22-01-2018

Coach Yggdrasil®

 

Yggdrasil® is de wereldboom. Dit is een symbool van je geest. Reizen door de wereldboom komt overeen met reizen door je geest. Je komt in contact met gebieden, die gewone mensen niet kennen.

 

Jungiaanse psychologie

In de psychologie van Jung wordt veel gewerkt met de wereldboom en archetypen. Yggdrasil® heeft veel raakpunten met de Jungiaanse psychologie. Je leert archetypen opzoeken en TRANCE-FORMEREN.

Zie ook: Yggdrasil®

 

Het werk van de coach

Yggdrasil® kan men leren via een online cursus. Het oefenen doet men meestal thuis met behulp van TRANCE-FORMATIES op mp3. Wat is dan de taak van de instructeur?

Als instructeur organiseer je bijeenkomsten. Je geeft uitleg, stimuleert en motiveert.

Veel mensen hebben behoefte aan mondelinge begeleiding, coaching, aanmoediging. Daarnaast willen veel mensen graag mondelinge uitleg.

TRANCE-FORMEREN in een groep gaat beter dan alleen. Door eens per week of eens per maand samen te komen en in een groep te TRANCE-FORMEREN versnelt men de eigen ontwikkeling. En men helpt de andere deelnemers. Bovendien kan men elkaar inspireren en enthousiasmeren.

 

Spiritueel Genezen

Met Spiritueel Genezen kun je de negen lichamen en de negen chakra's van je medemensen helen en versterken. Spiritueel Genezen is een belangrijk onderdeel van de opleiding tot coach.

Als coach geef je de cursisten / leerlingen energie met je chakra's. Daarvoor gebruik je de technieken die je leert met Spiritueel Genezen. Je helpt anderen hun blokkades te TRANCE-FORMEREN, trauma's te verwerken, angsten te overwinnen, woede en verdriet los te laten.

Met Spiritueel Genezen kun je de verschillende lagen van de aura van je medemensen reinigen. Tijdens een TRANCE-FORMATIE geef je je cursisten / leerlingen een aura- en chakra- reiniging.

Tijdens een TRANCE-FORMATIE of persoonlijke inwijding kun je mensen net dat zetje geven dat ze nodig hebben, om diep in de TRANCE-FORMATIE te gaan. Daarvoor gebruik je Spiritueel Genezen.

 

Meer informatie

Als je serieuze interesse hebt of meer informatie wilt, neem dan contact op met onderstaand formulier.

 

Uw ip-nummer is geblokkeerd voor inloggen en reageren.

Indien u zich misdraagt op deze site, kunnen we uw ip-nummer blokkeren. Dit kan ook voorkomen, als uw computer door criminelen is overgenomen.

Wilt u de blokkade opheffen, doe dan het volgende:

  • Schaf een virusscanner en firewall aan
  • Maak uw computer schoon
  • Stuur ons een email om de blokkade op te heffen, met uw ip-nummer.

Het kan ook zijn, dat uw ip-nummer wijzigt tijdens het surfen. Dit kan gebeuren indien u uw echte ip-nummer geheim houdt. Deze site is beschermd tegen dat soort technieken.

 

reclame/groenepolitiek_rusland.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula_200.gif

 

reclame/varietarier.gif
Ontwikkeld door Nul-A Computers