01-01-2010

Yggdrasil® 20: Zege
de wereld van Óðinn Sigtyr

De vierde windwereld: Ásgardr
(gaarde der Ásen)

 

 

cdnlyggdrasil/20zege.gif

TRANCE-FORMATIE 1:
Zege, Óðinn Sigtyr

In deze TRANCE-FORMATIE gaan we naar de sfeer van Zege. Daar kun je jezelf en al je angsten en remmingen overwinnen.

Door jezelf te vernederen en te onderwerpen, overwin je je hoogmoed en je arrogantie. Je zegeviert over je lager zelf. In de sfeer van Zege leer je je Hogere Zelf nederig en onvoorwaardelijk te dienen. En je wordt een slaaf van jezelf.

We gaan nu naar de windwereld: Ásgardr. Ásgardr betekent: gaarde der Ásen. Op Ásgardr heeft Óðinn Sigtyr een enorme hal gebouwd op een hoge heuvel. Valhal noemt hij zijn hal. En dat betekent: hal der gevallen krijgers. Maar op aarde zegt men ook vaak Walhalla. En dat is de hemel voor de edele mensen. Want alle edele mensen willen sneuvelen in de strijd om hoger bewustzijn. En wie in deze strijd zijn leven opoffert, wordt opgenomen in de hemel door de Valkyrja’s van Óðinn Sigtyr. De Valkyrja’s zijn machtige wulpse vrouwen. Zij verschijnen op aarde als verschillende winden. Zij kiezen de helden op het slagveld. En wie zij kussen, nemen zij mee naar Valhal, het hemelse Walhalla van Óðinn Sigtyr.

Óðinn Sigtyr is de heer der zege. Hij is de vader van alle weerwolven. En in Valhal ontvangt hij zijn dienaren die gestorven zijn in de strijd. Zijn hal is gemaakt van hout. En het dak is gemaakt van ronde zilveren schilden. 540 Poorten heeft deze hal. En als Ragnarøkkr aanbreekt, komen uit iedere poort 800 weerwolven om te strijden tegen het kwade.

Óðinn Sigtyr is de heer der zege. Sigtyr betekent: Zegeheer. Zijn haar is lang en grijs. En hij heeft een lange grijze baard. Op zijn voorhoofd brandt zijn derde oog als een felle witte vlam. De mensen noemen dit de zon. En meestal draagt hij een grote hoed met een brede rand en een lange mantel. Soms is deze hemelsblauw, op andere tijden grijs gevlekt. De mensen noemen zijn mantel de hemel. Hij heeft een magische speer, Gun-gnir genaamd. ...

cdnlyggdrasil/20zege.gif

TRANCE-FORMATIE 2:
Inwijding:

We gaan nu terug naar de windwereld: Ásgardr. We gaan terug naar Valhal, de hal der gevallenen.

Je bent naakt en je draagt een slavenband om je nek. De ergste vernederingen en het zwaarste werk doe je zonder klagen en zonder verzet. Je overwint jezelf helemaal. En Óðinn Sigtyr ziet dat. En hij besluit je in te wijden. Tijdens een donkere nacht pakt hij een wolfsleren zak en grijpt je bij je nekvel. Hij propt je in de leren zak en knoopt deze dicht. Óðinn slingert de zak over zijn schouder, loopt naar buiten en daalt af naar het enorme woud. Hij hangt je in de top van een gewijde boom in het midden van een heilige plek. En even later verdwijnt hij weer en laat je alleen. En je hangt nu in een leren zak in de top van de boom. En deze zak is een baarmoeder waarin je 9 dagen zult verblijven. Zoals je 9 maanden in je moederschoot hebt gezeten. De wind wiegt je heen en weer, in de top van de wereldboom. De wind wiegt je in een diepe TRANCE. En in deze TRANCE reis je door alle werelden van Yggdrasil. En ieder etmaal bezoek je een ijswereld, een zeewereld, een vuurwereld en een windwereld. Je leert alle gebieden en werelden heel goed kennen. Je sluit verbintenissen met keiharde ijsreuzen. Je laat je seksueel inwijden door Vanen en elfen, door mannen en vrouwen. Je verbrandt al het overbodige bij de vuurreuzen en je wint hun vriendschap. En je bezoekt alle Ásen en Ásinnen. Zij maken je karakter sterk en heel erg mooi. En na negen dagen word je wedergeboren. Je komt uit de leren zak als een totaal nieuw mens.

Rond middernacht reis je naar een ijswereld. Bij zonsopkomst reis je naar een windwereld. Als de zon op zijn hoogtepunt is, reis je naar een vuurwereld. En als de zon ondergaat, reis je naar een zeewereld. De zon wijst je de weg en brengt je waar je heen moet. Want de zon is het vlammende oog van Óðinn. Óðinn Sigtyr zelf wijst je de weg. ...

 

 

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Hoeveel is zes gedeeld door 3

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula_200.gif

 

Afwezig

Telefonisch ben ik nu niet bereikbaar.

Vaak ben ik bereikbaar via Helderinzicht.

NL 0909-8077 Box 33 90 cpm

B 0903-39968 Box 33 150 cpm

reclame/varietarier.gif

 

Ontwikkeld door Nul-A Computers