01-01-2010

Yggdrasil® 39: Vernietiging
de wereld van Jarnsaxa

De negende vuurwereld: Jarnvidr (het ijzeren woud).

In deze TRANCE-FORMATIES gaan we naar de vuurwereld: Jarnvidr. Jarnvidr betekent IJzerwoud. IJzerwoud is een gloeiendhete wereld, waar alle zachte metalen smelten. Een rivier van vloeibaar goud stroomt dwars door deze wereld. Alleen ijzer behoudt hier zijn vaste vorm.

 

levering.gif

Om te bestellen dien je eerst in te loggen of je te registreren.

 

Artikel:

Prijs:

€ 8,50

Yggdrasil® deel 8a

8 TRANCE-FORMATIES van Yggdrasil® deel 8a

€ 30,00

Yggdrasil®

Alle 96 TRANCE-FORMATIES van Yggdrasil®

€ 288,00

 

cdnlyggdrasil/39vernietiging.gif

TRANCE-FORMATIE 1:
Vernietiging

In deze TRANCE-FORMATIE gaan we naar de vuurwereld: Jarnvidr. Jarnvidr betekent IJzerwoud. IJzerwoud is een gloeiendhete wereld, waar alle zachte metalen smelten. Een rivier van vloeibaar goud stroomt dwars door deze wereld. Alleen ijzer behoudt hier zijn vaste vorm. En daarom zijn de bomen van staal en ijzer.

In Jarnvidr woont Jarnsaxa de vuurreuzin, tesamen met de Jarnvidja’s. Jarnsaxa is de moeder van Týr, de heer der Ásen. En zij is ook de moeder van alle weerwolven. Zij smeedt de machtigste stalen zwaarden. Laten we nu op weg gaan naar Jarnvidr, zodat je kunt kennismaken met Jarnsaxa.

... De gehele wereld, het gehele Universum, en je lichaam, je geest en je ziel zijn opgelost en verslonden door het Vernietigende Vuur, en je bent nu een stralende goddelijke vonk in een immense rivier van gesmolten goud. En je voelt je één met het vuur.

Je bent nu een Stralende Ster in een rivier van gesmolten goud. En Jarnsaxa, de vurige reuzin, pakt je uit de rivier en zij slikt je in. Jarnsaxa stopt je in haar enorme mond en slikt je door, en je komt nu in een lichtloze wereld, waarin je niets kunt onderscheiden. In duisternis is het Al, en alles is duister, en je kunt niets onderscheiden, en er is ook niets wat onderscheiden is. Alles is één in de enorme buik van Jarnsaxa de vuurreuzin. En je voelt je één met Jarnsaxa, de Grote Moeder.

Je bent verslonden door de Grote Moeder, en je straalt als een Stralende Ster in de inktzwarte duisternis van Jarnsaxas buik. Je bent één met Jarnsaxa. En in de buik van Jarnsaxa groeit om jou heen een lichaam van licht. Jij bent de Stralende Ster, en rondom jou groeit een lichaam van licht. En je wordt gevoed en gekoesterd door de oneindige liefde van Jarnsaxa, de vuurreuzin.

cdnlyggdrasil/39vernietiging.gif

TRANCE-FORMATIE 2:
Bölverkr

Terwijl je Bölverkr aankijkt, zie je een vlammend oog in het midden van zijn voorhoofd. En hij probeert je te verblinden met zijn derde oog. Maar jouw derde oog straalt helderder en zuiverder, en je kijkt Bölverkr recht in zijn vlammende oog. Bölverkr is een machtige tovenaar, en hij houdt je blik vast en probeert je te betoveren. Bölverkr probeert je zijn regels en wetten op te leggen, maar je bent sterker dan Bölverkr.

Terwijl jullie elkaar aankijken, vechten jullie met elkaar met jullie derde ogen, en Bölverkr wordt woedend. Je voelt hoe Bölverkr kwaad wordt, omdat jij ongehoorzaam bent. Maar jij blijft kalm en bedaard. En terwijl je Bölverkr kalm en liefdevol aankijkt, leg je hem uit dat er geen verstarde regels en geboden zijn. Bölverkr houdt krampachtig vast aan de wetten en geboden uit het verleden, en daarom is hij in disharmonie met de Schepping. Want de Schepping vernieuwt zich voortdurend. En als je vasthoudt aan verouderde wetten en regels, dan raak je uit fase met de tijd, en verspreid je disharmonie, conflicten en strijd. En terwijl je dit uitlegt, open je je mond om te spreken. Het goddelijk licht stroomt via je kruin naar binnen, en via je keelchakra stroomt het goddelijk licht naar buiten, als woorden van licht en goddelijke wijsheid. En je hoort jezelf zeggen:

Er zijn geen regels of geboden. Gij vereert wetten, die door mensen gemaakt zijn. Er is maar één wet en één gebod. Doe wat gij wilt, is de gehele wet, en liefde is het enige gebod.

En terwijl je jezelf dit hoort zeggen, dringt de betekenis tot je diepste innerlijk door. En je begrijpt deze goddelijke woorden. Wanneer je doet wat je hoogste zelf wilt, ben je in harmonie met jezelf. En als je uit liefde handelt, ben je in harmonie met je omgeving. En omdat je je open hebt gesteld voor je hoogste zelf, heb je geen regels of wetten meer nodig. ...

 

levering.gif

Om te bestellen dien je eerst in te loggen of je te registreren.

 

Artikel:

Prijs:

€ 8,50

Yggdrasil® deel 8a

8 TRANCE-FORMATIES van Yggdrasil® deel 8a

€ 30,00

Yggdrasil®

Alle 96 TRANCE-FORMATIES van Yggdrasil®

€ 288,00

 

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

 

reclame/groenepolitiek_rusland.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

Uw ip-nummer is geblokkeerd voor inloggen en reageren.

Indien u zich misdraagt op deze site, kunnen we uw ip-nummer blokkeren. Dit kan ook voorkomen, als uw computer door criminelen is overgenomen.

Wilt u de blokkade opheffen, doe dan het volgende:

  • Schaf een virusscanner en firewall aan
  • Maak uw computer schoon
  • Stuur ons een email om de blokkade op te heffen, met uw ip-nummer.

Het kan ook zijn, dat uw ip-nummer wijzigt tijdens het surfen. Dit kan gebeuren indien u uw echte ip-nummer geheim houdt. Deze site is beschermd tegen dat soort technieken.

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula__200_125euro.gif

 

reclame/superleren.gif
Ontwikkeld door Nul-A Computers