01-01-2010

Heel jezelf met TRANCE-FORMATIE

200 Zelfhulp CD's

Heel jezelf

Mijn jeugd was extreem traumatisch. Mijn vader was een psychopaat met een alcoholprobleem, mijn moeder was psychotisch (volgens een rapport van een klinisch psychiater). Tot mijn zevende was er sprake van verwaarlozing, mishandeling, seksueel misbruik en spiritueel misbruik (in spiritistische seances en vrijmetselaars-rituelen). Van mijn zevende tot mijn elfde was er even rust in een kindertehuis. Daarna werd ik bij mijn psychotische moeder ondergebracht. De voogdijvereniging verwaarloosde me. Eigenlijk moest ik vanaf mijn elfde levensjaar voor mezelf zorgen. Op mijn zeventiende verliet ik mijn moeder en ben mijn eigen weg gegaan. Op mijn twintigste werd ingrijpende psycho-therapie geweigerd. Volgens het psycho-analytisch instituut te Amsterdam waren mijn fundamenten zodanig beschadigd, dat ze ingrijpende therapie niet aandurfden. Ik nam daar geen genoegen mee en ontwikkelde een eigen therapie, veel ingrijpender en veel radicaler dan de gevestigde psychotherapie zich kan of durft voor te stellen.

Hoe ik mezelf ontwikkelde en heelde

Kort voordat ik dertien werd kwam ik in aanraking met Mazdaznan, een soort perzische yoga. Ik begreep meteen dat ik hiermee mentale stabiliteit kon bereiken. Het leven bij mijn moeder was alles behalve stabiel en alles behalve gezond. Met adem- en concentratieoefeningen kreeg ik zelfbeheersing en inzicht in mezelf. Ik leerde kritisch naar mezelf te kijken. Via Mazdaznan kwam ik in aanraking met andere groepen, die me magische en alchemistische technieken leerden, waarmee ik dieper in mezelf kon afdalen.

Toen ik veertien was las ik ongeveer ieder boek over psychologie, hersenen en hormonen dat de bibliotheek had. Ik had al door, dat mijn gezinssituatie niet normaal was en dat ik emotionele problemen had. De psychologie gaf me inzicht. Dit combineerde ik met technieken van yoga, Mazdaznan, magie, alchemie en zelfhypnose. Daardoor bleef ik overeind en pleegde ik bijvoorbeeld geen zelfmoord.

Toen ik 18 was hoorde ik van alfatraining. Ik schreef me meteen in voor een amerikaanse cursus van vier dagen. Dat kostte me bijna 400 gulden, een behoorlijk bedrag voor die tijd. Maar het was het wel waard. Deze cursus gaf me meer inzicht in de werking van de geest en bracht me ook op ideeën over brainmachines en op ideeën over herprogrammering met behulp van door mijzelf ingesproken opdrachten op geluidscassette. Rond 1980 maakte ik een brainmachine met een knipperende led-lampjes in een duikbril en met elektro-stimulatie in hetzelfde ritme. Hierdoor werden mijn alfa- en theta-sessies dieper en kon ik mezelf op een dieper niveau herprogrammeren. In deze diepere sessies luisterde ik naar zelf ingesproken geluidscassettes.

Zoals hierboven beschreven werd mij ingrijpende psycho-therapie geweigerd toen ik 20 was. Ik besloot toen zelf mijn weg te zoeken. Ik heb heel veel ge-experimenteerd. Ik volgde ook workshops van indiaanse (native-american) medicijnmannen en -vrouwen en van sjamanen uit diverse delen van de wereld. Het meest leerde ik toch van mijn eigen experimenten en zelfstudie.

In 1988 begon ik les te geven en gaf ik de cursus Yggdrasil uit. Yggdrasil leert je af te dalen in je geest. In 48 lessen kom je in steeds andere delen van je geest. Deze cursus bestaat nu uit ondermeer 48 cd's, waarmee je je geest compleet kunt renoveren en kunt reorganiseren. Na Yggdrasil volgden vele cursussen en losse cd's, ondermeer ook om te leren houden van jezelf, van een partner en van mensen in het algemeen.

Inmiddels zijn er ca. 200 zelfhulp cd’s over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Er zijn ook veel cd's om de seksualiteit te helen. Veel mensen zijn seksueel beschadigd of zijn seksueel anders dan de norm. Voor mensen met een beschadigde seksualiteit zijn deze cd's een belangrijk hulpmiddel om hun seksualiteit te helen.

Georganiseerde zelfhulp met ondersteuning

De meeste cd's kun je via onze webwinkel bestellen. Je kunt dan je eigen weg zoeken en precies uitkiezen wat je nodig denkt te hebben. Als alternatief kun je mijn zelfhulp-pakket bestellen. Je ontvangt dan 7 zelfhulp cd's en een ringband met ruim 100 pagina's met aanwijzingen, ademoefeningen en affirmaties. Via email of via de post kun je vragen stellen en krijg je antwoord en persoonlijke coaching op afstand.

Sjamanistische heling

Ik kan je aura reinigen en je chakra's helen en versterken met een sjamanistisch ritueel. Zie daarvoor het artikel Aura- en chakrareiniging

Inwijding in de Cirkel van Licht en Liefde

Ik kan je ook inwijden in de Cirkel van Licht en Liefde. Dan reinig ik ook je aura en versterk je chakra's. Je leert dan ook zelf een magische cirkel te maken en deze te vullen met licht en liefde.

  • Tijdens de inwijding voor de meestergraad leer je ook
  • hoe je zelf je chakra's af te stemmen op anderen
  • en hoe je de aura en de chakra's van anderen kunt reinigen en versterken.
Zie daarvoor de site www.circleoflightandlove.com

Naar pagina    1    2    Deze pagina   

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

 

reclame/groenepolitiek_rabo5.gif

 

Promoot ons !!!

Vindt u deze pagina leuk? Geef de link dan door aan je vrienden.

Ik doe niet veel met twitter of facebook. Maar voel je vrij om over deze pagina te twitteren. Of zet een link naar deze pagina op je facebook pagina, als je die hebt.

 

Mijn facebook pagina is Andreas-Firewolf, mijn linkedin pagina andreas-firewolf. Als je een connectie wilt via sociale media, dan kan dat daar.

 

Geen spionage

Op deze site vind je geen cookies of javacript voor spionage.

Vrijwel alle websites hebben 'google analytics' en knoppen voor facebook, twitter, et cetera. Deze technieken werken meestal met javascript. Nog voor je kunt kiezen voor of tegen 'cookies', sturen deze javascripts je gegevens naar facebook, google et cetera. De Oost-duitse Stasi droomde niet eens over zulke mogelijkheden om mensen helemaal in kaart te brengen.

Op deze website worden dergelijke technieken niet gebruikt. Hier wordt je privacy niet geschonden.

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Schermnaam is de naam die anderen zien. Voor extra veiligheid is het beter wanneer uw schermnaam anders is dan uw gebruikersnaam. Minimaal 3 characters. Toegestane tekens: hoofdletters, kleine letters, cijfers, spatie, - en _

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is negentien min 6

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  

 

De poorten van je ziel kan ik openen met een aura- en chakrareiniging.
Login

Wie en wat is Firewolf ?

 

firewolf/bos2.jpg

 

Beknopte autobiografie van Firewolf.

Contact formulier

Navigeren op deze websites

Deze website heeft veel pagina's en veel informatie. Deze pagina geeft u informatie over hoe u door deze websites kunt navigeren.

Yggdrasil

Over de IJslandse wereldboom:

Wie en wat is Firewolf

firewolf/bos2.jpg

Firewolf aangaande spirituele onderwerpen

Videos met en over Firewolf

Firewolf aangaande wetenschap en spiritualiteit

firewolf/ANDREAS.JPG

Consulten, workshops en begeleiding

log2021/DSCF6850.JPG

Ons centrum: Alfheim

Hier kun je in foto's zien hoe ons centrum zich sinds 2004 ontwikkeld heeft.

Wie en wat is Firewolf ?

 

firewolf/bos2.jpg

 

Beknopte autobiografie van Firewolf.

Een andere kijk op fundamentalisme

Om jezelf te leren kennen en jezelf te veranderen, dien je terug te gaan naar je diepste fundamenten.

De aarde is "de parel van het Universum"

Hier vind je een gedicht over Moeder Aarde.

Universele Verklaring van de Rechten van de Mens

Volledige tekst van deze verklaring.

Ontwikkeld door Nul-A Computers