07-05-2011

Nieuwsbrief mei 2011

Leer je te verbinden

Het is al weer een jaar geleden sinds de laatste nieuwsbrief. Dat heeft enerzijds te maken met tijdgebrek. Anderzijds met de geringe respons. Met een paar mensen heb ik regelmatig 1-op-1 emailcontact. De meeste mensen reageren eenmalig of helemaal niet op nieuwsbrieven en dergelijke. Ook komen er weinig reacties op mijn webpagina's. Door gebrek aan feedback weet ik nauwelijks wat jullie interesseert, waar jullie belangstelling naar uitgaat. Ik zend wat uit en ik weet niet hoe het ontvangen wordt. Ik hoor niet of jullie het leuk of niet leuk, interessant of saai vinden.

Ik ben niet de enige die daar last van heeft. Van allerlei bedrijven, personen en organisaties hoor ik, dat er heel weinig gereageerd wordt op internet-nieuwsbrieven en webpagina's. Door te weinig feedback verdwijnt de energie van degenen die nieuwsbrieven en webpagina's maken.

Zie het vooral niet als een verplichting om te reageren. Een plichtmatige reactie heeft nog minder waarde als geen reactie. Maar als je ergens op wilt reageren, laat je dan niet door angsten, twijfels, bescheidenheid of schaamte tegenhouden.

 

Facebook, hyves, linkedin, etc.

We krijgen regelmatig uitnodigingen om deel te nemen aan dit soort websites. Ik heb me ook wel eens ingeschreven voor facebook en voor linkedin. En me na korte tijd weer haastig uitgeschreven. Dit soort dingen zijn echt niets voor mij.

Veel mensen die mij bellen voor een telefonisch consult zijn wel betrokken bij dit soort websites. Wat ik van deze mensen hoor is echt niet leuk. Men besteedt veel tijd aan virtuele contacten, maar de echte contacten lijden er onder. Vraag jezelf eens af wat leuker is: veel internetcontacten of een beperkt aantal echte contacten?

Mocht je wel actief zijn op deze websites, voel je dan vrij om reclame te maken voor onze websites en voor mijn cd's en workshops.

 

Websites

Afgelopen jaar heb ik hard gewerkt aan verbetering van de websites. Als het goed is, heb je daar weinig of niets van gemerkt. Ik heb met name de onderhoudbaarheid en de techniek op de achtergrond verbeterd.

In de komende maanden wordt het mogelijk om je te registreren als lid. Leden krijgen hun eigen pagina en bepaalde pagina's zullen alleen zichtbaar zijn voor leden. Ik hoop, dat er zo meer contacten gaan ontstaan tussen mensen met belangstelling voor transformatie.

 

Het afgelopen jaar

was voor velen een moeilijk jaar. Er waren veel rampen, er was een crisis. Veel mensen zijn hun werk kwijt of hadden angst voor hun baan. Wij hebben zelf niet zoveel last van de crisis gehad. Iets minder consulten, daardoor meer tijd om aan ons huis en de tuin te werken.

De fruitoogst was het afgelopen jaar goed, ondanks het soms slechte weer. De bosbessenoogst viel tegen, maar dit werd goedgemaakt door de oogst van vlierbessen en druiven. In 2009 oogsten we 170 kg fruit, in 2010 150 kg. Inmiddels staan de appelbomen en bosbessen in bloei, de kruisbessen, zwarte bessen en rode bessen krijgen al (heel veel) vruchten. Het ziet er naar uit, dat dit jaar nog beter wordt dan 2009.

Afgelopen jaar hadden we ook heel veel pompoenen en veel pastinaak. Helaas is onze tuin niet groot genoeg om veel groente te kweken.

Regelmatig vraagt men ons, waarom we het zo belangrijk vinden om zelf in ons voedsel te voorzien. Afgelopen jaar gaf de aarde daar duidelijk antwoord op: Er waren veel misoogsten en de voedselprijzen zijn fors gestegen. Er is nog geen schaarste in Europa, in armere delen van de wereld neemt de honger toe. Dit is ook een van de oorzaken van de revoluties in Noord-Afrika en het Midden Oosten. In de toekomst kunnen we door klimaatverandering nog veel meer chaos, rampen en wantoestanden verwachten. De wereld begint erg instabiel te worden. Daarom is het belangrijk om zoveel mogelijk zelf in je levensbehoeften te voorzien.

 

Autarkisch spiritueel centrum

Autarkisch: Zelfvoorzienend, niet afhankelijk van anderen.

Onze tuin is niet groot genoeg om in al onze behoeften te voorzien. We willen eigenlijk een groot stuk land, bijvoorbeeld een boerderij, liefst met een stuk bosgrond. Daarop willen een fruitgaard, een moestuin, een kruidentuin en een veld voor aardappelen en graan. We willen het regenwater opvangen en hiervan drinkwater maken, zonder resten van medicijnen, hormonen en bestrijdingsmiddelen. We willen onze eigen energie opwekken met zonnepanelen, zonnecollectoren en met een kachel die tuinafval kan verbranden. De as levert dan mest op voor de moestuin.

In 2010 hebben we verschillende objecten in Duitsland bekeken. De meesten bleken ongeschikt, in een enkel geval was de vraagprijs absurd. Maar het werd wel duidelijk, dat Duitsland mogelijkheden biedt voor een autarkisch spiritueel centrum. Eind 2011 of 2012 willen we een object in Duitsland kopen, dat echt geschikt is.

De afgelopen jaren hebben we heel veel geinvesteerd in ons huidige huis. Daardoor hebben we overwaarde gecreëerd, die we kunnen gebruiken voor de aankoop in Duitsland.

 

Samenwerking

We staan open voor samenwerking met anderen, om met meerdere mensen iets in Duitsland te beginnen. Maar tot op heden hebben zich geen serieuze gegadigden aangediend. Mocht je met ons samen in Duitsland iets willen opzetten, neem dan contact met ons op met het Contact formulier.

 

De Cirkel van Licht en Liefde

heeft inmiddels een eigen website, zowel in het engels als in het nederlands.

 

 

Op iedere pagina staat een Tweet knop, waarmee je de pagina kunt twitteren naar geinteresseerden. Rechts daarvan staat een Facebook knop. Hiermee kun je de pagina op facebook aanbevelen.

Met mijn eigen Cirkel van Licht en Liefde gaat het uitstekend. Met de organisatie gaat het niet goed door gebrek aan enthousiaste mensen. Ik zie en spreek zoveel mensen die wanhopig eenzaam zijn, die allerlei vreemde dingen doen om maar contact te krijgen. Maar voor de Cirkel van Licht en Liefde is men blijkbaar doodsbang.

Het is zo eenvoudig om bij jou thuis of in jouw buurt een aantal gelijkgestemden bijeen te brengen. Via internet kun je heel gemakkelijk oproepen plaatsen voor gelijkgestemden. Dat wordt nauwelijks geprobeerd.

Als alternatief kun je naar ons centrum in Noord-doost Nederland komen. Wanneer drie mensen belangstelling hebben op dezelfde dag, kunnen we beginnen. Maar de meeste mensen blijven zwijgen en wachten. Veel mensen lijden liever onder eenzaamheid dan dat ze hun gedrag veranderen. Als je jezelf hierin herkent, verander dat dan.

 

Meester-opleiding

Als je mensen kunt en wilt leiden, kun je de meesteropleiding volgen en een eigen Cirkel van Licht en Liefde beginnen. Deze opleiding is ook geschikt voor mensen, die alleen (of met je partner) willen werken en willen leren zichzelf te beschermen met een Cirkel van Licht en Liefde. Tijdens deze opleiding verander je tot op een heel diep niveau, duiternis verdwijnt en je leven wordt lichter en liefdevoller. Als je echt wilt veranderen, is deze opleiding ideaal.

Klik hier voor de website van de Cirkel van Licht en Liefde

 

Vegetarische bobotie

Tot slot een vegetarisch recept met veel bosvruchten!

Vegetarische bobotie

 

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

 

reclame/groenepolitiek_rabo6.gif

 

Promoot ons !!!

Vindt u deze pagina leuk? Geef de link dan door aan je vrienden.

Ik doe niet veel met twitter of facebook. Maar voel je vrij om over deze pagina te twitteren. Of zet een link naar deze pagina op je facebook pagina, als je die hebt.

 

Mijn facebook pagina is Andreas-Firewolf, mijn linkedin pagina andreas-firewolf. Als je een connectie wilt via sociale media, dan kan dat daar.

 

Geen spionage

Op deze site vind je geen cookies of javacript voor spionage.

Vrijwel alle websites hebben 'google analytics' en knoppen voor facebook, twitter, et cetera. Deze technieken werken meestal met javascript. Nog voor je kunt kiezen voor of tegen 'cookies', sturen deze javascripts je gegevens naar facebook, google et cetera. De Oost-duitse Stasi droomde niet eens over zulke mogelijkheden om mensen helemaal in kaart te brengen.

Op deze website worden dergelijke technieken niet gebruikt. Hier wordt je privacy niet geschonden.

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Schermnaam is de naam die anderen zien. Voor extra veiligheid is het beter wanneer uw schermnaam anders is dan uw gebruikersnaam. Minimaal 3 characters. Toegestane tekens: hoofdletters, kleine letters, cijfers, spatie, - en _

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

In welk jaar werd de euro ingevoerd? (Tweede jaar van de 21e eeuw.)

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  

 

Login

Wie en wat is Firewolf ?

 

firewolf/bos2.jpg

 

Beknopte autobiografie van Firewolf.

Contact formulier

Navigeren op deze websites

Deze website heeft veel pagina's en veel informatie. Deze pagina geeft u informatie over hoe u door deze websites kunt navigeren.

Yggdrasil

Over de IJslandse wereldboom:

Wie en wat is Firewolf

firewolf/bos2.jpg

Firewolf aangaande spirituele onderwerpen

Videos met en over Firewolf

Firewolf aangaande wetenschap en spiritualiteit

firewolf/ANDREAS.JPG

Consulten, workshops en begeleiding

log2021/DSCF6850.JPG

Ons centrum: Alfheim

Hier kun je in foto's zien hoe ons centrum zich sinds 2004 ontwikkeld heeft.

Wie en wat is Firewolf ?

 

firewolf/bos2.jpg

 

Beknopte autobiografie van Firewolf.

Een andere kijk op fundamentalisme

Om jezelf te leren kennen en jezelf te veranderen, dien je terug te gaan naar je diepste fundamenten.

De aarde is "de parel van het Universum"

Hier vind je een gedicht over Moeder Aarde.

Universele Verklaring van de Rechten van de Mens

Volledige tekst van deze verklaring.

Ontwikkeld door Nul-A Computers