01-01-2010

Yggdrasil® 25: Haat
de wereld van Sinmara en Sindri

De zesde ijswereld: Nidafjöll (duistere maan magie)

 

levering.gif

Om te bestellen dien je eerst in te loggen of je te registreren.

 

Artikel:

Prijs:

€ 8,50

Yggdrasil® deel 6a

8 TRANCE-FORMATIES van Yggdrasil® deel 6a

€ 30,00

Yggdrasil®

Alle 96 TRANCE-FORMATIES van Yggdrasil®

€ 288,00

 

cdnlyggdrasil/25haat.gif

TRANCE-FORMATIE 1:
Sinmara en Sindri

In deze TRANCE-FORMATIE gaan we naar de wereld Nidafjöll. Nidafjöll betekent duistere maan magie, de magie die de kracht van de afnemende maan gebruikt. Hier woont de heks Sinmara met Sindri de aardman. Sindri heeft hier voor Sinmara een hal van roodgoud gemaakt.

Sinmara is een machtige fjolkona, een machtige heks. Zij heeft een ijzeren toverstaf die haar gegeven is door Loki, de vader van hebzucht. Hierin heeft Loki, de verwekker van onheil, nevelrunen geritst. Laewatein of onheilsmagie, noemt Sinmara de staf. Zij bewaart hem in een ijzeren kist, die zij gehad heeft van haar vader Sae-gjarn.

Nidafjöll is de wereld van haat, jaloezie en afgunst, en deze destructieve emoties zijn de voornaamste reden om zwarte magie te gebruiken. In deze TRANCE-FORMATIE kun je alle haat, jaloezie en afgunst overwinnen en opruimen.

Stel je voor, dat je 's nachts midden in een woestenij staat. De nacht is duister en zwart. Het is de tijd vlak voor nieuwe maan. En de krachten van verval en van de dood zijn nu heel sterk. En terwijl je naar de duistere hemel kijkt, zie je geen maan, want die staat nu aan de andere kant van de aarde, tussen de aarde en de zon.

Je staat midden in een woestenij onder een duistere hemel, en de krachten van verval dringen tot je diepste innerlijk door. En je rilt van de kou. Als je je naar het noorden wendt, kun je een grote dreigende donkere poort zien. Je bent bij een oude duistere poort. Deze poort is gesloten met een zware grendel. Pak de grendel stevig beet en ontgrendel de poort. De zware grendel is verroest, en slechts met inspanning van al je krachten kun je de grendel openen. Knarsend gaat de grendel open, en je handen worden bruin van het roest. ...

cdnlyggdrasil/25haat.gif

TRANCE-FORMATIE 2:
Haat

Deze TRANCE-FORMATIE gaat over haat en mildheid. In deze TRANCE-FORMATIE leer je met mildheid te oordelen en je leert mild te zijn ten opzichte van je medemensen en ten opzichte van alle andere schepselen.

Het is nuttig en voordelig om mild te zijn en te vergeven. En het is zinloos en schadelijk om te haten en wrok te koesteren. En omdat je dit inziet, word je iedere dag milder. Alle wrok en haat verdwijnt uit je lichaam, uit je geest en uit je ziel.

Haat wil zeggen, dat je graag wilt dat het slecht gaat met degene die je haat. Haat komt vaak voort uit wraakzucht en jaloezie. Mildheid wil zeggen, dat je mild bent tegenover je medemensen, dat je iedereen als je broeder of zuster beschouwt, en dat je iedereen behandelt, zoals je zelf graag behandeld zou willen worden. Mildheid wil ook zeggen, dat je vergevingsgezind bent en dat je je hulp geeft aan degenen die de hulp nodig hebben, zonder dat je daarvoor iets terug verlangt.

Mildheid staat tegenover haat. Als iemand jouw belangen schaadt, dan is het gemakkelijk om met haat en nijd te reageren. Maar het verschil tussen een gewoon mens en een spiritueel mens blijkt juist op zo'n moment. Een spiritueel mens geeft niet toe aan de slechte emotie, en stelt zich mild op tegenover de medemens. We krijgen een betere wereld als meer mensen milder worden tegenover hun medemensen. Ieder schepsel is een deel van het geheel. Het kan alleen goed gaan met het geheel, als het met alle schepselen goed gaat. Daarom is het goed om mild en goedgunstig te zijn. En omdat je zit inziet, word je nu mild, vriendelijk en goedgunstig. En vanaf nu verlang je er naar, dat het met iedereen goed gaat. ...

 

levering.gif

Om te bestellen dien je eerst in te loggen of je te registreren.

 

Artikel:

Prijs:

€ 8,50

Yggdrasil® deel 6a

8 TRANCE-FORMATIES van Yggdrasil® deel 6a

€ 30,00

Yggdrasil®

Alle 96 TRANCE-FORMATIES van Yggdrasil®

€ 288,00

 

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

 

reclame/groenepolitiek_kwartje.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

Uw ip-nummer is geblokkeerd voor inloggen en reageren.

Indien u zich misdraagt op deze site, kunnen we uw ip-nummer blokkeren. Dit kan ook voorkomen, als uw computer door criminelen is overgenomen.

Wilt u de blokkade opheffen, doe dan het volgende:

  • Schaf een virusscanner en firewall aan
  • Maak uw computer schoon
  • Stuur ons een email om de blokkade op te heffen, met uw ip-nummer.

Het kan ook zijn, dat uw ip-nummer wijzigt tijdens het surfen. Dit kan gebeuren indien u uw echte ip-nummer geheim houdt. Deze site is beschermd tegen dat soort technieken.

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula__200_125euro.gif

 

reclame/SpiritueleGids.gif
Ontwikkeld door Nul-A Computers