18-08-2018

Stoppen met roken met TRANCE-FORMATIE

Stoppen met roken gaat veel gemakkelijker met deze TRANCE-FORMATIES

 

cdnlnebc/200_StoppenRoken.gif

 

levering.gif

Om te bestellen dien je eerst in te loggen of je te registreren.

 

Artikel:

Prijs:

Stoppen met roken

Twee TRANCE-FORMATIES om te stoppen met roken

€ 15,00

 

Stoppen met roken kost veel minder moeite

Deze TRANCE-FORMATIES leren je te stoppen met roken. En je leert een fantastisch zelfbeeld te scheppen. Een zelfbeeld dat nicotine en roken afwijst. Een zelfbeeld dat sterk en gedisciplineerd is.

Je leert jezelf te hypnotiseren. In je verbeelding daal je af naar een diepe laag van je geest. Met een lift kom je in een mentale werkkamer en je ontspant je steeds meer.

Vervolgens leer je je onbewuste opdrachten te geven. In dit geval geef je opdrachten om te stoppen met roken, om de behoefte aan nicotine te verminderen en gezonder te gaan leven.

Als je een paar weken lang dagelijks naar deze TRANCE-FORMATIES luistert (één per dag), zul je merken, dat je gedrag en je houding veranderen. Je krijgt meer zelfbeheersing en je behoefte aan nicotine verandert in weerzin. Met deze TRANCE-FORMATIES kost Stoppen met roken veel minder moeite.

Deze TRANCE-FORMATIES zijn ideaal om zelfbeheersing te vergroten en te stoppen met roken.

 

TRANCE-FORMATIE Stoppen met roken 1: Een fantastisch zelfbeeld

Wat voor overtuigingen heb je over roken? Kun jij veranderen? Kun jij stoppen met roken? Kun jij jezelf veranderen in een fantastisch en zeer succesvol mens? Diep in je hart ken je het antwoord. En je weet dat jij alles kunt.

Je zelfbeeld krijgt nieuwe inzichten. En het ziet, hoe het kan stoppen met roken. En je geeft je zelfbeeld een nieuw doel. En je zelfbeeld wil nu heel graag stoppen met roken. En je zelfbeeld doet alles wat nodig is, om deze schadelijke gewoonte uit te wissen.

Je zelfbeeld begrijpt, dat het geen nicotine meer krijgt. En de aanpassingen aan nicotine en teer verdwijnen. En je verslaving aan nicotine wordt minder en minder. En je verslaving verdwijnt helemaal. En je krijgt een afkeer van tabac en nicotine. En je afkeer van tabac en nicotine wordt sterker en sterker. En aan het eind van deze TRANCE-FORMATIE heb je een sterke afkeer van tabac en nicotine.

 

TRANCE-FORMATIE Stoppen met roken 2: Gemakkelijk stoppen

Concentreer je aandacht op je tong. Je tong wordt nu heel gevoelig. En je smaakpapillen ontwaken. Je kunt nu heel goed proeven. En je wordt je bewust van de afschuwelijke smaak van tabac. Stel je voor, dat je rookt. En de bijtende rook strijkt over je tong. En je smaakpapillen proeven heel scherp. En je tong is heel erg gevoelig. Je proeft nu hoe vies en smerig tabak is. En je beseft wat je je lichaam allemaal aandoet door te roken. Je besluit je leven te veranderen. En je besluit te stoppen met roken. Iedere keer dat je denkt aan roken, herinner je je, hoe vies en smerig tabac smaakt. En je ervaart dan een ontzettende weerzin tegen het roken. En je weigert dan te roken. En je lichaam krijgt nu een ontzettende afkeer van roken.

 

levering.gif

Om te bestellen dien je eerst in te loggen of je te registreren.

 

Artikel:

Prijs:

Stoppen met roken

Twee TRANCE-FORMATIES om te stoppen met roken

€ 15,00

 

  • Dit kun je doen voor je opstaat. Koop een wekker met mp3-speler. Zet de wekker 35 minuten voor je wilt opstaan. Je wordt wakker met een fantastische TRANCE-FORMATIE. En alles gaat deze dag beter.

 

reclame/groenepolitiek_rabo.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is negentien min 6

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula__200_125euro.gif

 

Afwezig

Telefonisch ben ik nu niet bereikbaar.

Vaak ben ik bereikbaar via Helderinzicht.

NL 0909-8077 Box 33 90 cpm

B 0903-39968 Box 33 150 cpm

reclame/superleren.gif

 

Ontwikkeld door Nul-A Computers