23-12-2007

Weblog centrum Alfheim

Herfst

29 September 2007

house2007/20070929_seitanbrood1.jpg

house2007/20070929_seitanbrood2.jpg

house2007/20070929_seitanbrood3.jpg

Een seitanbrood gemaakt met zonnebloempitten en maanzaad. Heerlijk met een plakje kaas en/of wat sambal. Warm of koud.

5 Oktober 2007

house2007/20071005_vruchten_amandeltaart.jpg

Eva maakt een vruchtentaart met amandelen. Heerlijk.

12 Oktober 2007

house2007/20071012_ananaskers.jpg

Ananaskers is niet gemakkelijk in Nederland te kweken. Dit jaar is het wel gelukt. Heel lekker voor jam en marmelade.

12 Oktober 2007

Een brief geschreven aan Balkenende. Kijken of hij 'fatsoen-moet-je-doen' ook echt meent. Open brief aan premier Balkenende

Sinds het begin van internet in Nederland, ca. 1997, word ik vervolgd met laster, beledigingen en haatzaaien. Daarbij worden al mijn rechten geschonden. Ook mijn privacy. De overheid heeft steeds opnieuw geweigerd hier tegen op te treden.

12 November 2007

Balkenende heeft geantwoord, dat hij niets wil doen. Zijn werkelijke motto is: 'fatsoen-moeten-anderen-maar-doen'. Open brief aan premier Balkenende

14 December 2007

Het afgelopen jaar was weer een jaar van keiharde discriminatie, buitensluiting en belediging. De Volkskrant sloot mijn blog nadat ik reageerde op een haatblog van een medewerker van de Volkskrant. Volkskrant collaboreert met het linkse nazisme Toen ik hierover klaagde bij de Commissie Gelijke Behandeling, stelde deze, dat ik geen geloof of levensovertuiging kan hebben en dat ik niet gediscrimineerd kan worden. Mensenrechten heb ik ook niet volgens deze commissie. Commissie voor Gelijke Behandeling discrimineert

Jaar na jaar word ik voortdurend vertrapt en worden mijn mensenrechten ontkent. In alle jaren sinds 1988 is er slechts één persoon die mij in het openbaar verdedigd heeft: Gwen Wifar. Voor de rest de ene teleurstelling na de andere.

Wanneer iemand verkracht of mishandeld wordt en er staan mensen te kijken zonder iets te doen, dan blijkt dat laatste meer psychische schade aan te richten. Ik word al bijna 20 jaar voortdurend mishandeld. Dat er mensen mij uitschelden, laster verspreiden, haat zaaien, daar valt mee te leven. Het feit dat alle andere mensen dit gewoon laten gebeuren, zonder iets te doen, vernietigt alle vertrouwen in de medemensen. Het heeft er toe geleid, dat ik nauwelijks nog geinteresseerd ben in de wereld of de mensen. Dat ik geen zin meer heb om een positieve bijdrage te leveren aan de wereld. Ik wil alleen nog maar weg uit Nazi-nederigland.

Ik heb mezelf toch nog eens weten op te peppen tot het schrijven van een brief aan de tweede kamer en de minister van justitie met het verzoek het getreiter op internet aan te pakken. Bestrijding getreiter op internet Niet dat ik er iets van verwacht. Als een kamerlid last heeft van stalking, dan komt er een speciale wet om stalking aan te pakken. Pas als kamerleden op internet door de mangel worden gehaald, komen daar wetten tegen. De kamerleden zijn geen volksvertegenwoordigers, maar zichzelf-vertegenwoordigers.

Mijn voornaam en mijn achternaam zijn door haatzaaiers op internet geplaatst. Dit is in strijd met de privacy-richtlijnen van de overheid. De ernstig gestoorde overheid van Nazi-nederigland wil, dat slachtoffers van internetgetreiter vriendelijk aan de treiteraars vragen, om op te houden met treiteren. Alsof je joden vraagt om hun klachten over anti-semitisme met de Nazi-leiders te bespreken. In mijn geval komt er nog schending van het auteursrecht bij. Op (ten minste) één site is mijn portretfoto geplaatst. Ook dat is schending van de privacy. Ik heb de auteursrechten van deze foto. Dat is dus schending van de auteursrechten. Daarnaast bestaat die gehele pagina uit ellenlange aanhalingen uit mijn werk. Ook dat is schending van mijn auteursrechten. Maar denk nu niet dat ik binnen het nederlandse recht mijn gelijk kan halen. De nederlandse rechtsstaat bestaat gewoon niet.

Als gevolg van deze haatcampagnes is het niet meer mogelijk voor mij om in de ICT te werken. Zou ik solliciteren, dan komt een potentiele werkgever via Google al snel op websites, waar ik als de dorpsgek ten toon wordt gesteld. Ook hier weigert de overheid het recht zodanig aan te passen, dat ik er iets aan heb. Recht is tegenwoordig iets wat je moet kopen en dat alleen beschikbaar is voor zeer rijke mensen.

Ik kan ook nauwelijks mijn werk als spiritueel leraar doen. Door al het haatzaaien, lasteren, buitensluiten heeft men mij feitelijk een beroepsverbod opgelegd. De Nazi-nederiglandse samenleving is zeer hypocriet en ontzettend kwaadaardig. Tel daarbij de ontzettend grote bek die Nederland heeft aangaande de mensenrechten in andere landen. Dan kom je op een samenleving, waarmee geen zinnig mens zich wenst te verbinden.

Discriminatie op basis van religie of levensovertuiging zou niet mogen. Maar als men mensen met een afwijkende levensovertuiging op internet vervolgt, en met voornaam, achternaam en portretfoto verbindt met zeer ernstige laster, dan leidt dit tot totale economische buitensluiting. Feitelijk tot een beroepsverbod. Vergelijk ik Nazi-nederigland met Nazi-duitsland, dan zie ik erg weinig verschil. Het voornaamste verschil: De nazi's waren niet zo weerzinwekkend hypocriet als de nazi-nederiglanders.

22 December 2007

Vlak voor kerst werd het behoorlijk koud. En dat levert mooie plaatjes op.

house2007/20071222_ijs1.jpg

house2007/20071222_ijs2.jpg

Voor ons huis is een kaneel en daarachter uitgestrekte akkers.

house2007/20071222_ijs3.jpg

house2007/20071222_ijs4.jpg

Onze tuin is stijf bevroren.

house2007/20071222_ijs5.jpg

Siergras met rijp.

house2007/20071222_ijs6.jpg

house2007/20071222_ijs7.jpg

Achter ons huis zijn nog meer akkers. Een fantastisch uitzicht.

Naar pagina    1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    Deze pagina   

 

reclame/groenepolitiek_rabo8.gif

 

Promoot ons !!!

Vindt u deze pagina leuk? Geef de link dan door aan je vrienden.

Ik doe niet veel met twitter of facebook. Maar voel je vrij om over deze pagina te twitteren. Of zet een link naar deze pagina op je facebook pagina, als je die hebt.

 

Mijn facebook pagina is Andreas-Firewolf, mijn linkedin pagina andreas-firewolf. Als je een connectie wilt via sociale media, dan kan dat daar.

 

Geen spionage

Op deze site vind je geen cookies of javacript voor spionage.

Vrijwel alle websites hebben 'google analytics' en knoppen voor facebook, twitter, et cetera. Deze technieken werken meestal met javascript. Nog voor je kunt kiezen voor of tegen 'cookies', sturen deze javascripts je gegevens naar facebook, google et cetera. De Oost-duitse Stasi droomde niet eens over zulke mogelijkheden om mensen helemaal in kaart te brengen.

Op deze website worden dergelijke technieken niet gebruikt. Hier wordt je privacy niet geschonden.

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is 15 plus achtentwintig

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

Spreken met
Andreas Firewolf

Als je vragen hebt of een telefonisch consult wilt, kun je me bellen

Klik hier voor Telefonisch consult

 

reclame/nula_200.gif

 

reclame/varietarier.gif

 

Contact formulier
Telefonisch consult
firewolf/ANDREAS.JPG

Consulten, workshops en begeleiding

firewolf/bos2.jpg

Wie en wat is Firewolf

alfheim.jpg

Ontwikkeling van ons centrum in noord-oost Groningen

yggdrasil/boom_kl.gif
runen100/01Fella.jpg

Online yoga

rasata/rasata.jpg
Contact formulier
Inloggen
Interessante links
Algemene informatie over consulten
Telefonisch consult
Persoonlijke begeleiding van Andreas Firewolf

Een degelijke meerjarige opleiding in sjamanisme, yoga en spiritualiteit

Van deelnemers wordt ondermeer het volgende verwacht:

Aura- en chakra- reiniging met sjamanistisch ritueel

Persoonlijke opleiding of opleiding voor een groep

Leer met je chakra's te genezen
spirituele marketing, verdien meer geld met gebruik van je paranormale gaven
Beroepsgerichte opleidingen
Opleiding tot RaSaTa yoga instructeur
Algemene informatie over opleidingen en workshops
Ontwikkeld door Nul-A Computers