01-01-2010

Yggdrasil® 27: Orde
de wereld van Agnar

De zesde vuurwereld: Geirrodargardr (wereld van Roodspeer).

 

 

cdnlyggdrasil/27orde.gif

TRANCE-FORMATIE 1:
Orde

Agnar is de heer van Orde, regelmaat en ordening. Hij heeft van Orde zijn levenstaak gemaakt.

Agnar is voortdurend bezig met het ordenen van zijn wereldbeeld en zelfbeeld. Hij brengt steeds meer orde in zijn causaal lichaam. Het is zijn karma om naar een steeds hogere Orde te groeien. Hij ruimt al het karma van chaos op. Hij ordent zijn wereldbeeld en zijn zelfbeeld met zijn keelchakra. En deze orde straalt hij uit. Agnar brengt zijn wereldbeeld in overeenstemming met de echte wereld. En hij past zijn zelfbeeld aan aan zijn echte verschijning. En soms doet hij het anders. Soms past hij zichzelf aan aan zijn zelfbeeld. En soms past hij zijn wereld aan aan zijn wereldbeeld.

We herscheppen de wereld naar ons wereldbeeld. Als de wereld zich anders gedraagt dan ons wereldbeeld, proberen we de wereld te veranderen. Vaak gaat dat moeizaam. We kunnen ook ons wereldbeeld aanpassen aan de wereld. Dat is veel gemakkelijker. Maar dan moeten we wel ons trotse hoofd buigen en in de wereld onze meerdere erkennen. Dan moeten we nederig zijn en erkennen, dat we heel weinig weten. Als we heel weinig weten, is het verkeerd en gevaarlijk om de wereld aan te passen aan ons wereldbeeld.

We zijn geïndoctrineerd door onze ouders en opvoeders. We hebben een wereldbeeld overgenomen van een stel aapmensen. En vaak proberen we de echte wereld aan te passen aan dat aapachtige wereldbeeld. Dat is hoogmoedig en dom. Het is beter om ons aapachtige wereldbeeld los te laten en de echte wereld te bestuderen. We kunnen ons oordeel opschorten en ons openstellen voor de echte wereld. En terwijl we dat doen, kunnen we onze keelchakra reinigen.

De sfeer van Orde is verbonden met je keelchakra. En je kunt je keelchakra nu reinigen. Stel je je keelchakra voor als een stralende bol of schijf vlak voor je keel. Adem in en stel je voor dat licht en liefde in je keelchakra stromen, ...

cdnlyggdrasil/27orde.gif

TRANCE-FORMATIE 2:
Agnar:

In deze TRANCE-FORMATIE gaan we naar de vuurwereld: Geirrodargardr. Geirrodargardr betekent: wereld van Roodspeer.

De wereld van Roodspeer is een gloeiendhete wereld, met een rode, glasachtige, vulkanische bodem.

In Geirrodargardr woont Agnar, de zoon van Roodspeer. Hij woont in een gigantische zaal van rode leem. Enorme vuurreuzen houden hier dag en nacht de wacht en alles verloopt hier zeer ordelijk. Bezoekers worden hier getest met een vuurloop.

Stijg nu omhoog met de rook van het vuur, en reis dwars door de vuurwerelden naar Geirrodargardr, de wereld van Roodspeer. Je stijgt omhoog met de rook van het vuur, en je komt in een gloeiend hete wereld. Je landt in een gloeiend hete vlakte met een rode, glasachtige, vulkanische ondergrond. En daar staat een enorme rode hal, bewaakt door vele gigantische vuurreuzen. En terwijl je naar de hal van Agnar gaat, moet je tussen de gigantische vuurreuzen door. En je voelt je heel erg klein en nietig. De gigantische vuurreuzen kijken op je neer, en je voelt je kleiner en kleiner worden. Meters hoog rijzen de vuurreuzen op, en je voelt hoe zij op je neerkijken. Je voelt je heel erg klein en nietig.

Je hoogmoed en arrogantie worden verpletterd door deze gigantische vuurreuzen, en moeizaam kruip je verder naar de gigantische hal, die nu torenhoog boven je oprijst. En je voelt je klein en onbeduidend. Je bereikt de gigantische drempel van de hal. Hoe moet je over die gigantische drempel klimmen? Meters hoog rijst de enorme drempel op en je kunt niet verder. Je hoogmoed en je trots worden verbrijzeld door de vurige blikken van de enorme vuurreuzen. En daarom kun je nu nederig en eerbiedig om hulp vragen. Je bent nu in staat om nederig hulp te aanvaarden. En tegelijk verschijnt op de drempel een enorme vuurreus met een rode mantel. Je kijkt ...

 

 

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is vier maal 2

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula_200.gif

 

Afwezig

Telefonisch ben ik nu niet bereikbaar.

Vaak ben ik bereikbaar via Helderinzicht.

NL 0909-8077 Box 33 90 cpm

B 0903-39968 Box 33 150 cpm

reclame/Spirsexhoog.gif

 

Ontwikkeld door Nul-A Computers