01-01-2010

Yggdrasil® 5: Verraad
de wereld van Garmr

De eerste ijswereld: Gnípahellir

 

 

cdnlyggdrasil/05verraad.gif

TRANCE-FORMATIE 1:
Verraad, Gnípahellir

In deze TRANCE-FORMATIE gaan we naar de sfeer van verraad. We dalen diep af in onze destructieve en asociale begeerten en sensaties. Verraad betekent: slechte raad, slechte bedoelingen, slechte plannen.

Wanneer je je met mensen verbonden voelt, en deze mensen doen vervelende dingen die jij niet verwacht, dan voel je je verraden. Wanneer een lid van een groep de groep verlaat of zich tegen de groep keert, voelen de overige groepsleden dit als verraad. Als je lid bent van een groep, en je verlaat de groep, dan noemt men dat verraad. En als je uit de groep gestoten wordt, voel je je verraden. Als een groepsgenoot aan een buitenstaander vertelt, wat jij allemaal hebt uitgespookt, dan zie je die groepsgenoot als een verklikker en verrader. Als jij in slechte zin over een groepsgenoot spreekt tegen een buitenstaander, dan verraad je die groepsgenoot.

Verraad heeft te maken met teleurstellingen, het breken met een groepscode, het uittreden uit een groep en het praten over een groepslid. En het meeste verraad komt voort uit loslippigheid. Als je nooit slechte dingen over anderen zegt, vermijd je de voornaamste vormen van verraad. En als je altijd waarheidsgetrouw spreekt en altijd eerlijk en oprecht bent, vermijd je een andere belangrijke vorm van verraad. Als je altijd trouw blijft aan jezelf, en als je jezelf door dik en dun steunt, dan ben je altijd trouw aan jezelf.

Wanneer je een groep verlaat, kom je in de kou te staan. Dan voel je je koud en eenzaam. Wanneer vrienden je verraden, voel je je ellendig en miserabel. Wanneer omstandigheden je dwingen tot verraad, dan voel je je een verrader. Verraad is de oorzaak van koude en ellende. En we gaan nu naar de eerste IJswereld: Gnípa-hellir. Gnípa-hellir is een rotsachtige kloof die leidt naar de hel. En in de mythologie wordt Gnípahellir bewaakt door Garmr, de verschrikkelijke hellehond.

cdnlyggdrasil/05verraad.gif

TRANCE-FORMATIE 2:
De sensuele sfeer

Richt je aandacht op je geslachtsdelen. Zijn ze warm of koud? Vind je ze vies of lekker? Vind je ze demonisch of goddelijk? Schaam je je voor je geslachtsdelen? Of ben je trots op je geslachtsdelen?

Stel je je sekschakra voor, als een gigantische grot. En ga in je sekschakra. Je bent in een gigantische grot. En deze grot is gevuld met seksuele energie. Je wordt sensueel en heel gevoelig. Je seksuele energie wordt duizendvoudig versterkt. En je kunt je seksualiteit niet meer onderdrukken. Al je onderdrukte verlangens worden wakker. Het zaad van duizenden seksuele begeerten ontkiemt. Seksuele fantasieën ontwaken en schieten wortel. Als ontelbare planten beginnen je seksuele verlangens te groeien en je sekschakra komt tot leven. Je sekschakra verandert in een jungle, waar de begeerten elkaar najagen. Je bevindt je nu in een sensuele jungle. En iedereen is hier geil en hartstochtelijk. Sociale normen en waarden zijn hier onbekend. Dit is het oerbos, waar niemand trouwt en waar niemand zich aan regels of geboden stoort. Iedereen gaat hier gewoon zijn gang, als wilde beesten. Mannen bespringen vrouwen, en vrouwen laten zich beklimmen. En iedereen doet waar hij of zij zin in heeft.

In dit oerbos is iedereen op jacht naar status en macht. En hoe groter je potentie is, hoe meer aanzien je krijgt. Hoe meer je neukt, des te hoger stijgt je aanzien. En het maakt niet uit, hoe je aan die partners komt.

Helaas is ook dit oerbos aangetast. Ook in deze sensuele jungle zijn demonen aan het werk. Goddelijke mensen raken besmet met schuldgevoelens en schaamte. Dan worden ze ziek. Hun huid wordt donker en begint te stinken. Ze worden overdekt met pukkels en puisten.

 

 

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is vier maal 2

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula_200.gif

 

Afwezig

Telefonisch ben ik nu niet bereikbaar.

Vaak ben ik bereikbaar via Helderinzicht.

NL 0909-8077 Box 33 90 cpm

B 0903-39968 Box 33 150 cpm

reclame/Spirsexhoog.gif

 

Ontwikkeld door Nul-A Computers