18-08-2018

Gemakkelijk afslanken
met TRANCE-FORMATIE

Afslanken gaat veel gemakkelijker met deze TRANCE-FORMATIES

cdnlnebc/200_GemakkelijkAfslanken.gif

Klik op de start knop om een klein deel van de TRANCE-FORMATIE te beluisteren.

 

levering.gif

Om te bestellen dien je eerst in te loggen of je te registreren.

 

Artikel:

Prijs:

Gemakkelijk afslanken 1 en 2

Twee TRANCE-FORMATIES als mp3 om te downloaden.

€ 15,00

 

Deze TRANCE-FORMATIES helpen je op een gemakkelijke manier af te slanken. En je leert een fantastisch zelfbeeld te scheppen. Een zelfbeeld dat veel beweegt en dat gezond eet. Een zelfbeeld dat sterk en gedisciplineerd is.

Iemand die dik is, veel eet en weinig beweegt heeft een overeenkomstig zelfbeeld. Men ziet zichzelf als dik, traag en onaantrekkelijk. Zolang men niet gelooft dat men kan veranderen, kan men er ook geen energie in steken.

Deze TRANCE-FORMATIES doorbreken dat patroon. Je leert jezelf te zien als een gezond en sterk persoon, die graag beweegt en gezond eet. Je leert jezelf te zien als iemand die fysiek aantrekkelijk en gezond is.

Deze CD's vragen geen speciaal dieet. Je hoeft alleen iedere dag naar één van deze mp3's te luisteren en de instructies te volgen. Door het opvolgen van deze instructies verandert je zelfbeeld. Dit kan enige maanden duren. Na deze verandering gaat afslanken en slank blijven tamelijk gemakkelijk. Geen extreme dieten meer !!! Geen negatief zelfbeeld meer !!! Neem je leven in eigen hand.

Je leert jezelf te hypnotiseren. In je verbeelding daal je af naar een diepe laag van je geest. Met een lift kom je in een mentale werkkamer en je ontspant je steeds meer.

Vervolgens leer je je onbewuste opdrachten te geven. In dit geval geef je opdrachten om minder te eten, meer te gaan bewegen en gezonder te gaan leven. Je visualiseert hoe je wilt zijn. En je geeft je onbewuste opdracht om ervoor te zorgen, dat je er binnen drie maanden zo uit ziet. Zo wordt afslanken een stuk gemakkelijker.

  • Dit kun je doen voor je opstaat. Koop een wekker met mp3-speler. Zet de wekker 35 minuten voor je wilt opstaan. Je wordt wakker met een fantastische TRANCE-FORMATIE. En alles gaat deze dag beter.

Als je een paar weken lang dagelijks naar deze mp3's luistert (één per dag), zul je merken, dat je gedrag en je houding veranderen. Je krijgt meer zelfbeheersing, je krijgt meer zin om te bewegen en je krijgt meer behoefte aan gezond eten. Met deze mp3's gaat afslanken veel gemakkelijker.

Koop een wekker met CD-speler en laat je iedere ochtend wekken met een TRANCE-FORMATIE. Deze mp3's zijn ideaal om zelfbeheersing te vergroten en gezonder te gaan leven.

 

levering.gif

Om te bestellen dien je eerst in te loggen of je te registreren.

 

Artikel:

Prijs:

Gemakkelijk afslanken 1 en 2

Twee TRANCE-FORMATIES als mp3 om te downloaden.

€ 15,00

 

MP3 Gemakkelijk afslanken 1: Een fantastisch zelfbeeld

Wat voor overtuigingen heb je over je figuur? Kun jij veranderen? Kun jij slank en soepel worden? Kun jij jezelf veranderen in een mooi mens met een fantastisch figuur? En diep in je hart ken je het antwoord. En je weet dat jij alles kunt.

Je zelfbeeld krijgt nieuwe inzichten. En het ziet, hoe het kan afslanken. Je geeft je zelfbeeld een nieuw doel. En je zelfbeeld wil nu heel graag afslanken. En je zelfbeeld doet alles wat nodig is, om slank en soepel te worden.

Je zelfbeeld begrijpt, dat het slanker moet worden. En dat het vetweefsel moet opruimen. Je stofwisseling wordt versneld. En de thermostaat van je lichaam gaat omhoog. Je lichaam gaat veel meer bewegen. En je wordt vlugger en beweeglijker. Je krijgt steeds meer energie. Je schudt de slaperigheid en traagheid van je af. En je zelfbeeld verandert in een slank en sportief figuur. En je vetweefsel verdwijnt als sneeuw voor de zon.

MP3 Gemakkelijk afslanken 2: Verbetering van je gedrag

Stel je voor, dat je op een weegschaal staat. Hoeveel weegt je zelfbeeld? Is dit je perfecte gewicht? Wat is je perfecte gewicht? En met je toetsenbord kun je opdrachten geven aan je biocomputer. En je kunt nu opdracht geven je gewicht te veranderen. En met je lichtpen kun je naar het gewicht wijzen. En met het toetsenbord kun je je nieuwe gewicht intoetsen. Toets je perfecte gewicht in. En druk dan op de toets UITVOEREN. En je biocomputer accepteert je nieuwe gewicht. In de komende dagen en weken verandert je gedrag. Je gaat anders eten. En je gaat meer bewegen. Onbewust doe je alles wat nodig is, om je perfecte gewicht te bereiken. En dat gaat heel gemakkelijk. Laat dat maar over aan je biocomputer.

Let eens op je eetgewoonten. Eet je gezond? Je wordt je bewust van alles wat je in je mond stopt. En als je wilt afslanken, dan dien je je eetgewoonten te veranderen. En je dient meer lichaamsbeweging te nemen. Diep in jezelf weet je precies wat je moet doen om een perfecte conditie te krijgen. En je weet precies wat je moet doen om een perfect figuur te krijgen. Je weet precies hoe je een perfect gewicht kunt krijgen. En dat is heel gemakkelijk. Je hoeft alleen maar je onbewuste blokkades op te ruimen.

Ik vind deze pagina erg handig. Ik hou me erg veel bezig met sporten, ik zit op korfbal. Lisa.

Hoi Lisa,

Bedankt voor je bijdrage. Vind je juist deze pagina handig, of vind je de indeling van de website ende navigatie aan de linkerkant handig?

Groetjes, Andreas

Hartelijk bedankt Nebc! Ik ben 15 kilo lichter en heb mijn gewicht weer in eigen hand.

 

levering.gif

Om te bestellen dien je eerst in te loggen of je te registreren.

 

Artikel:

Prijs:

Gemakkelijk afslanken 1 en 2

Twee TRANCE-FORMATIES als mp3 om te downloaden.

€ 15,00

 

reclame/groenepolitiek_rabo.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is negentien min 6

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula_200.gif

 

Afwezig

Telefonisch ben ik nu niet bereikbaar.

Vaak ben ik bereikbaar via Helderinzicht.

NL 0909-8077 Box 33 90 cpm

B 0903-39968 Box 33 150 cpm

reclame/CirkelHoog.gif

 

Ontwikkeld door Nul-A Computers