28-03-2020

Persoonlijke begeleiding van Andreas Firewolf

Opleiding van Andreas Firewolf

Er zijn mensen die op een dag wakker worden en van de ene dag op de andere geloven, dat juist zij in staat zijn andere mensen de weg te wijzen en te onderwijzen.

Er zijn ook mensen, die na een paar workshops of cursussen menen les te kunnen geven en een beroep te kunnen maken van spiritualiteit.

Het zijn deze mensen, die spiritualiteit een slecht aanzien geven.

healingpics/workshop11.jpg healingpics/workshop26.jpg

Andreas volgde in 1974 op 12-jarige leeftijd zijn eerste cursus bij Mazdaznan. Sindsdien heeft hij zich onafgebroken ontwikkeld en verbeterd. Op 12-jarige leeftijd werd hij vegetarier en vanaf dat moment heeft hij zijn leven gewijd aan zelfontwikkeling. Er is enig verschil tussen iemand die al meer dan 43 jaar mediteert en iemand die een paar cursussen of workshops heeft gevolgd.

firewolf/zegening_250.jpg

 

 

Voor wie is persoonlijke begeleiding bestemd?

 

 

Voorrang voor mensen die streven naar zuiverheid

Sinds 1974 ben ik vegetarier en mediteer ik om mijn fysieke zelf te transformeren. Bij voorkeur besteed ik mijn tijd aan mensen die ook streven naar zuiverheid en volledige transformatie. Daarom geef ik voorrang aan mensen die niet roken, weinig of geen vlees eten en weinig of geen alcohol drinken.

Kun je nog niet zuiver leven maar wil je dat wel? Dan kan ik begeleiding geven wanneer ik tijd over heb.

 

Je fysieke lichaam is de woning van je goddelijke ziel. Als je deze woning vervuilt met alcohol, nicotine en (veel) vlees, waar ben je dan mee bezig ???

Je goddelijke ziel is in jouw lichaam ingedaald voor een speciale taak. Het reinigen, schoonhouden en transformeren van je stoffelijk lichaam is een goddelijke taak.

 

Als je wilt stoppen met roken, alcohol drinken en vlees eten dan kan een Aurareiniging je helpen.

 

 • Jungiaanse therapeuten

  Ben je een Jungiaanse therapeut of geef je een vorm van therapie of begeleiding waarbij je werkt met de archetypen van Jung? Dan kan ik je leren werken met:

  • De Runentarot. Deze tarot heeft sterke archetypische beelden en heeft leggingen, waarmee je clienten meteen aan de slag kunnen.

  • Yggdrasil: de ijslandse wereldboom. Deze lijkt op de levensboom van de QaBaLaH, maar is veel archetypischer. Yggdrasil heeft 96 TRANCE-FORAMTIES met machtige archetypen. Met deze TRANCE-FORMATIES kun je het onbewuste herstructureren.

  • Spiritueel Genezen. Je kunt leren met je chakra's direct de energielichamen van je client te helen en blokkades weg te nemen.

 • Hoog sensitieve mensen en hoog-intelligente mensen

  Voor mensen die hoog-gevoelig zijn en mensen die hoog-intelligent zijn is het vaak moeilijk om therapie op niveau te krijgen.

  Mijn I.Q. is hoger dan 148. Hoeveel hoger? De test die ik deed is onnauwkeurig boven 148. Er zijn gewoon te weinig mensen om I.Q. testen goed te ijken bij extreem hoge intelligentie.

  Ik mediteer sinds 1974 en ik zie en voel de energielichamen en chakras van mensen. Ik ben heel hoog gevoelig.

  Als je therapie en/of begeleiding op hoog niveau zoekt, zoek dan niet verder. Hier heb je gevonden wat je altijd gezocht hebt.

 • Getraumatiseerde mensen

  De manier waarop getraumatiseerde mensen worden behandeld (of mishandeld) in de reguliere zorg is schrijnend. Ik hoor van mensen, dat ze niet boos mogen worden, hun stem niet mogen verheffen en zeker niet mogen schreeuwen. Anders voelen de overgevoelige therapeuten zich onveilig.

  Mensen gaan juist in therapie omdat ze beschadigd zijn, omdat ze hun emoties niet kunnen verwerken. Als je mensen verplicht om op afstandelijke mentale wijze over hun problemen te praten, maak je de problemen eerder groter. Als mensen niet emotioneel mogen worden, niet boos mogen zijn, dan ben je niet bezig met therapie.

  Ik heb zelf een zeer traumatische jeugd achter de rug. De reguliere zorg durfde mijn trauma's niet te behandelen. Daarom heb ik zelf een therapie ontwikkeld: TRANCE-FORMATIE. Hiermee kun je je trauma's helen en een beter mens worden. Bovendien kun je met TRANCE-FORMATIE je gehele onbewuste herstructureren. Als je er de tijd voor neemt, kun je jezelf volledig transformeren.

 • Mensen die zoeken naar Verlichting

  Het gewone aardse leven is een droom, het is niet de werkelijkheid. De westerse manier van opvoeden en opleiden misvormt de mensen tot extreem egoïstische mensen, die volledig gevangen zitten in mentale constructies. Het overmatig gebruik van electronische media en de deelname aan 'sociale media' verergert dit probleem. Met al onze welvaart en voorspoed zijn de mensen nog nooit zo ongelukkig en eenzaam geweest.

  Als je wilt ontsnappen aan de gevangenis van je mentale constructies, als je hoger inzicht en hogere ontwikkeling wilt, kan ik je begeleiden.

 

Organiseer zelf

Als je een praktijk of centrum hebt ten noorden van de lijn Amsterdam - Utrecht - Arnhem kan Andreas Firewolf deze sessies bij jou geven. In een huiskamer kan ook.

Als je drie mensen kent, die aan deze opleiding of training willen deelnemen, kan Andreas Firewolf al naar je toe komen. De kosten bedragen slechts 350 euro inclusief BTW. (Voor groepen kleiner dan 10 deelnemers. Vanaf 10 deelnemers zijn de kosten 35 euro per persoon.)

 

Wil je organiseren? Neem dan Contact met me op.

 

firewolf/drum_kleur_260.jpg
 • Het is OOK mogelijk voor (echt)paren of kleine groepen om afgestemde inwijdingen en trainingen te krijgen. Als je dat wilt, vraag me dan om meer informatie met onderstaand formulier.

  Als je als (echt)paar denkt aan scheiding, kunnen jullie voor een paar sessies komen. Wellicht kunnen jullie de relatie herstellen. Anders kunnen jullie in redelijke harmonie uit elkaar gaan. Met een sjamanistisch ritueel kan ik jullie helpen elkaar los te laten.

 

 

 

firewolf/bos2.jpg

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

Contact formulier

Vragen stellen, een afspraak maken en dergelijke kan met onderstaand formulier. Vergeet niet je email-adres correct in te vullen.

Meestal reageren we binnen 24 uur.

Naam:

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Vraag, foutmelding of klacht

T

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is 15 plus achtentwintig

 

reclame/groenepolitiek_co2.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

Spreken met
Andreas Firewolf

Als je vragen hebt of een telefonisch consult wilt, kun je me bellen

Klik hier voor Telefonisch consult

 

reclame/nula__200_125euro.gif

 

reclame/CirkelHoog.gif

 

Ontwikkeld door Nul-A Computers