01-01-2010

Brochure Yggdrasil®
de ijslandse wereldboom

Enige reacties van cursisten:

Na één les kan ik al merken dat ik over sommige dingen al anders denk dan ik vroeger dacht. Ook gedraag ik me anders dan ik vroeger gewend was.

Het is net of mijn aura schoongewassen wordt. Dat gevoel kreeg ik al na een paar dagen. Dit is echt een unieke cursus, vooral omdat Firewolf niet zijn mening oplegt, maar de cursist stimuleert om zelf te denken en uit eigen ervaring te leren.

12 Jaar lang heb ik in allerlei occulte groepen gezeten. Na een maand heeft deze cursus mij meer geleerd dan in de afgelopen 12 jaar. Firewolf is werkelijk een groot leraar!
Jarenlang kamp ik al met migraine, spanningen en frustraties. Ik heb al een dozijn psychiaters en psychologen afgelopen en in diverse therapiegroepen gezeten. Zonder resultaat. Sinds ik deze cursus volg heb ik geen migraine meer gehad. Ik voel me vrijer en meer ontspannen. Deze cursus slaat alles!

Ik heb al heel veel gemediteerd en voelde me geweldig. Tegelijk onderdrukte ik mijn problemen. Ook sloot ik me af voor andere mensen. Ik liep echt met mijn hoofd in de wolken. Na 1 maand is dat veranderd. Ik voel me nu weer een gewoon mens en ik besef dat ik nog hard aan mezelf moet werken. Maar met deze cursus is dat geen enkel probleem. Vooroordelen en vastgeroeste gewoonten lossen op als sneeuw voor de zon!

Via deze cursus komt men af van de vele negativiteiten, die in een mens verborgen zitten. Via een verhaaltje met diepe zin komt men in aanraking met die negativiteit, waardoor het afgezwakt en verwijderd wordt uit de geest. Negativiteiten zoals haatgevoelens, jaloezie, hebzucht, nijd, etc. Is dat niet mooi?

De auteur Firewolf

healingpics/workshop37_260.jpg

healingpics/workshop38_260.jpg

Jarenlang heb ik aan Transcendente Meditatie gedaan, maar nooit heeft mij dat gebracht, wat deze cursus wel doet. Ik ben een beter mens aan het worden. Met begrip en liefde voor ieder medemens. De cursus heeft mij laten zien, dat wij één geheel zijn. En door positief te denken en positiviteit uit te zenden met je gedachten, ben je bezig om Moeder Aarde te redden. Als Firewolf denkt dat de cursus beter kan, door bijvoorbeeld nieuwe technieken, dan krijgen wij nieuwe cd's. Tot nu toe nog altijd kostenloos. Waar gebeurt dat meer? Met zijn cursus doet Firewolf heel veel voor de gehele schepping. Zonder dat jullie dat beseffen. Ik hoop dat u nu een betere kijk krijgt op Firewolf en zijn werk.

Naar pagina    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    Deze pagina   

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

 

reclame/groenepolitiek_kwartje.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Voor contact of om feedback te geven klikt u op:

 

Uw ip-nummer is geblokkeerd voor inloggen en reageren.

Indien u zich misdraagt op deze site, kunnen we uw ip-nummer blokkeren. Dit kan ook voorkomen, als uw computer door criminelen is overgenomen.

Wilt u de blokkade opheffen, doe dan het volgende:

  • Schaf een virusscanner en firewall aan
  • Maak uw computer schoon
  • Stuur ons een email om de blokkade op te heffen, met uw ip-nummer.

Het kan ook zijn, dat uw ip-nummer wijzigt tijdens het surfen. Dit kan gebeuren indien u uw echte ip-nummer geheim houdt. Deze site is beschermd tegen dat soort technieken.

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula_75euro_200.gif

 

reclame/SpiritueleGids.gif
Ontwikkeld door Nul-A Computers