01-01-2010

Yggdrasil® 28: Recht
de wereld van Forseti

De zesde windwereld: Glitnir
(de glitterende en stralende wereld)

 

 

cdnlyggdrasil/28recht.gif

TRANCE-FORMATIE 1:
Recht

In deze TRANCE-FORMATIE gaan we naar de sfeer van recht. En daardoor word je rechtvaardig en rechtschapen.

Je krijgt meer begrip van je regels en geboden en van je gewoonten. En je leert je gewoonten en je wereldbeeld te beheersen. Je leert, hoe je je gewoonten en je wereldbeeld naar willekeur kunt veranderen of aanpassen. Dan kun je jezelf transformeren en worden wat je graag wilt zijn.

Alle wezens van deze wereld zijn met elkaar verbonden. Alle cellen van je lichaam vormen tesamen één geheel. Ze zijn met elkaar verbonden. En alle wezens zijn een deel van deze wereld. En ze zijn met elkaar verbonden. Zoals alle cellen van je lichaam verbonden zijn met elkaar, zo zijn alle levende wezens van deze wereld intens verbonden met elkaar. En zoals jouw lichaam een harmonisch geheel vormt, zo vormt deze wereld een harmonisch geheel. En jij bent nu een deel van dit geheel. En je bent verbonden met deze wereld. En terwijl dit tot je diepste innerlijk doordringt, word je je bewust van het feit, dat deze wereld weer een cel is van het gehele Universum. Het Universum is ook weer een harmonisch geheel. En alle werelden zijn cellen van het Universum. Alle werelden zijn intens verbonden met elkaar, en zij voelen zich één met elkaar.

Deze wereld is ook een orgaan van Yggdrasil. Yggdrasil is de machtige wereldboom. We verdelen Yggdrasil in vier gebieden. Dat is onze indeling. Zo maken we van een enorm onbegrijpelijk geheel een overzichtelijk model. En dit model is niet hetzelfde als de werkelijkheid. Ons model is heel erg simpel en daarom te begrijpen. Yggdrasil is oneindig groot en oneindig ingewikkeld. Tussen alle delen van Yggdrasil lopen talloze verbindingen. En ieder deel van Yggdrasil is verbonden met ieder ander deel. En er zijn zoveel verbindingen, dat we ze niet kunnen tellen. Daarom hebben we een heel ...

cdnlyggdrasil/28recht.gif

TRANCE-FORMATIE 2:
Forseti, de voorzitter der Ásen:

We gaan nu naar de windwereld: Glitnir. Glitnir betekent: de glitterende en stralende wereld.

Op Glitnir heeft Forseti een hal gemaakt van rood goud en het zilveren dak rust op roodgouden pilaren. Forseti betekent voorzitter. Hij zit de rechtzittingen van de Ásen voor. In zijn roodgouden hal spreekt hij recht en heelt hij alle onheil. Als je een rechtsprobleem hebt, kun je dit voor-leggen aan Forseti. Hij zal dan recht spreken en de situatie heel maken.

Naast zijn hal ligt de bron van Urd met twee witte zwanen. Hier komen de nornen bijeen om het lot te spinnen. Uit de drie energiestromen waaruit het universum is samengesteld, weven zij de schepping volgens vaste regels en patronen. In deze TRANCE-FORMATIE kun je leren deze regels en patronen te wijzigen, zodat je een beter leven kunt leiden.

Terwijl je je helemaal ontspant, en je met iedere uitademing steeds meer spanning loslaat en uitademt, betreed je de windwereld Glitnir. En je laat alle besef van ruimte en tijd achter je. Liefde en begrip stromen bij je binnen. En je wordt helemaal gevuld met hemelse vrede. En terwijl je steeds beter in contact komt met je gevoel, kom je bij een heldere bron, die opwelt uit het hart van deze wereld. In die bron zwemmen twee witte zwanen. Dit zijn de enige volmaakte zielen in het universum. Volmaaktheid is iets, wat zeer moeilijk te bereiken is. En wanneer je teveel streeft naar volmaaktheid, zet je jezelf onder te grote druk. Zo bereik je nooit volmaaktheid. En als je volmaaktheid van jezelf eist, doe je jezelf onrecht. Dan ben je ontevreden over jezelf, omdat je nog steeds onvolmaakt bent. Dan maak je jezelf ongelukkig. Het is beter, om jezelf te accepteren zoals je bent. Bevrijd jezelf van de waan, dat je volmaakt zou moeten zijn. Wees rechtvaardig en eerlijk tegenover jezelf, en accepteer jezelf zoals je bent. Je lichaam is gewoon een aap, die in miljarden jaren van evolutie is ontstaan. Je lichaam kan niet ...

 

 

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Hoeveel is zes gedeeld door 3

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula_200.gif

 

Afwezig

Telefonisch ben ik nu niet bereikbaar.

Vaak ben ik bereikbaar via Helderinzicht.

NL 0909-8077 Box 33 90 cpm

B 0903-39968 Box 33 150 cpm

reclame/varietarier.gif

 

Ontwikkeld door Nul-A Computers