01-01-2010

Yggdrasil® 46: Wijsheid
de wereld van Dáin de oude

De elfde zeewereld: Vídbláin (wijdse blauwe wereld)

Reis naar de zeewereld Vídbláin en ontmoet Dáin de oude. Dáin de oude is de wijze runenmeester der lichtelven. Beklim de machtige levensboom en ga naar de kruin. TRANCE-FORMEER je zoals een rups zich transformeert in een vlinder.

 

 

cdnlyggdrasil/46wijsheid.gif

TRANCE-FORMATIE 1:
Dáin de oude

In deze TRANCE-FORMATIE gaan we naar de sfeer van wijsheid. We gaan op bezoek bij Dáin de oude, de wijze Runenmeester der lichtelven. Dáin heeft de elvenrunen eigenhandig ontworpen. En slechts weinigen zijn ingewijd in deze geheime kennis. Hij woont in de hoogste zeewereld, de wereld Vídbláin. Zijn hal is de hemel, zijn lampen zijn de sterren en zijn banken zijn de wortels der bomen. Zijn bed is het gras en zijn mede is de dauw. Iedereen die deze wereld betreedt, verkrijgt wijsheid, begrip en medeleven met alles wat leeft, wat groeit, en wat zich verheugt in een nieuwe dag.

Vídbláin betekent: wijdse blauwe wereld. De wereld Vídbláin heeft een hemelse, blauwe sfeer. En deze wereld ligt heel dicht bij het Kosmisch Vuur. Laten we nu op weg gaan naar de wereld Vídbláin, zodat je de beker der wijsheid kunt drinken. ...

... Dáin de oude neemt je mee naar een gigantische boom, die in het midden van het weiland staat. Honderden meters hoog is deze boom. En hij is eindeloos veel hoger, dan de andere bomen van deze tijdloze wereld. Dáin de oude biedt je een beker met een bijzondere drank. En terwijl je deze beker leegdrinkt, voel je de drank branden in je keel. En je gehele lichaam begint te gloeien en te stralen. En je krijgt een onweerstaanbaar verlangen om deze gigantische boom te beklimmen. Instinctief begin je aan deze reis. En het valt je heel gemakkelijk, alsof je nooit iets anders hebt gedaan. En terwijl je de boom beklimt, besef je, dat deze boom de levensboom is. En wie deze boom beklimt verkrijgt het eeuwige leven.

En je ruggegraat is een afbeelding van de levensboom. Via je stuitbeen zuig je de energie op uit Moeder Aarde. En via je ruggegraat stijgt de energie op naar je kruinchakra. Je ruggegraat kun je vergelijken met de stam van de levensboom. En je kruin kun je vergelijken met de kruin van de levensboom.

cdnlyggdrasil/46wijsheid.gif

TRANCE-FORMATIE 2:
Wijsheid

... Je hebt nu de top van de levensboom bereikt. En je kunt niet meer verder. En terwijl je om je heen kijkt, word je bestraald door de weldadige warmte van het felle zonlicht. Je bent boven alles en iedereen uitgestegen. En je kunt niet meer verder. En terwijl je daarover nadenkt, kruip je op die hoge plek ineen. En je neemt de houding aan van een foetus. En daar zit je nu, op de top van de allerhoogste boom van de allerhoogste wereld, ineengedoken als een ongeboren kind.

Je oude leven was als het leven van een rups. Een rups kruipt gedurende lange tijd over de aarde om zich vol te vreten. Vele rupsen worden opgegeten door vogels en worden nooit wedergeboren. En sommige rupsen richten zich naar het hogere. En zij klimmen omhoog langs een plant of een boom. En dan zoeken zij een beschutte plek om zich te transformeren, zodat ze wedergeboren kunnen worden. Dan spinnen ze zich in in een cocon. En dan zitten ze lange tijd in diepe trance. En gedurende deze trance transformeren zij helemaal. En zij veranderen volledig. Tenslotte breken ze hun cocon open en langzaam kruipen ze uit hun cocon in een nieuwe gedaante. Ze kruipen uit hun cocon als een schitterende stralende vlinder. En zij ontvouwen hun prachtige vleugels, die ze laten drogen in de zon.

Net als de rups heb jij jezelf getransformeerd. En nu kun je jouw cocon openen en je prachtige vleugels ontvouwen. Je kunt je kruin zien als een zwaar deksel, dat je lichaam afsluit. Stel je voor dat je dit deksel omhoog duwt en verwijdert. Je verwijder het deksel van je kruin. En een stralend licht dringt je hoofd binnen. En je hoofd en je lichaam stromen vol met licht en liefde. En je kunt nu via je kruin naar buiten klimmen. Je verlaat je cocon en je klimt via je kruin naar buiten. En als een stralende vlinder ga je naast je oude cocon zitten in de top van de boom. Je bent nu een gevleugelde lichtbrenger ...

Frequentie van de achtergrond: 5.87 Hz.

 

 

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is negentien min 6

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula_200.gif

 

Afwezig

Telefonisch ben ik nu niet bereikbaar.

Vaak ben ik bereikbaar via Helderinzicht.

NL 0909-8077 Box 33 90 cpm

B 0903-39968 Box 33 150 cpm

reclame/varietarier.gif

 

Ontwikkeld door Nul-A Computers