01-01-2010

Brochure Yggdrasil
de ijslandse wereldboom

Deze cursus leert ons ons lichaam te respecteren en onze gezondheid te herwinnen en te behouden.

Functioneren in de maatschappij:

Functioneren we perfect in de maatschappij of heb ben we de capaciteiten om beter te functioneren? Als je de capaciteiten hebt om beter te functioneren, schrijf je dan in voor deze cursus. Heb je ze niet, schrijf je dan toch in, dan maken we de capaciteiten.
Angsten en frustraties uit je verleden en jeugdtrauma’s belemmeren ons om optimaal te functioneren in de maatschappij. Deze angsten en frustraties worden verwerkt en verwijderd in deze cursus.

Maar ook verkeerde (denk)gewoonten, die we van ouders en opvoeders hebben overgenomen, belemmeren je. Bijvoorbeeld de uitspraak: ‘Ik kan niet ...’, belemmert ons. In deze cursus leren we dit soort verkeerde gewoonten te vervangen door betere gewoonten.

Jungiaanse psychologie:

Carl Jung ontdekte 4 functies in de mens, nl. denken, voelen, waarnemen en intuïtie. Deze 4 functies komen overeen met de 4 gebieden van de wereldboom Yggdrasil. Door de 4 keer 11 gebieden te reinigen en in harmonie te brengen, ontwikkellen we alle 4 functies en worden we een completer mens.

Het onbewuste wordt bevolkt door Archetypische gestalten. Deze gestalten beschikken over zeer veel energie en bepalen voor een groot deel je leven. In deze cursus maak je kennis met deze Archetypen en hun woonplaatsen (de 4 keer 11 werelden). we kunnen bondgenootschappen of vriendschappen met deze gestalten sluiten, zodat we in harmonie komen met deze gestalten. Deze cursus leert je hoe je dat kunt doen.

Psychologische resultaten:

Wanneer we angstig of bang zijn, komt dat, omdat we ons bedreigd voelen. Deze dreiging komt van binnen. Als we onzeker of nerveus zijn, dan komt dat door een innerlijke twijfel.
In deze cursus maken we diepgaand kontakt met onze innerlijke wereld. We leren onszelf in harmonie te brengen. Daardoor verdwijnen allerlei negatieve psychologische verschijnselen zoals: angst, onzekerheid, nervositeit, verlegenheid, etc., en alle ziekten die daarvan het gevolg zijn, zoals: migraine, slapeloosheid, rusteloosheid, maagklachten, stress, hyperventilatie, astma, etc.

Holistische geneeskunde:

In deze cursus leren we de mens als geheel te zien. Als we dat geleerd hebben, en we hebben onszelf heel gemaakt, dan kunnen we anderen heel maken.
Bovendien geeft deze cursus uitgebreide informatie over de samenstelling van de mens en hoe de verschillende onderdelen van de mens samenwerken. Door toepassing van deze kennis zijn we in staat anderen heel te maken.

Chakra’s:

Chakra betekent wiel. Een chakra is een krachtpunt waar energie wordt omgezet in andere energie. De energie waarover we hier spreken is licht (of elektromagnetische golven). De hoeveelheid energie van het licht hangt af van de frequentie. Hoe hoger de frequentie, hoe meer energie. Maar als de frequentie te hoog of te laag is, dan gaat het licht dwars door ons heen en kunnen we de energie niet gebruiken.

Een chakra is een krachtpunt dat draait. Vandaar de naam: een wiel draait. Hoe sneller een chakra draait, hoe hoger de frequentie. Als een chakra dezelfde frequentie heeft als een lichtgolf, dan kan deze chakra de energie van deze lichtgolf gebruiken. Het opvangen en gebruiken van deze energie is dus een kwestie van afstemmen. In deze cursus leren we onze chakra’s af te stemmen.

Naar pagina    10    11    12    13    14    Deze pagina    16    17    18    19    20   

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

 

reclame/groenepolitiek_rabo7.gif

 

Promoot ons !!!

Vindt u deze pagina leuk? Geef de link dan door aan je vrienden.

Ik doe niet veel met twitter of facebook. Maar voel je vrij om over deze pagina te twitteren. Of zet een link naar deze pagina op je facebook pagina, als je die hebt.

 

Mijn facebook pagina is Andreas-Firewolf, mijn linkedin pagina andreas-firewolf. Als je een connectie wilt via sociale media, dan kan dat daar.

 

Geen spionage

Op deze site vind je geen cookies of javacript voor spionage.

Vrijwel alle websites hebben 'google analytics' en knoppen voor facebook, twitter, et cetera. Deze technieken werken meestal met javascript. Nog voor je kunt kiezen voor of tegen 'cookies', sturen deze javascripts je gegevens naar facebook, google et cetera. De Oost-duitse Stasi droomde niet eens over zulke mogelijkheden om mensen helemaal in kaart te brengen.

Op deze website worden dergelijke technieken niet gebruikt. Hier wordt je privacy niet geschonden.

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Schermnaam is de naam die anderen zien. Voor extra veiligheid is het beter wanneer uw schermnaam anders is dan uw gebruikersnaam. Minimaal 3 characters. Toegestane tekens: hoofdletters, kleine letters, cijfers, spatie, - en _

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is vier maal 2

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  

 

Login

Wie en wat is Firewolf ?

 

firewolf/bos2.jpg

 

Beknopte autobiografie van Firewolf.

Contact formulier

Navigeren op deze websites

Deze website heeft veel pagina's en veel informatie. Deze pagina geeft u informatie over hoe u door deze websites kunt navigeren.

Yggdrasil

Over de IJslandse wereldboom:

Wie en wat is Firewolf

firewolf/bos2.jpg

Firewolf aangaande spirituele onderwerpen

Videos met en over Firewolf

Firewolf aangaande wetenschap en spiritualiteit

firewolf/ANDREAS.JPG

Consulten, workshops en begeleiding

log2021/DSCF6850.JPG

Ons centrum: Alfheim

Hier kun je in foto's zien hoe ons centrum zich sinds 2004 ontwikkeld heeft.

Wie en wat is Firewolf ?

 

firewolf/bos2.jpg

 

Beknopte autobiografie van Firewolf.

Een andere kijk op fundamentalisme

Om jezelf te leren kennen en jezelf te veranderen, dien je terug te gaan naar je diepste fundamenten.

De aarde is "de parel van het Universum"

Hier vind je een gedicht over Moeder Aarde.

Universele Verklaring van de Rechten van de Mens

Volledige tekst van deze verklaring.

Ontwikkeld door Nul-A Computers