18-08-2018

Superleren en slagen voor examens

Deze mp3's helpen om sneller en beter te leren en ontspannen te slagen voor examens

 

cdnlnebc/200_SuperLeren.gif

 

levering.gif

Om te bestellen dien je eerst in te loggen of je te registreren.

 

Artikel:

Prijs:

Superleren en slagen voor examens

Twee TRANCE-FORMATIES om beter te leren en goed examen te doen

€ 15,00

 

mp3 Superleren

Het ouderwetse schoolsysteem heeft ons geleerd onder spanning te leren. Helaas hinderen de stresshormonen (zoals adrenaline) de intelligentie en het leervermogen. Het is veel beter om ontspannen te leren. Ontspanningshormonen (zoals acetyl-choline) stimuleren de intelligentie, de groei van nieuwe zenuwbanen en de opname en integratie van nieuwe kennis.

Deze TRANCE-FORMATIE leert ons beter en sneller te leren.

We leren gemakkelijker en beter wanneer we ontspannen zijn. Wanneer we gespannen raken, vermindert de bloedtoevoer naar de grote hersenen en vloeit er meer bloed en energie naar de spieren. Waarom? Omdat spanning door het lichaam gelijkgesteld wordt aan een situatie waarin we moeten vechten of vluchten. Daarvoor hebben we spieren nodig en geen grote hersenen.

Helaas raken veel mensen gespannen door leersituaties. Er ontstaat vaak faalangst. Hierdoor stroomt energie en bloed naar de spieren en minder naar de hersenen.

Deze mp3 leert ons leerblokkades te verwijderen en ontspannen te blijven tijdens leerprocessen. Hierdoor krijgen onze hersenen meer energie en neemt het vermogen om te leren toe.

Als we een paar weken lang dagelijks naar deze TRANCE-FORMATIE luisteren (één per dag), veranderen ons gedrag en onze houding. We krijgen meer zelfbeheersing en we kunnen ons beter concentreren tijdens het leren. Met deze TRANCE-FORMATIE leren we ontspannen te blijven tijdens het leren.

Koop een wekker met mp3-speler en laat je iedere ochtend wekken met een TRANCE-FORMATIE. Deze mp3 is ideaal om jezelf te motiveren om snel en goed te leren.

  • Dit kun je doen voor je opstaat. Koop een wekker met mp3-speler. Zet de wekker 35 minuten voor je wilt opstaan. Je wordt wakker met een fantastische TRANCE-FORMATIE. En alles gaat deze dag beter.

mp3 Superleren

Kijk eens naar je houding tegenover leren. Heb je een hekel aan leren? Ben je bang om te leren? Durf jij beter te zijn en sneller te leren dan anderen? Of ben je bang om op te vallen of afgunst op te wekken. Wis je angsten en remmingen uit. Verbeter de houding van je zelfbeeld. Stel je voor, dat je zelfbeeld zich openstelt voor de leerstof. En dat je zelfbeeld de leerstof aandachtig bekijkt. Stel je voor, dat je zelfbeeld de leerstof ordent en indeelt. En dat je zelfbeeld de feiten rangschikt in gemakkelijke structuren. Stel je voor, dat je zelfbeeld de leerstof ordelijk opbergt. Laat je zelfbeeld een archief aanleggen in zijn geest. Maak dit archief helder, overzichtelijk en duidelijk. En maak dit archief gemakkelijk toegankelijk. En stel je voor, dat je zelfbeeld de weg leert in dit archief.

 

mp3 Slagen voor examens

 

cdnlnebc/200_SlagenVoorExamens.gif

 

 

Deze TRANCE-FORMATIE mp3 helpt ons te slagen voor examens.

Hoe vaak komt iemand goed voorbereid op een examen en bevriest dan door de stress? Hoeveel punten lager scoort men gemiddeld op een examen, puur door examenvrees? Hoeveel dagen voor een examen slaapt men slecht en functioneert men slecht door de stress voor een examen?

Met deze TRANCE-FORMATIE leren we te ontspannen tijdens een examen. We leren hoe we onszelf in een hypnotische toestand kunt brengen. Vervolgens geven we onszelf hypnotische en post-hypnotische suggesties. Hierdoor leven we ontspannen naar het examen toe en op het examen zijn we meer ontspannen. Hierdoor presteren we beter.

 

Examenvrees bestrijden we met deze TRANCE-FORMATIE !!!

Onze hersenen werken beter wanneer we ontspannen zijn. Wanneer we gespannen raken, vermindert de bloedtoevoer naar de grote hersenen en vloeit er meer bloed en energie naar de spieren. Waarom? Omdat spanning door het lichaam gelijkgesteld wordt aan een situatie waarin we moeten vechten of vluchten. Daarvoor hebben we spieren nodig en geen grote hersenen.

Helaas schieten veel mensen in de stress door een aankomend examen. Er ontstaat faalangst. Hierdoor stroomt energie en bloed naar de spieren en minder naar de hersenen.

Veel mensen maken zichzelf heel gespannen voor examens. Anderen zijn zo bang, dat ze niet aan hun examen durven denken. Pas een paar dagen voor hun examen werpen ze voorzichtig een blik in hun boeken. En de meeste mensen zijn zo gestressed tijdens een examen, dat zij ver onder hun niveau presteren.

Met deze TRANCE-FORMATIE kunnen we dat veranderen. We kunnen onszelf transformeren tot een 'examenbeest', dat examens beschouwt als uitdagingen, zodat we gemakkelijk slagen.

Deze TRANCE-FORMATIE leert ons ontspannen naar examens toe te werken. In de aanloop naar een examen leren we daardoor effectiever, efficienter en gewoon beter. Beter voorbereid gaat we naar het examen. Tijdens het examen zijn we meer ontspannen en daardoor presteren we beter.

 

MP3 Slagen voor examens

Kijk eens naar je houding tegenover examens of testen. Heb je een hekel aan testen? Ben je bang om te falen? Ben je bang te zakken voor een test? Ben je bang om afgewezen of uitgelachen te worden? En raak je verlamd door angst? Ontspan je zelf helemaal. Stel je voor, dat je zelfbeeld zich helemaal ontspant. En vertel je zelfbeeld het volgende: Het is zinloos om je zorgen te maken. Het is zinloos om jezelf bang te maken. Het is zinloos om te denken aan falen of zakken. Want daar worden je prestaties niet beter van. Laat alle gedachten aan falen en zakken los. Laat alle faalangst los. Adem langzaam en diep in en richt je op je lichaam en geest. En blaas in een zucht uit. Blaas alle faalangst uit. Laat alle angsten en remmingen los. En ontspan je helemaal. En concentreer je ontspannen op je doel: het slagen voor een examen of test.

 

levering.gif

Om te bestellen dien je eerst in te loggen of je te registreren.

 

Artikel:

Prijs:

Superleren en slagen voor examens

Twee TRANCE-FORMATIES om beter te leren en goed examen te doen

€ 15,00

 

  • Dit kun je doen voor je opstaat. Koop een wekker met mp3-speler. Zet de wekker 35 minuten voor je wilt opstaan. Je wordt wakker met een fantastische TRANCE-FORMATIE. En alles gaat deze dag beter.

 

reclame/groenepolitiek_rabo.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

In welk jaar werd de euro ingevoerd? (Tweede jaar van de 21e eeuw.)

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula_200.gif

 

Afwezig

Telefonisch ben ik nu niet bereikbaar.

Vaak ben ik bereikbaar via Helderinzicht.

NL 0909-8077 Box 33 90 cpm

B 0903-39968 Box 33 150 cpm

reclame/varietarier.gif

 

Ontwikkeld door Nul-A Computers