01-01-2010

Yggdrasil® 22: Vrede
de wereld van Freyr en Álfrödul

De vijfde zeewereld: Álfheim (huis der elfen)

 

 

cdnlyggdrasil/22vrede.gif

TRANCE-FORMATIE 1:
Freyr en Álfrödul

We gaan nu naar de zeewereld Álfheim. Deze zeewereld is de sfeer van Vrede. In deze sfeer is alles harmonieus en liefdevol.

En als je deze sfeer betreedt, sluit je vrede. Je sluit vrede met jezelf. Je sluit vrede met de mensen. Je sluit vrede met de goden en godinnen. En je sluit vrede met de Schepper en met de Schepping.

Álfheim betekent: huis der elfen. Dit is de wereld van Vrede. En hier kun je vrede vinden. Je leert je haat en nijd te transformeren. En in deze wereld leer je tevreden te zijn. Transformeer je onvrede tot harmonie en vrede. Sluit vrede met jezelf. En sluit vrede met je omgeving.

Álfheim wordt bewoond door Freyr en Álfrödul. Álfheim is ook de naam van een schitterende hal in de wereld Álfheim. Deze hal kreeg Freyr als tandgeld. Bij het wisselen van zijn eerste melktand kreeg Freyr Álfheim als geschenk.

Freyr is de zoon van Njörd de heer van Begrip. Freya is zijn tweelingzus. Freya is de godin van de Liefde. Vrede en Liefde zijn kinderen van Begrip. En Liefde is de zus van Vrede.

Álf-rödul betekent elvenstraal of zonnestraal. De zon wordt ook elvenstraal genoemd. Álf-rödul is genoemd naar de zon, het vlammende oog van Óðinn. Álf-rödul is een schitterende elvenvrouw. Zij is de echtgenote van Freyr en de dochter van Alwiss en Blain de oude.

... In deze vallei staat een schitterende hal, die er heel vrolijk en vredig uitziet. En terwijl je naar deze hal gaat, komt Álfrödul je tegemoet. Zij is alleen gekleed in haar prachtige gouden haren. En zij heeft een zilveren gordel om haar buik. Zij slaat haar armen om je heen en begroet je met een warme kus. Vervolgens pakt zij je hand en neemt je mee naar binnen. ...

cdnlyggdrasil/22vrede.gif

TRANCE-FORMATIE 2:
Vrede

Zolang je niet vergeeft, koester je wrok en wraaklust. Als je dit soort emoties koestert, kweek je haat en nijd en andere destructieve emoties. Dit soort destructieve emoties vervuilen en vergiftigen je energielichaam. En daardoor word je ziek.

Adem langzaam en diep in en zuig licht en liefde uit de zon in je hartchakra. Houd je adem in en transformeer alle nijd en wrok. Vergeef jezelf. Adem uit en ontspan je hartchakra. En sluit vrede met jezelf.

Adem langzaam en diep in en zuig licht en liefde uit de zon in je hartchakra. Houd je adem in en transformeer alle nijd en wrok. Vergeef alle mensen. Adem uit en ontspan je hartchakra. En sluit vrede met de mensen.

Adem langzaam en diep in en zuig licht en liefde uit de zon in je hartchakra. Houd je adem in en transformeer alle nijd en wrok. Vergeef god. Adem uit en ontspan je hartchakra. En sluit vrede met god.

Wat is belangrijker voor je: vrede of winnen? Als je altijd wint, wat win je dan? Eenzaamheid? Afwijzing? Nieuwe oorlogen? Verlies, woede en vernietiging? Als je altijd wilt winnen, kun je geen vrede sluiten. Winnen en vrede sluiten elkaar uit. Je wint een oorlog, of je verliest. In beide gevallen lijden alle partijen in de oorlog verlies. Alle partijen beschadigen elkaar en zij lijden allen schade. En hoe harder men tracht te winnen, hoe groter de schade die men lijdt.

Een heel andere situatie ontstaat, wanneer men vrede sluit. Als men vrede sluit, staakt men de strijd. In de strijd proberen de strijders elkaar te beschadigen. Daarbij lijden alle strijders schade. Als men vrede sluit, houdt men op met elkaar te beschadigen. En omdat men zijn tijd niet meer verspilt aan vernietigen, heeft men meer tijd om op te bouwen. Als iedereen zich wijdt aan opbouwen, bouwt men de gemeenschap en de wereld op. Als iedereen zich wijdt aan het produceren van nuttige dingen, worden we welvarend. Als iedereen zich wijdt aan vrede, worden we gelukkig.

Verwacht je van anderen dat zij vrede sluiten, terwijl jij oorlog blijft voeren?

 

 

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

In welk jaar werd de euro ingevoerd? (Tweede jaar van de 21e eeuw.)

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula__200_125euro.gif

 

Afwezig

Telefonisch ben ik nu niet bereikbaar.

Vaak ben ik bereikbaar via Helderinzicht.

NL 0909-8077 Box 33 90 cpm

B 0903-39968 Box 33 150 cpm

reclame/varietarier.gif

 

Ontwikkeld door Nul-A Computers