01-01-2010

Brochure Yggdrasil
de ijslandse wereldboom

Verlichting:

Verlicht zijn wil zeggen dat we het Goddelijk Licht ongehinderd door ons heen laten stromen. Dit Licht is overal en altijd aanwezig. Er is maar één reden waarom wij niet verlicht zijn. we bieden weerstand aan het Licht.

We bieden weerstand aan het Licht omdat onze ziel, onze geest(mind) en ons lichaam niet zuiver zijn. Onze ziel is niet rein omdat we van huis uit, door vorige levens en door beïnvloeding van de maatschappij, onzuivere gevoelens zijn gaan koesteren. onze geest is niet zuiver omdat we in de loop van ons leven onjuiste denkgewoonten (programma’s) hebben aangeleerd. En ons lichaam is onzuiver omdat onze voedingswijze niet zuiver genoeg is en omdat ons lichaam vervelende (traumatische) ervaringen vasthoudt.

Deze cursus wijst ons de weg naar verlichting.

Reiniging:

De weg naar verlichting is heel simpel. Door reiniging van onze ziel, onze geest (mind) en ons lichaam ruimen we de weerstand tegen het licht op.

Er zijn dus 3 delen die gereinigd moeten worden, voordat we het Licht ongelimiteerd door kunnen laten. Maar reinheid zelf bestaat uit 4 delen, nl: reinheid van gedachten, van gevoelens, van woorden en van daden.

De reiniging van de ziel begint met de beheersing van ons ego. De ontwikkeling van ons ego was goed en nuttig. Maar nu ons ego ontwikkeld is, is het tijd om ons ego in dienst te stellen van het geheel. Als we verlicht willen worden, dienen we ons hart open te stellen en te leren dienen. Hierdoor verdwijnt de eenzaamheid en de afgeslotenheid. (Zie verder onder: Omgang met je medemens.)

De reiniging van onze geest begint met aflirmaties en met beheersing van onze gedachten, gevoelens, woorden en daden.

Affirmaties zijn spreekwoorden en gezegden die we vaak tegen onszelf herhalen. Bijvoorbeeld: ‘Het is goed mij in dienst te stellen van het geheel. Als het goed gaat met het geheel, dan gaat het goed met mij. Als het met het geheel slecht gaat, dan gaat het slecht met mij. Dus stel ik mij in dienst van het geheel.’

De beheersing van onze gedachten, gevoelens, woorden en daden verkrijgen we door ons af te vragen wat de gevolgen zijn voor het geheel. Als we een gedachte hadden die schadelijk is voor het geheel, dan denken we daarna het tegenovergestelde. Daardoor leren we onze geest (mind) te beheersen en reinigen we de geest van slechte gewoonten.

De reiniging van ons lichaam begint met ontspanning. Spanning ontstaat wanneer het lichaam slechte ervaringen vasthoudt. Door onze angsten, verdriet en frustraties te verwerken, verdwijnen de spanningen. En door ons te leren ontspannen, kunnen we onverwerkte emoties beter verwerken. Daarom leren we in deze cursus beide tegelijk.

We kunnen ons ontspannen door adem-, vibratie- en klankoefeningen te combineren. In deze cursus leren we veel van dit soort oefeningen.

Naar pagina    7    8    9    10    11    Deze pagina    13    14    15    16    17   

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

 

reclame/groenepolitiek_rabo7.gif

 

Promoot ons !!!

Vindt u deze pagina leuk? Geef de link dan door aan je vrienden.

Ik doe niet veel met twitter of facebook. Maar voel je vrij om over deze pagina te twitteren. Of zet een link naar deze pagina op je facebook pagina, als je die hebt.

 

Mijn facebook pagina is Andreas-Firewolf, mijn linkedin pagina andreas-firewolf. Als je een connectie wilt via sociale media, dan kan dat daar.

 

Geen spionage

Op deze site vind je geen cookies of javacript voor spionage.

Vrijwel alle websites hebben 'google analytics' en knoppen voor facebook, twitter, et cetera. Deze technieken werken meestal met javascript. Nog voor je kunt kiezen voor of tegen 'cookies', sturen deze javascripts je gegevens naar facebook, google et cetera. De Oost-duitse Stasi droomde niet eens over zulke mogelijkheden om mensen helemaal in kaart te brengen.

Op deze website worden dergelijke technieken niet gebruikt. Hier wordt je privacy niet geschonden.

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Schermnaam is de naam die anderen zien. Voor extra veiligheid is het beter wanneer uw schermnaam anders is dan uw gebruikersnaam. Minimaal 3 characters. Toegestane tekens: hoofdletters, kleine letters, cijfers, spatie, - en _

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Hoeveel is zes gedeeld door 3

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  

 

Login

Wie en wat is Firewolf ?

 

firewolf/bos2.jpg

 

Beknopte autobiografie van Firewolf.

Contact formulier

Navigeren op deze websites

Deze website heeft veel pagina's en veel informatie. Deze pagina geeft u informatie over hoe u door deze websites kunt navigeren.

Yggdrasil

Over de IJslandse wereldboom:

Wie en wat is Firewolf

firewolf/bos2.jpg

Firewolf aangaande spirituele onderwerpen

Videos met en over Firewolf

Firewolf aangaande wetenschap en spiritualiteit

firewolf/ANDREAS.JPG

Consulten, workshops en begeleiding

log2021/DSCF6850.JPG

Ons centrum: Alfheim

Hier kun je in foto's zien hoe ons centrum zich sinds 2004 ontwikkeld heeft.

Wie en wat is Firewolf ?

 

firewolf/bos2.jpg

 

Beknopte autobiografie van Firewolf.

Een andere kijk op fundamentalisme

Om jezelf te leren kennen en jezelf te veranderen, dien je terug te gaan naar je diepste fundamenten.

De aarde is "de parel van het Universum"

Hier vind je een gedicht over Moeder Aarde.

Universele Verklaring van de Rechten van de Mens

Volledige tekst van deze verklaring.

Ontwikkeld door Nul-A Computers