01-01-2010

Heel jezelf met TRANCE-FORMATIE

Zelfontwikkeling

Inhoud zelfhulp-pakket

Het zelfhulppakket komt met een ringband met ruim 100 pagina’s tekst. Hierin vind je instructies over het TRANCE-FORMEREN, prana-yama (adem-oefeningen), affirmaties en een algemene instructies. De TRANCE-FORMATIES worden uitgebreid besproken, compleet met aanwijzingen hoe je het best kunt visualiseren.

De zeven cd's van het zelfhulp-pakket zijn:

 • Houden van jezelf (2 cd's).
 • Herschrijf je jeugd (2 cd's).
 • Robijnrood lichaam, cd met ademoefeningen voor je aura, de aardse energie en de kosmische energie.
 • Oermoeder / Hemelvader, cd met twee TRANCE-FORMATIES om je binding met het moederprincipe en het vaderprincipe in harmonie te brengen.
 • Spirituele gids / Godin van de zee, cd met twee TRANCE-FORMATIES om je spirituele verbindingen te herstellen en je innerlijke kracht te ontwikkelen.

Houden van jezelf

Houden van jezelf kun je leren met deze twee CD's.

Vaak krijg ik mensen aan de telefoon die altijd aan het zorgen zijn voor anderen. Ze vergeten zichzelf, cijferen zichzelf weg. Waarom ???

Als je jezelf wegcijfert, kun je minder voor anderen doen. Als je goed voor jezelf zorgt zodat het goed gaat met jou, kun je ook voor anderen klaarstaan.

Met de cd's 'Houden van jezelf' kun je je bewustzijn en je onbewuste zodanig veranderen, dat je goed gaat zorgen voor jezelf.

Vind je, dat je liefde, succes en waardering verdient? Vind je jezelf waardevol en belangrijk? Of lijd je aan een minderwaardigheids-complex?

Zorg je ervoor, dat je leven plezierig en voorspoedig verloopt? Of schaad je jezelf met je eigen gedrag?

Moet je altijd alles perfect doen, voordat je van jezelf kunt houden? Probeer je het lieve meisje of de lieve jongen te zijn? Of durf je op te komen voor jezelf?

Deze TRANCE-FORMATIES leren je van jezelf te houden. En je leert een fantastisch zelfbeeld te scheppen. Een zelfbeeld dat liefde en goedheid uitstraalt. Een zelfbeeld met een perfecte houding. Een zelfbeeld met een positieve houding tegenover zichzelf. Een zelfbeeld dat volwassen en onafhankelijk is. Een zelfbeeld dat houdt van zichzelf. En je gaat leven volgens dit perfecte zelfbeeld.

Door het luisteren naar deze cd's bereik je de alfa-staat. In deze staat ben je goed in staat om naar jezelf te kijken en je geest te renoveren en te reorganiseren. Leren houden van jezelf is het begin. Zolang je niet van jezelf houdt blijf je jezelf schaden. Je moet leren onvoorwaardelijk te houden van jezelf. Je moet leren jezelf te beschermen en jezelf het beste te geven.

Als je een paar maanden lang eens per week naar deze CD's luistert, zul je merken, dat je gedrag en je houding veranderen. Je gaat meer van jezelf houden en je relatie met jezelf wordt steeds beter.

Koop een wekker met CD-speler en laat je iedere ochtend wekken met een TRANCE-FORMATIE. De CD's in de 'Houden van' serie zijn ideaal om liefde en goede relaties in je leven te brengen.

Herschrijf je jeugd

Twee cd's helpen je je jeugd te herschrijven. Wat is je jeugd? Je jeugd heeft sporen nagelaten in je geest en in je hersenen. Deze sporen maken je tot wat je bent. Jij bent het resultaat van je jeugd. Maar je jeugd bestaat alleen maar uit herinneringen. Deze herinneringen kun je veranderen. Verander je je jeugdherinneringen, dan verander je ook jezelf.

Mensen die weinig weten van het geheugen menen, dat het geheugen constant is en betrouwbaar is. Rechercheurs weten uit ervaring, dat getuigen van een misdrijf vaak onbetrouwbare verklaringen afleggen. De verklaringen worden onbetrouwbaarder naarmate een gebeurtenis langer geleden is. Psychologen hebben in heel veel onderzoeken laten zien, dat ons geheugen niet erg betrouwbaar is. Ons geheugen verandert voortdurend.

Tegelijk met ons geheugen verandert ook onze persoonlijkheid en ons gedrag. We kunnen ons gedrag én onze persoonlijkheid veranderen door onze herinneringen aan het verleden te veranderen. Dat wil niet zeggen dat we het verleden echt anders gaan maken, maar dat we de emoties die samenhangen met ons verleden gaan verbeteren.

Mensen met een gelukkige jeugd en een goede opvoeding functioneren vaak beter dan mensen met een traumatische jeugd. Wanneer je op de middelbare school populair was, heb je in je volwassen leven vaak een behoorlijk zelfbeeld. Werd je veel gepest, dan heb je een verpest zelfbeeld. Totdat je je zelfbeeld hersteld.

De cd's 'Herschrijf je jeugd' helpen je je jeugd te verwerken, schadelijke emoties los te laten en een positief zelfbeeld te scheppen. Je stelt je voor, dat je geboren wordt bij perfecte ouders. Vervolgens geef je jezelf een perfecte opvoeding. Pijnlijke ervaringen in je jeugd en op school vul je aan met geweldige emoties. Tijdens de TRANCE-FORMATIES ben je tegelijk het kind en jezelf als volwassene. Als volwassene kijk je mee naar je jeugd en heel je het kind in jezelf.

Tijdens het herbeleven van je puberteit schep je mooie dromen, die je seksuele zelfvertrouwen herstellen. Je verwerkt de pijn van je eerste liefde, je herstelt je hart als het gebroken is.

Robijnrood lichaam

CD met drie ademoefeningen:

 • Kosmische energie: je leert energie via je kruinchakra naar binnen te zuigen en over je gehele lichaam te verspreiden.
 • Aardse energie: je leert energie via je stuitchakra naar binnen te zuigen en je lichaam aards en sterk te maken.
 • Robijnrood lichaam: je leert energie aan te zuigen en over je aura te verdelen. Je creëert een robijnrood auraveld, dat alle schadelijke energieën afstoot.

Oermoeder / Hemelvader

In de eerste TRANCE-FORMATIE bekijk je en TRANCE-FORMEER je het beeld, dat jij van moeders hebt. Daarna maak je kennis met de Grote Moeder. Zij geneest je trauma’s en herstelt de verbinding met je navelchakra.

In de tweede TRANCE-FORMATIE bekijk je en TRANCE-FORMEER je het beeld, dat jij van vaders hebt. Daarna neemt Vader Hemel je mee naar zijn hemelpaleis.

Deze CD maakt heel veel los. Als je genoeg hebt van je oude leven en je wilt een leven vol licht en liefde, dan is deze CD en inwijding voor jou.

Spirituele gids / Godin van de zee

In de eerste TRANCE-FORMATIE maak je een wandeling door een prachtig bos ga je baden in een geneeskrachtige beek. Dan komt je spirituele gids ook in de beek. Hij doopt je in de beek, reinigt je aura en geneest je hart.

In de tweede TRANCE-FORMATIE lig je aan het strand en komt de godin van de zee naar je toe om je te helen. Al je spanningen lossen op in de zilte golven en de godin heelt je spiritueel lichaam en je hart. Je krijgt een intens contact met de vrouwelijke spiritualiteit.

Verouderde programma’s

Hoe oud waren je ouders toen jij een peuter of kleuter was?

In de eerste vier jaar van je leven wordt de basis van onze programma’s gevormd. Op die basis bouwen we verder. Het is mogelijk om die basis aan te passen, te verbeteren. Maar de meeste mensen doen dat niet.

Zouden je ouders nu hetzelfde opvoeden als toen jij een peuter was? Neen! Je ouders hebben geleerd. Veel dingen zouden ze nu anders doen, als ze het over konden doen. In de eerste vier jaar van je leven hebben je ouders je veel programma’s gegeven, waar ze nu niet meer achter staan. Sta jij achter ALLE programma’s die je ouders je in je eerste vier levensjaren hebben gegeven?

De maatschappij verandert heel snel. We moeten steeds opnieuw ander gedrag leren. Maar onze basis verandert niet automatisch mee. Veel programma’s uit onze vroegste jeugd vormen de basis van onze persoonlijkheid, maar we worden niet door al deze programma’s ondersteund. Sommige van die programma’s zijn zo verouderd of zo ineffectief dat we er eerder last dan voordeel van hebben.

Omdat we heel veel verouderde programma’s hebben en vaak ook heel veel verkeerde programma’s, is het belangrijk om de basis van onze programmering aan te pakken. Onze psychische fundamenten moeten verbeterd worden. Dat kun je doen met TRANCE-FORMATIE.

Verstevig je psychische fundamenten

Stel je eens voor: Ooit bouwde je een huis met alleen begane grond, geen verdieping. Zo’n huis is licht. Omdat je een licht huis bouwde, bouwde je ook op een lichte fundering. Vervolgens besloot je het huis uit te breiden. Je bouwde er een verdieping bovenop. Daardoor werd het huis te zwaar voor de fundering. Je besluit om er nog een paar verdiepingen op te bouwen. Maar voordat je daaraan kunt beginnen, dien je eerst de fundering grondig te verbeteren.

Met zelfontwikkeling gaat het precies zo. Je ouders hebben je een psychische fundering meegegeven voor een licht bouwwerk. Als je jezelf gaat ontwikkelen wordt je persoonlijkheid zwaarder en zwaarder. Er drukt een steeds zwaarder psychisch gewicht op de fundering van je psyche.

Als je jezelf sterk wilt ontwikkelen, dien je ook je psychische fundamenten te verbeteren. Dat kun je doen met TRANCE-FORMATIE.

Sjamanistische heling

Ik kan je aura reinigen en je chakra's helen en versterken met een sjamanistisch ritueel. Zie daarvoor het artikel Aura- en chakrareiniging

Inwijding in de Cirkel van Licht en Liefde

Ik kan je ook inwijden in de Cirkel van Licht en Liefde. Dan reinig ik ook je aura en versterk je chakra's. Je leert dan ook zelf een magische cirkel te maken en deze te vullen met licht en liefde.

 • Tijdens de inwijding voor de meestergraad leer je ook
 • hoe je zelf je chakra's af te stemmen op anderen
 • en hoe je de aura en de chakra's van anderen kunt reinigen en versterken.
Zie daarvoor de site www.circleoflightandlove.com

Naar pagina    Deze pagina    2    3   

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

 

reclame/groenepolitiek_rabo7.gif

 

Promoot ons !!!

Vindt u deze pagina leuk? Geef de link dan door aan je vrienden.

Ik doe niet veel met twitter of facebook. Maar voel je vrij om over deze pagina te twitteren. Of zet een link naar deze pagina op je facebook pagina, als je die hebt.

 

Mijn facebook pagina is Andreas-Firewolf, mijn linkedin pagina andreas-firewolf. Als je een connectie wilt via sociale media, dan kan dat daar.

 

Geen spionage

Op deze site vind je geen cookies of javacript voor spionage.

Vrijwel alle websites hebben 'google analytics' en knoppen voor facebook, twitter, et cetera. Deze technieken werken meestal met javascript. Nog voor je kunt kiezen voor of tegen 'cookies', sturen deze javascripts je gegevens naar facebook, google et cetera. De Oost-duitse Stasi droomde niet eens over zulke mogelijkheden om mensen helemaal in kaart te brengen.

Op deze website worden dergelijke technieken niet gebruikt. Hier wordt je privacy niet geschonden.

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Schermnaam is de naam die anderen zien. Voor extra veiligheid is het beter wanneer uw schermnaam anders is dan uw gebruikersnaam. Minimaal 3 characters. Toegestane tekens: hoofdletters, kleine letters, cijfers, spatie, - en _

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is 15 plus achtentwintig

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  

 

De poorten van je ziel kan ik openen met een aura- en chakrareiniging.
Login

Wie en wat is Firewolf ?

 

firewolf/bos2.jpg

 

Beknopte autobiografie van Firewolf.

Contact formulier

Navigeren op deze websites

Deze website heeft veel pagina's en veel informatie. Deze pagina geeft u informatie over hoe u door deze websites kunt navigeren.

Yggdrasil

Over de IJslandse wereldboom:

Wie en wat is Firewolf

firewolf/bos2.jpg

Firewolf aangaande spirituele onderwerpen

Videos met en over Firewolf

Firewolf aangaande wetenschap en spiritualiteit

firewolf/ANDREAS.JPG

Consulten, workshops en begeleiding

log2021/DSCF6850.JPG

Ons centrum: Alfheim

Hier kun je in foto's zien hoe ons centrum zich sinds 2004 ontwikkeld heeft.

Wie en wat is Firewolf ?

 

firewolf/bos2.jpg

 

Beknopte autobiografie van Firewolf.

Een andere kijk op fundamentalisme

Om jezelf te leren kennen en jezelf te veranderen, dien je terug te gaan naar je diepste fundamenten.

De aarde is "de parel van het Universum"

Hier vind je een gedicht over Moeder Aarde.

Universele Verklaring van de Rechten van de Mens

Volledige tekst van deze verklaring.

Ontwikkeld door Nul-A Computers