01-01-2010

Yggdrasil® deel 4B:
de gevoelswerelden

4 cd's leren je mentaal te groeien

Deel 4B van Yggdrasil® gaat over de linkerkant van de mentale sfeer. Dit is het miltchakra niveau van Yggdrasil®. De miltchakra komt overeen met de linkerkant van de maagchakra en komt overeen met gevoel. 4A gaat over de rechterkant van de maagchakra (leverchakra) en komt overeen met verstand.

 • In de ijswortel Niflheimar vinden we op miltchakra niveau de wereld Thrymheimar (Huis van Thrym). De heerser van deze wereld is Skadi, de ijsreuzin van schuld en ziekte. Zij heeft een enorme ijskoude grot, vol met ijsreuzen. Daar straft zij de mensen met schuldgevoelens..
  Klik hier voor meer informatie over Thrymheimar.
 • In de zeewortel Vanaheimar vinden we op miltchakra niveau de wereld Gimlé (Gesneden steen). De heerser van deze wereld is Bláin, de lichtelf van reinheid. Je vindt hem in een huis van bergkristal, dat staat in een magisch woud.
  Klik hier voor meer informatie over Gimlé.
 • In de vuurwortel Jötunheimar vinden we op miltchakra niveau de wereld Svarin’s Haugr, de grafheuvel van Svarin. De heerser van deze wereld is Svarin, de vuurreus van verval. Hij breekt je schuldcomplexen af en helpt je je mentaal lichaam te transformeren.
  Klik hier voor meer informatie over Svarin’s Haugr.
 • In de stam Ásaheimar vinden we op miltchakra niveau de wereld Ásgardr, de gaarde der Ásen. De heerser van deze wereld is Óðinn Sigtyr, de Áas van Zege. In zijn hal Valhal, de hal der gevallenen, ontvangt hij de krijgers die vallen in de strijd om hoger bewustzijn. Valhal wordt ook vaak Walhalla genoemd.
  Klik hier voor meer informatie over Ásgardr.

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

 

reclame/groenepolitiek_rabo.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

Uw ip-nummer is geblokkeerd voor inloggen en reageren.

Indien u zich misdraagt op deze site, kunnen we uw ip-nummer blokkeren. Dit kan ook voorkomen, als uw computer door criminelen is overgenomen.

Wilt u de blokkade opheffen, doe dan het volgende:

 • Schaf een virusscanner en firewall aan
 • Maak uw computer schoon
 • Stuur ons een email om de blokkade op te heffen, met uw ip-nummer.

Het kan ook zijn, dat uw ip-nummer wijzigt tijdens het surfen. Dit kan gebeuren indien u uw echte ip-nummer geheim houdt. Deze site is beschermd tegen dat soort technieken.

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula_200.gif

 

reclame/Spirsexhoog.gif
Ontwikkeld door Nul-A Computers