01-01-2010

Yggdrasil® 18: Reinheid
de wereld van Bláin

De vierde zeewereld: Gimlé (Gesneden steen)

 

 

cdnlyggdrasil/18reinheid.gif

TRANCE-FORMATIE 1:
Reinheid

In deze TRANCE-FORMATIE gaan we naar de sfeer Reinheid en vergeving. We gaan naar de zeewereld: Gimlé. Daar kun je kennismaken met Bláin, de zoon van Dáin de oude, de zoon van Bláin de oude.

Gimlé betekent: Gesneden steen. Deze wereld is zo genoemd, omdat Bláin hier woont in een enorm stuk bergkristal. ...

In dit kristallen huis straalt een gouden poort. Dit is de poort van vergeving. Als je door deze poort naar binnengaat, vergeef je alles en iedereen. En je verkrijgt ook vergeving. Daarna word je gereinigd door Bláin, de bewoner van dit kristallen huis. Bláin de lichtelf is de heer van vergeving. Hij kan jou vergeven. Hij kan jou reinigen en genezen. Hij kan je mentaal lichaam helemaal schoonpoetsen. Je hoeft je alleen maar open te stellen voor deze stralende lichtelf.

Een enorme, stralende elf komt door de gouden poort naar buiten om je te begroeten. En je hart springt op van vreugde bij het zien van deze stralende elf. Je voelt en ziet de liefde en de warmte die Bláin uitstraalt. Enorme golven van liefde en warmte stromen naar je toe. En je wordt helemaal overspoeld door de liefde van Bláin.

Wil jij eigenlijk wel vergeving? Vergeving is alleen mogelijk, als je schulden hebt. Als jij geen schulden hebt, valt er ook niets te vergeven. Heb jij schulden? Wil jij schuld bekennen? Of houd je stijfkoppig vol, dat jij vrij bent van schulden? Ontken jij je schulden? Dan kan Bláin niets voor je doen. Laat alle stijfkoppigheid en hoogmoedigheid los. Buig nederig en eerbiedig je hoofd. Erken je schulden. Erken het feit, dat je een arme zondaar bent. Erken het feit, dat je zo veel dingen fout hebt gedaan. Erken je schulden en vraag om vergeving.

cdnlyggdrasil/18reinheid.gif

TRANCE-FORMATIE 2:
Vergeving

Zolang je niet vergeeft, koester je wrok en wraaklust. Als je dit soort emoties koestert, kweek je haat en nijd en andere destructieve emoties. Dit soort destructieve emoties vervuilen en vergiftigen je energielichaam. En daardoor word je ziek.

Maar als je alles en iedereen vergeeft, verdwijnen je wrok en wraaklust. En dan verdwijnen je schuldgevoelens. Vervolgens verdwijnen ook alle andere destructieve emoties. En als alle destructieve emoties uit je energielichaam verdwenen zijn, ben je schoon en rein. En dan straal je van reinheid en licht. In deze TRANCE-FORMATIE kun je leren alles en iedereen te vergeven. En daarom word je gedurende deze TRANCE-FORMATIE, schoner en reiner. En dit is zo.

De sfeer Reinheid is verbonden met je maagchakra en je milt. En je kunt je milt nu reinigen. Je milt zit tegen je linker ribben aan en is bijna zo lang als je hand. Stel je je milt voor als een zak vol bloed, tegen je linker ribben. Adem in en zuig licht en liefde in je milt. Laat je milt heel fel gloeien en stralen. Houdt je adem in en stel je voor dat het licht in je milt heel troebel wordt. Adem uit en blaas het troebele licht, met alle wrok en woede, en alle schuldgevoelens en haat uit je milt. Adem in en zuig licht en liefde in je milt. Laat je milt heel fel gloeien en stralen. Houdt je adem in en stel je voor dat het licht in je milt heel troebel wordt. Adem uit en blaas het troebele licht, met alle wrok en woede, en alle schuldgevoelens en haat uit je milt. Met iedere inademing stel je je steeds meer open voor de goddelijke vergeving en de goddelijke liefde. En met iedere uitademing wordt je milt schoner en reiner. En je begint te stralen als de zon.

 

 

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is negentien min 6

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula__200_125euro.gif

 

Afwezig

Telefonisch ben ik nu niet bereikbaar.

Vaak ben ik bereikbaar via Helderinzicht.

NL 0909-8077 Box 33 90 cpm

B 0903-39968 Box 33 150 cpm

reclame/Spirsexhoog.gif

 

Ontwikkeld door Nul-A Computers