30-11-2014

Website vernieuwd

Nieuw CMS

De afgelopen vijf jaar heb ik vooral gewerkt aan een computer-programma om websites te maken. Zo'n programma noemt men een CMS. Dat staat voor Content Management Systeem. Meer informatie hierover kun je vinden op:

www.nulacomputers.com

Dit CMS is nu vrijwel gereed en bijna foutloos. Misschien heb je in de media gezien, dat fabrikanten van computer-programma's vaak programma's op de markt brengen terwijl ze nog lang niet klaar zijn en vol zitten met bugs. Niet alleen spelletjesfabrikanten doen dat. Windows 8 was ook niet marktrijp toen het op de markt gedumpt werd.

Ik vind dat een onfatsoenlijke manier van zaken doen. Voor het door mij ontwikkelde CMS heb ik uitgebreid de tijd genomen en het uit ontwikkeld. Nu is het geweldig.

 

Lid worden en privacy bescherming

Met het nieuwe CMS kun je lid worden van speciale groepen. Veel pagina's zijn gesloten voor gewone klanten, niet-leden en vooral voor zoek-machines. Als lid heb je toegang tot meer pagina's dan niet-leden en gewone klanten.

 

Je lidmaatschap is GEHEIM !!!

We zijn geen geheimzinnige organisatie. Maar je lidmaatschap wordt niet op internet bekend gemaakt. Zoekmachines (zoals Google) hebben geen toegang tot de besloten pagina's. En alleen daar staat informatie over leden. Ook gewone klanten hebben geen toegang tot de pagina's van speciale groepen.

Leden kunnen elkaar berichten sturen. Op deze wijze kun je gelijkgestemde contacten leggen.

Als lid kun je een pagina over jezelf aanmaken, waarop je jezelf kunt presenteren. Deze pagina is niet zichtbaar voor algemene klanten, voor niet-leden en ook niet voor zoekmachines zoals Google.

 

Verschil met facebook, linkedin en dergelijke sites

facebook verzamelt informatie over alle leden en over alle bezoekers. Deze informatie kan worden verkocht aan detective-bureaus, marketing-organisaties, etcetera. Facebook heeft meer informatie over een gemiddelde gebruiker dan de oost-duitse stasi ooit had over mensen die men voortdurend in de gaten hield !!!

Wij verzamelen geen informatie over wat je doet op onze site. Als je iets uitwist, is het ook echt weg. (Die informatie kan nog enige weken staan op back-up kopieën van de website.) We delen jouw informatie niet met marketing-organisaties of detective-bureaus.

 

Wees voorzichtig met wat je op internet plaatst.

We doen er alles aan om wat je op onze website als lid deelt met andere leden te beschermen tegen niet-leden. Maar als een lid een foto van je ziet, kan hij/zij deze kopieren en verspreiden. Als een lid ingelogd is op onze website en iemand anders kijkt op de computer, kan deze alles lezen wat je geschreven hebt. Als een lid een virus op zijn computer heeft, kunnen criminelen soms meelezen.

Je dient een balans te vinden tussen wat je deelt met leden en een gezonde bescherming van je privacy. Die balans is voor ieder lid anders.

Je bent alleen zichtbaar voor anderen met je schermnaam. Als je je schermnaam gebruikt en niet je echte naam, is het vrijwel onmogelijk om je echte naam te achterhalen. Gebruik je echte naam bij voorkeur niet op internet, ook niet op deze beveiligde pagina's.

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is 15 plus achtentwintig

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

Spreken met
Andreas Firewolf

Als je vragen hebt of een telefonisch consult wilt, kun je me bellen

Klik hier voor Telefonisch consult

 

reclame/nula_200.gif

 

reclame/varietarier.gif

 

Ontwikkeld door Nul-A Computers