezen

De Volkskrant discrimineert mij op basis van mij toegedichte geloof c.q. de mij toegedichte levensovertuiging. Hierover heb ik op 22 april 2007 geschreven. Zie: Volkskrant collaboreert met het linkse nazisme

Inmiddels heeft de Commissie Gelijke Behandeling geantwoord. Volgens deze Commissie zou ik geen geloof hebben en ook geen levensovertuiging. Dus kan ik ook niet gediscrimineerd worden. Geloof je dit niet? Ik heb hun brief online gezet. Zie: Commissie voor Gelijke Behandeling discrimineert

Sinds 1988 ben ik continue het mikpunt van laster, discriminatie en haatzaaien. In 1999 werd ik door Panorama zeer ernstig beledigd en belasterd en werd er aangezet tot haat. Een klacht bij het OM werd met hoon en beledigingen beantwoord. Zie: Aanklacht tegen Nederland, het OM en Officier van justitie Velleman

Vervolgens heb ik klachten ingediend bij de vaste kamercommissie voor justitie. Weigerden iets te doen. Ik heb Job Cohen aangeschreven. Heeft niet geantwoord. Men verwijt de Duitsers dat zij in de jaren '30 wegkeken tijdens de jodenvervolging. Job Cohen valt ons voortdurend lastig met uitspraken als: 'We mogen niet vergeten. Niemand mag worden buitengesloten. Bla, bla, bla'. Blijkbaar meent Job Cohen dat mijn naam Niemand is.

Op 30 juni 2003 kwam ambtenaar Annette Tragter van de Keuringsdienst van Waren (tegenwoordig Voedings en Waren Autoriteit) bij mij binnenvallen met klachten over mijn website. Uitlatingen op mijn website zouden tegen de wet zijn. Mw. Tragter gedroeg zich buitengewoon beledigend. Binnen een half uur na vertrek van ambtenaar Tragter was de website aangepast in overeenstemming met de wet. Toch kreeg ik een boete opgelegd van 680 euro. Op 6 september 2003 las ik in de krant (NRC en Telegraaf), dat de keuringsdienst van waren horecagelegenheden gaat controleren op het verkopen van leidingwater met koolzuur onder de naam spa. Wanneer een horeca-ondernemer betrapt wordt op dergelijke oplichting, wacht hem eerst een waarschuwing. Pas bij herhaling volgt een bestuurlijke boete. Andere ondernemers krijgen bij een forse overtreding een waarschuwing. Mij gaf men voor een zeer geringe overtreding onmiddelijk een extreem hoge boete. Hoe zit het met mijn mensenrechten? Deze blijk ik niet te hebben. Volgens de overheid ben ik geen mens, heb ik geen geloof, geen godsdienst en geen levensovertuiging. Men beschouwt mij als minder dan niets.

Voor details zie: Voedings en Waren Autoriteit discrimineert en beledigt

Nederland heeft een hele grote bek als het gaat om mensenrechten in andere landen. Maar hoe zit het met de mensenrechten in Nederland? Hebben mensen met een alternatieve vorm van spiritualiteit mensenrechten? Hebben wij uberhaubt rechten? Of zijn wij 'de joden van Nazi-nederigland'?

house2007/100_2972.jpg
house2007/100_3077.jpg

De kikkers doen het goed in de vijver.

house2007/kikker.jpg
house2007/100_2960.jpg
house2007/kikker2.jpg
house2007/100_2975.jpg
house2007/odin.jpg

Odin en Zwartje.

house2007/zwartje.jpg
house2007/100_2982.jpg

We kweken veel kruiden, vooral Basilicum. Daarvan maken we heerlijke pesto en samen met pepers uit eigen tuin ook basilicum-sambal.

Naar pagina    1    2    Deze pagina    4    5    6    7    8    9    10    11   

 

reclame/groenepolitiek_rabo5.gif

 

Promoot ons !!!

Vindt u deze pagina leuk? Geef de link dan door aan je vrienden.

Ik doe niet veel met twitter of facebook. Maar voel je vrij om over deze pagina te twitteren. Of zet een link naar deze pagina op je facebook pagina, als je die hebt.

 

Mijn facebook pagina is Andreas-Firewolf, mijn linkedin pagina andreas-firewolf. Als je een connectie wilt via sociale media, dan kan dat daar.

 

Geen spionage

Op deze site vind je geen cookies of javacript voor spionage.

Vrijwel alle websites hebben 'google analytics' en knoppen voor facebook, twitter, et cetera. Deze technieken werken meestal met javascript. Nog voor je kunt kiezen voor of tegen 'cookies', sturen deze javascripts je gegevens naar facebook, google et cetera. De Oost-duitse Stasi droomde niet eens over zulke mogelijkheden om mensen helemaal in kaart te brengen.

Op deze website worden dergelijke technieken niet gebruikt. Hier wordt je privacy niet geschonden.

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Schermnaam is de naam die anderen zien. Voor extra veiligheid is het beter wanneer uw schermnaam anders is dan uw gebruikersnaam. Minimaal 3 characters. Toegestane tekens: hoofdletters, kleine letters, cijfers, spatie, - en _

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is vier maal 2

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  

 

Login
Contact formulier

Navigeren op deze websites

Deze website heeft veel pagina's en veel informatie. Deze pagina geeft u informatie over hoe u door deze websites kunt navigeren.

Yggdrasil

Over de IJslandse wereldboom:

Wie en wat is Firewolf

firewolf/bos2.jpg

Firewolf aangaande spirituele onderwerpen

Videos met en over Firewolf

Firewolf aangaande wetenschap en spiritualiteit

firewolf/ANDREAS.JPG

Consulten, workshops en begeleiding

log2021/DSCF6850.JPG

Ons centrum: Alfheim

Hier kun je in foto's zien hoe ons centrum zich sinds 2004 ontwikkeld heeft.

Wie en wat is Firewolf ?

 

firewolf/bos2.jpg

 

Beknopte autobiografie van Firewolf.

Een andere kijk op fundamentalisme

Om jezelf te leren kennen en jezelf te veranderen, dien je terug te gaan naar je diepste fundamenten.

De aarde is "de parel van het Universum"

Hier vind je een gedicht over Moeder Aarde.

Universele Verklaring van de Rechten van de Mens

Volledige tekst van deze verklaring.

Ontwikkeld door Nul-A Computers