01-01-2010

Investeer in je relatie met Volwassen Relaties

Voor iedereen zijn perfecte relaties bereikbaar

Stel je eens voor dat je een wens mag doen. Je kunt kiezen tussen 1.000.000 euro of een perfecte relatie met een ideale partner. Wat zou je kiezen?
Als je kiest voor een perfecte relatie, dan is deze cursus ideaal voor jou.

Voor wie is deze training bestemd?

Als je betere relaties wilt

 • met je partner
 • met eventuele kinderen
 • met je ouders
 • en met je vrienden, collega’s buren en kennissen

dan is deze training voor jou.

In al onze relaties herhalen we de patronen die we in onze kindertijd geleerd hebben. Meestal zijn dat patronen van onze ouders. Als je ouders goede sociale vaardigheden hadden toen jij een klein kind was, ben je opgegroeid met goede sociale vaardigheden. Dat is helaas uitzonderlijk.

In de jaren 1950 - 1980 begonnen de meeste mensen tussen hun 20e en 25e met kinderen. Ze waren zelf nauwelijks volwassen. Veel jonge ouders waren zelf opgegroeid in een koud en hard milieu (oorlogsjaren en wederopbouw) en hadden meestal zeer beperkte sociale vaardigheden.

De meeste mensen hebben in hun kindertijd verkeerde patronen aangeleerd. Zodra je automatisch handelt, gedraag je je zoals je in je kindertijd geleerd hebt. Vaak herhaal je zo -zonder dat te willen- het gedrag van je ouders. Volwassen Relaties helpt je deze patronen te doorbreken en bewust te veranderen.

Geborgenheid, liefde en vrienden zijn niet te koop.

Maar de sociale vaardigheden om ze te verkrijgen

kun je leren met Volwassen Relaties.

Geavanceerd leren:

In Volwassen Relaties maken we gebruik van een zeer geavanceerde onderwijsmethode: TRANCE-FORMATIE.

Terwijl een achtergrondgeluid je helpt ontspannen, luister je naar eenvoudige instructies. Deze instructies helpen je om je bewustzijnsniveau te veranderen. Spelenderwijs leer je je bewustzijn te verdiepen. En op dit diepere niveau van bewustzijn

 • hebje veel beter contact met jezelf en met je onbewuste;
 • heb je veel meer beheersing over jezelf;
 • kun je jezelf gemakkelijk transformeren (verbeteren).

Vier verschillende snelheden:

Je hersenen kunnen in vier verschillende versnellingen werken.

 • In je dagelijksleven werken je hersenen in de hoogste versnelling. Dit niveau noemt men het beta-bewustzijn. In beta heb je weinig zelfbeheersing en veel last van stress.
 • Als je gaat dagdromen werken je hersenen in de derde versnelling: het alfa-bewustzijn. In alfa ben je creatiever en werkt je geheugen beter.
 • Daaronder hebben we de tweede versnelling: het theta-bewustzijn. In theta voel je geen pijn en kun je je lichaam en geest gemakkelijk transformeren.
 • De eerste versnelling noemt men: delta. Dit komt overeen met diepe onbewuste slaap.

TRANCE-FORMATIE werkt met alfa en theta. Daarom leer je en transformeer je snel met TRANCE-FORMATIE. Terwijl je luistert naar ontspannende suggesties, leer je een dagdroom te weven. In die dagdroom of creatieve visualisatie transformeer je jezelf en je relaties met jezelf.

Volwassen Relaties leert je TRANCE-FORMATIE te gebruiken om je relationele vaardigheden te ontwikkelen en oude patronen te transformeren (verbeteren).

Voor mensen die over scheiding denken:

 • Een echtscheiding kost heel veel tijd, energie en geld.
 • Bovendien is een echtscheiding zeer pijnlijk en schadelijk voor je kinderen.
 • Wanneer je de tijd en energie die een scheiding kost steekt in de verbetering van je relatie, kun je scheiding vaak voorkomen.

Hoe kun je je tijd en energie effectief benutten om je relatie te verbeteren? Daarop geeft deze training antwoord. Volwassen Relaties leert je op een volwassen manier met elkaar om te gaan. Volwassen Relaties leert je heel veel over je gedragspatronen, over relaties, over psychologie en over jezelf.

Stel je eens voor, dat je je scheiding nog een tijdje uitstelt en dat je met je partner de training Volwassen Relaties volgt.

Volwassen Relaties leert jullie zoveel over jezelf en elkaar, dat jullie alle problemen kunnen overwinnen en nog lang en gelukkig samen kunnen leven.

Werken aan je relatie:

Een goede relatie krijg je niet cadeau. Je moet er aan werken. Je dient bewust tijd vrij te maken voor je relatie en te werken aan je relationele vaardigheden. Je dient je partner en jezelf beter te leren begrijpen. Hoe meer tijd en energie je investeert in je relatie, hoe meer je terug ontvangt. Een fantastische relatie is mogelijk. Maar je moet er wel echt voor kiezen.

Vaak herhalen we de fouten van onze ouders. Het grootste deel van ons onbewuste gedrag hebben we overgenomen van onze ouders, toen we 0 tot 4 jaar oud waren. Dat is voor de meesten van ons 20 tot 40 jaar geleden. Wordt het niet eens tijd om dit onbewuste gedrag te TRANCE-FORMEREN?

Vaak zijn we bang voor intimiteit. We zijn bang om onze partner pijn te doen. Ook zijn we bang dat we pijn gedaan worden. Daar overheen zitten nog de verwachtingen, die we van onze ouders hebben overgenomen. Het kost tijd en moeite om al deze oude programma's te veranderen of te vervangen. Iedere keer dat we een programma verbeteren of door een beter programma vervangen, gaat het beter met ons en onze relatie.

Het is ook erg moeilijk om je te verplaatsen in je partner. Volwassen Relaties leert je, om je te verplaatsen in je partner.

Op seksueel gebied lopen we vaak aan tegen schaamte, angsten, schuldgevoelens, etc. Bewust weten we, dat het goed is om te genieten van seks. Maar ons gedrag wordt bestuurd door ons onbewuste. Volwassen Relaties leert je, om je onbewuste houding tegenover seks en intimiteit grondig te TRANCE-FORMEREN.

Sommige mensen komen in 'nieuwe' relatievormen terecht. Daarbij kun je denken aan een driehoeksrelatie, een relatie met twee paren, een 'groepshuwelijk', etcetera. Bij deze relatievormen is het belangrijk om je bewustzijn van je seksualiteit en bijbehorende emoties (vooral jaloezie) uit te breiden. Daarvoor is Volwassen Relaties heel geschikt.

Sommige paren vallen buiten de 'normale' patronen. In het 'normale' patroon is de vrouw vrouw en de man man. Maar als je man zich vrouwelijk voelt, ben jij dan 'lesbisch'? Zodra je je geestelijk gaat ontwikkelen ontwikkel je zowel je mannelijke als je vrouwelijke kant. Daardoor kan je relatie het 'normale' patroon doorbreken, waardoor totale nieuwe vormen van intimiteit ontstaan. In deel twee van Volwassen Relaties gaan we hier diep op in.

Inhoud van Volwassen Relaties:

Deze training bestaat uit 12 dagdelen van ca. 2,5 uur. Bij de training krijg je 8 CD’s met 12 TRANCE-FORMATIES. Ieder dagdeel wordt één TRANCE-FORMATIE behandeld. Je krijgt ook een boek met aanwijzingen om je relationele vaardigheden te oefenen.

Deel 1A:

behandelt de relatie Moeder-Kind. In de eerste TRANCE-FORMATIE kijk je naar je moedergedrag, in de tweede kijk je naar je houding tegenover moederlijke vrouwen. Als je veel problemen hebt met vrouwelijk dominantie, dan geeft dit deel heel veel inzicht en verbetering.

Deel 1B:

behandelt de relatie Vader-Kind. In de derde TRANCE-FORMATIE kijk je naar je vadergedrag, in de vierde kijk je naar je houding tegenover vaderlijke mannen. Als je veel problemen hebt met mannelijke bazen, dan geeft dit deel heel veel inzicht en verbetering.

Deel 2A:

behandelt de Man-Vrouw relaties. In vier TRANCE-FORMATIES kijken we naar de relaties van mannen naar vrouwen en van vrouwen naar mannen. Veel problemen met het andere geslacht kun je oplossen door contact te maken met je innerlijke man of je innerlijke vrouw. Ieder mens heeft zowel een mannelijke als een vrouwelijke kant. Als deze gescheiden van elkaar bestaan, hebben we moeite het andere geslacht te begrijpen.

Deel 2B:

behandelt de Man-Man relaties en de Vrouw-Vrouw relaties.

Mannen komen in dit deel in contact met hun gevoelens voor andere mannen. Je kunt je bewust worden van homoseksuele gevoelens en/of angst voor homoseksualiteit. Vrouwen leren zich te identificeren met hun mannelijke kant en vanuit deze mannelijke kant mannen op mannelijke/vriendschappelijke wijze te benaderen.

Vrouwen ontdekken hun gevoelens tegenover vrouwen. Mannen leren een vriendin te zijn van vrouwen.

Volwassen Relaties is beschikbaar als:

 • Mondelinge cursus.
  • Je kunt dit bij je thuis organiseren
  • of je kunt je opgeven voor een cursus in ons centrum. Geef dan op op welke dagen je kunt.
 • Als serie van persoonlijke trainingen voor een persoon of voor een paar. Een training duurt drie tot vijf uur en wordt gegeven in ons centrum in het noord-oosten van Groningen.
 • Via het onderstaande formulier kun je meer informatie krijgen.

Hallo Andreas,

Ik heb de cursus volwassen relaties rond 1998 gekocht op cassette. Zijn de cd´s nog volledig hetzelfde?

 • Antwoord: De grote lijn is het zelfde, maar er zijn wel kleine verbeteringen aangebracht. Daarnaast is de geluidskwaliteit veel beter en er zit een fantastisch achtergrondgeluid achter. Dat was bij cassettes veel minder mooi.

Onlangs ben ik weer begonnen met de cursus. Bij de cassette kind-vader ben ik volledig geblokkeerd. Ik kan geen enkele opdracht doorvoeren. Ik heb zelf het gevoel dat ik mezelf onrecht aandoe bij het uitvoeren van de opdrachten. Hoe kan ik mijn vader zoveel aandacht geven terwijl hij mij zolang emotioneel heeft verwaarloosd? Deze stap naar het geven zou ik nog kunnen overwinnen als ik wist dat hij veranderd is.

Het patroon bij ons thuis was namelijk zo dat hij geen fouten kon maken. De kinderen waren altijd verplicht zich heel officieel één voor één te verontschuldigen en dan werd de verontschuldiging geweigerd. We moesten eerst enkele maanden bewijzen dat we ons gedrag wel degelijk veranderen en dan zouden we weer op zijn warmte kunnen rekenen. Die warmte is nooit nooit gekomen. Wij moesten de eerste liefdevolle stappen zetten en hem de warmte geven die hij nodig had, maar van hemzelf kwam niets terug. Dit heeft me kwaad en koud gemaakt tegenover hem. Ik kan hem niets meer geven. Ik heb het gevoel dat deze cassette dit gevoel versterkt. Het deel van de TRANCE-FORMATIE dat er over gaat dat hij uiteindelijk zelf een gewone man is, helpt mij echter.

Ook bij de CD TRANCE-FORMEER je ouders kan ik bij het afgaan van de chakras heel weinig voelen.

In mijn andere TRANCE-FORMATIES had ik het gevoel dat dat wat omhoog gebracht werd gemakkelijk te TRANCE-FORMEREN is. Hier is de pijn zeer persoonlijk en een vast (vader)-beeld is geassocieerd met zijn gezicht. Ik weet dat hij nog altijd veel moeilijkheden heeft met echte intimiteit. Ik kan me geen warmteuitwisseling met hem voorstellen. Hoe kan ik het best daar mee omgaan. Hoe kan ik daar het best TRANCE-FORMEREN?

Vele groetjes Fred

Beste Fred,

Je fysieke vader heeft je innerlijke vader gevormd. Vergeving van je fysieke vader en begrip hebben voor je fysieke vader helpt sommige mensen. Onderzoek van psychologen lijkt er op te wijzen, dat het vergeven van een vader die seksueel misbruik heeft gepleegd, averechts werkt en schadelijk is. Teveel vergeven kan dus ook schaden. In jouw geval is het maar de vraag of je je fysieke vader moet vergeven

De TRANCE-FORMATIES zijn vooral bedoeld om je innerlijke beelden te TRANCE-FORMEREN. In dit geval je innerlijke vader. Door het gedrag van je fysieke vader is je innerlijke vader koud. Zolang dit niet getransformeerd is, ben jij koud zodra je een vaderlijke rol krijgt. En je hebt diep in jezelf een grote hekel aan mensen die vaderlijk gedrag vertonen. Dat kan je in de maatschappij fors dwarszitten. Het TRANCE-FORMEREN van je innerlijke vaderbeeld is een zeer belangrijke stap in je ontwikkeling. Maar bij jou is dit een moeilijke en pijnlijke stap. Het heeft geen zin om deze stap te forceren. Als je weerstand tegen deze TRANCE-FORMATIES te sterk is, kun je beter andere TRANCE-FORMATIES doen.

Tijdens de TRANCE-FORMATIE "Spirituele gids" krijg je een healing van een hoger ontwikkelde vorm. Deze kan de gedaante aannemen van een wijze man. Vervolgens kan deze man je vaderbeeld geleidelijk aan veranderen.

Veel licht en liefde, Andreas

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

 

reclame/groenepolitiek_rabo5.gif

 

Promoot ons !!!

Vindt u deze pagina leuk? Geef de link dan door aan je vrienden.

Ik doe niet veel met twitter of facebook. Maar voel je vrij om over deze pagina te twitteren. Of zet een link naar deze pagina op je facebook pagina, als je die hebt.

 

Mijn facebook pagina is Andreas-Firewolf, mijn linkedin pagina andreas-firewolf. Als je een connectie wilt via sociale media, dan kan dat daar.

 

Geen spionage

Op deze site vind je geen cookies of javacript voor spionage.

Vrijwel alle websites hebben 'google analytics' en knoppen voor facebook, twitter, et cetera. Deze technieken werken meestal met javascript. Nog voor je kunt kiezen voor of tegen 'cookies', sturen deze javascripts je gegevens naar facebook, google et cetera. De Oost-duitse Stasi droomde niet eens over zulke mogelijkheden om mensen helemaal in kaart te brengen.

Op deze website worden dergelijke technieken niet gebruikt. Hier wordt je privacy niet geschonden.

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Schermnaam is de naam die anderen zien. Voor extra veiligheid is het beter wanneer uw schermnaam anders is dan uw gebruikersnaam. Minimaal 3 characters. Toegestane tekens: hoofdletters, kleine letters, cijfers, spatie, - en _

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

In welk jaar werd de euro ingevoerd? (Tweede jaar van de 21e eeuw.)

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  

 

Login

Wie en wat is Firewolf ?

 

firewolf/bos2.jpg

 

Beknopte autobiografie van Firewolf.

Contact formulier

Navigeren op deze websites

Deze website heeft veel pagina's en veel informatie. Deze pagina geeft u informatie over hoe u door deze websites kunt navigeren.

Yggdrasil

Over de IJslandse wereldboom:

Wie en wat is Firewolf

firewolf/bos2.jpg

Firewolf aangaande spirituele onderwerpen

Videos met en over Firewolf

Firewolf aangaande wetenschap en spiritualiteit

firewolf/ANDREAS.JPG

Consulten, workshops en begeleiding

log2021/DSCF6850.JPG

Ons centrum: Alfheim

Hier kun je in foto's zien hoe ons centrum zich sinds 2004 ontwikkeld heeft.

Wie en wat is Firewolf ?

 

firewolf/bos2.jpg

 

Beknopte autobiografie van Firewolf.

Een andere kijk op fundamentalisme

Om jezelf te leren kennen en jezelf te veranderen, dien je terug te gaan naar je diepste fundamenten.

De aarde is "de parel van het Universum"

Hier vind je een gedicht over Moeder Aarde.

Universele Verklaring van de Rechten van de Mens

Volledige tekst van deze verklaring.

Ontwikkeld door Nul-A Computers