07-01-2014

Voorspoedig 2014

Beste vrienden en vriendinnen van de Cirkel van Licht en Liefde

 

Economische crisis:

De afgelopen jaren hebben we een economische crisis doorgemaakt. Vooral 2013 was voor veel mensen een heel moeilijk jaar.

Zelf heb ik me de afgelopen jaren meer gericht op automatisering en het maken van websites. Van spiritueel onderwijs kun je in een economische crisis niet rondkomen.

De economische crisis lijkt nu eindelijk voorbij. Er is weer ruimte voor groei. Daarom is het nu ook tijd om meer aandacht te geven aan de Cirkel van Licht en Liefde.

Internet-cirkels van Licht en Liefde:

Afgelopen jaren heb ik gewerkt aan een programma, dat websites maken gemakkelijk maakt. (Een Content Management Systeem. Zie: www.nulacomputers.com).

Met dit programma kunnen websites onzichtbaar gemaakt worden voor Google. Alleen leden kunnen na inloggen de inhoud zien. Dit maakt het mogelijk om besloten internet-cirkels te maken.

Ik ben nu bezig met het vernieuwen van de website van de Cirkel van Licht en Liefde. Dit kost nog een a twee maanden. Als dit klaar is, kun je op internet je eigen Cirkel van Licht en Liefde maken. Je kunt dan contact houden met de leden van je eigen cirkel, zonder dat anderen meelezen.

Als je zo'n internet-cirkel wilt beginnen, stuur me dan even een email.

Je denkt misschien: Dat hebben we al. Dat heet Facebook.

Pas op voor Facebook en soortgelijke websites:

Facebook leest alles wat je schrijft. Een Oostenrijkse student vroeg bij Facebook op wat er van hem geregistreerd was. Door een interne fout van Facebook kreeg hij die informatie op DVD. Het bleek te gaan om een paar duizend pagina's. Dingen die hij nooit geplaatst had, maar alleen als 'draft' gemaakt had en daarna gewist had, stonden in de informatie. Facebook had bijgehouden waar hij was op het moment dat hij iets ingaf. Dingen die hij al lang geleden gewist had, werden bewaard door Facebook.

Facebook had veel meer informatie over hem dan de Oost-duitse Stasi over de mensen die zij volgden.

Deze informatie wordt verkocht. Werkgevers kunnen voor hogere functies dossiers over mensen opvragen bij een detective-bureau. Dit soort bureau's stellen dossiers samen op basis van wat op internet staat. Ben je aangesloten bij Facebook, LinkedIn of soortgelijke websites, dien je er rekening mee te houden, dat al je mails, ook privé-mails, in dergelijke dossiers terecht komen.

Nachtmerrie van George Orwell

In het boek 1984 beschrijft George Orwell een samenleving die alles weet van iedereen. In een paar jaar tijd hebben Google en Facebook dit gerealiseerd. Het wordt tijd om terug te vechten. Ik heb dat gedaan door nieuwe programmatuur te ontwikkelen.

Spirituele crisis

Er is al vele jaren een spirituele crisis. Anti-theïsten voeren een heilige oorlog tegen alles wat spiritueel is. Onlangs werd ik aangevallen op de website van Trouw door anti-theïsten, omdat ik het waagde anti-theïsme (of atheïsme) een religie te noemen. Een anti-theïst stelde, dat alle mensen die geloven waanzinnig zijn, dat mensen die spirituele cursussen geven allemaal oplichters zijn en impliciet dat Jezus, Budha, Mohammed, Krishna en dergelijke 'de ergste boeven van allemaal zijn'. Notabene op de website van Trouw, waarbij alle reacties van mensen geredigeerd zijn door de redactie van Trouw. Dat zegt eigenlijk genoeg over de manier waarop spiritualiteit vertrapt wordt.

Anti-theïsme is een variant van anti-semitisme.

Het gedrag van de daders is hetzelfde. Alleen de slachtoffers verschillen.

Ik heb de Staat der Nederlanden vele malen gevraagd om op te treden. Maar de Staat der Nederlanden is zelf anti-theïstisch. Volgens de Commissie Gelijke Behandelingen hebben Budhisten geen religie want ze geloven niet in een god. Daarom kunnen Budhisten niet vanwege hun religie gediscrimineerd worden, want ze hebben geen religie. Als een werkgever een Budhist en Taoist ontslaat wegens zijn religie, worden klachten van het slachtoffer door de Commissie Gelijke Behandeling niet geaccepteerd, want men gelooft niet in een almachtig opperwezen en dus heeft men geen religie.

Spirituele lente

Er zijn perioden dat spirituele ontwikkeling gemakkelijk gaat en perioden dat het nauwelijks mogelijk is. Afgelopen jaren hebben we een spirituele winter doorgemaakt. In zo'n periode kun je nauwelijks iets bereiken. Je houd je rustig en wacht op beter weer. In de tussentijd probeer je te overleven.

Het lijkt er op, dat er nu een spirituele lente komt. Dat is een gunstige tijd voor groei. Tijd om spiritualiteit te vernieuwen en te verjongen. Ik stel voor, dat we daaraan gaan werken.

Mijn wens

Stel je eens voor: Mensen vormen in kleine groepen Cirkels van Licht en Liefde. Sommige bestaan misschien uit drie of vier personen. Grote cirkels misschien uit 12 -15 personen. Binnen de cirkel werkt men samen. Met rituelen schept men een gezonde sfeer. In de fysieke wereld, maar vooral ook in de hogere werelden.

Een aantal van deze cirkels kopen samen een flink stuk land. Daar schept men een klein ecologisch paradijs.

Cirkels werken samen. Wisselen informatie en nieuwe ideeën uit. We scheppen energie-punten (chakra's, acupunten) op de aarde. Deze verbinden we tot meridianen van energie, meridianen van licht en liefde.

We hebben de kennis en de mogelijkheden om van de aarde een paradijs te maken. Laten we die kennis gaan toepassen.

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

 

 

reclame/groenepolitiek_rabo6.gif

 

Promoot ons !!!

Vindt u deze pagina leuk? Geef de link dan door aan je vrienden.

Ik doe niet veel met twitter of facebook. Maar voel je vrij om over deze pagina te twitteren. Of zet een link naar deze pagina op je facebook pagina, als je die hebt.

 

Mijn facebook pagina is Andreas-Firewolf, mijn linkedin pagina andreas-firewolf. Als je een connectie wilt via sociale media, dan kan dat daar.

 

Geen spionage

Op deze site vind je geen cookies of javacript voor spionage.

Vrijwel alle websites hebben 'google analytics' en knoppen voor facebook, twitter, et cetera. Deze technieken werken meestal met javascript. Nog voor je kunt kiezen voor of tegen 'cookies', sturen deze javascripts je gegevens naar facebook, google et cetera. De Oost-duitse Stasi droomde niet eens over zulke mogelijkheden om mensen helemaal in kaart te brengen.

Op deze website worden dergelijke technieken niet gebruikt. Hier wordt je privacy niet geschonden.

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

In welk jaar werd de euro ingevoerd? (Tweede jaar van de 21e eeuw.)

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

Spreken met
Andreas Firewolf

Als je vragen hebt of een telefonisch consult wilt, kun je me bellen

Klik hier voor Telefonisch consult

 

reclame/nula__200_125euro.gif

 

reclame/spiri_healing.gif

 

Contact formulier
Telefonisch consult
firewolf/ANDREAS.JPG

Consulten, workshops en begeleiding

firewolf/bos2.jpg

Wie en wat is Firewolf

alfheim.jpg

Ontwikkeling van ons centrum in noord-oost Groningen

yggdrasil/boom_kl.gif
runen100/01Fella.jpg

Online yoga

rasata/rasata.jpg
Contact formulier
Inloggen
Interessante links
Algemene informatie over consulten
Telefonisch consult
Persoonlijke begeleiding van Andreas Firewolf

Een degelijke meerjarige opleiding in sjamanisme, yoga en spiritualiteit

Van deelnemers wordt ondermeer het volgende verwacht:

Aura- en chakra- reiniging met sjamanistisch ritueel

Persoonlijke opleiding of opleiding voor een groep

Leer met je chakra's te genezen
spirituele marketing, verdien meer geld met gebruik van je paranormale gaven
Beroepsgerichte opleidingen
Opleiding tot RaSaTa yoga instructeur
Algemene informatie over opleidingen en workshops
Ontwikkeld door Nul-A Computers